Mój ogród wśród łąk cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk cz.2

Post »

o matko mało ja zawału nie dostałam co to za paskuda ;:219 i bez jednego palca.
Fajnie że popijasz kawkę i obchód robisz z aparatem, tego zawsze mi brakuje rano, i te poranki z kawą i p.. :oops: na obchodzie ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Monia - ja miałam stan przedzawałowy przez chwilę....i milion myśli. Muszę Zuzę poinstruować po powrocie ze szkoły, że matka w wieku zawałowym, więc niespodzianki w trawie przypominające rekwizyty z horrorów niewskazane :D

Dorotko - na szczęście teraz mam pudełko rękawiczek w niebieskim kolorze....więc jak Zuzi przyjdzie do głowy zabawa z nimi, to już w niebieskie trudniej uwierzyć...
Ja tak sobie popijam kawunię i się błogo leniwię ..do przyszłego poniedziałku :( Potem już ....oooo chyba dopiero we wrześniu będę mogła kilka dni wyrwać wolnych. :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Małgosiu ależ miałaś niespodziankę :;230

Fajnie, że masz urlopik... odpoczniesz, zregenerujesz siły wśród pięknych ogrodowych widoków.... fajnie, że pogoda dopisała, można się zrelaksować i pogrzebać w ogródku :D
Cudnie zieloniutko u Ciebie :D
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś - fajnie, że jesteś :D Mam urlop, a do tego pogoda mnie rozpieszcza. Oby taki stan trwał. ;:196
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

pogoda jest idealna - ja mam plan wysadzić dziś kolejne jednoroczne do gruntu. Mam nadzieję, że przymrozków już nie będzie.

Trzymaj się ciepło i delektuj słońcem.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś - ja też łakomym okiem wodzę za jednorocznymi, ale...sama nie wiem. Poza tym mam dla nich miejscówkę na tarasie, który od poniedziałku przejmą we władanie panowie od remontu ( ;:223 ) i gdzie ja biedna się z nimi podzieję...Oj nie miała baba kłopotu.
Dzisiejszy dzień jest cudowny :D
Awatar użytkownika
anym
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2013, o 19:01

Post »

No wiesz co Gosiu ;:oj nie wiem co mam chwalić bo wszystko takie śliczne u Ciebie....tulipany, kwitnące jabłonie i wszystko, wszystko....skąpane w słońcu. Przemiły spacer sobie zrobiłam po Twoim ogrodzie ;:138 Zwierzaki-słodziaki proszę wygłaskaj ;:168
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka
Moje wątki, Aktualny
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu ogródek ładnie wygląda , tulipany śliczne kwitną , krzewy też ....a świdośliwę to bardzo lubię, ale muszę wyjadać na wyścigi z ....nie wiem albo sarny albo ptaki. Rok temu w jeden ranek pozbawiły mnie wszystkich owoców ;:14 Pepsi mądry piesek wie że pani stale ją pokazuje, więc dzisiaj dzień dla pozostałych i głaskanko dla nich też, a jakby była ona to zebrałaby znowu wszystkie pochwały. :D Rękawica ;:oj a gdzie piąty palec ;:oj
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Małgosiu, te Twoje kociaki słodkie ;:196
Czereśnie, zazdraszczam, uwielbiamy czereśnie ;:224
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Gosiu fajnych masz przeszkadzaczy ;:333 Zabawka bez jednego palca ;:306 Dzieci to mają pomysły...ale chociaż się nie nudzą:)
Kwitnące jabłonie to cudny widoczek ;:108

Miłego dnia:)
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

U mnie kolejny, piękny i słoneczny dzień. Wczorajszy dzień był pod znakiem siania. Posiałam mnóstwo jednorocznych kwiatków na moją groblę ( ;:131 ) i na rabatki. Mam nadzieję, że grobla się zakwieci .....do czasu aż posadzę na niej inne, bylinki. Zauważyłam, że wcale ziemia na niej nie należy do fajnych, jest tam glina :( Twarda i sucha glina. Okropieństwo jakieś.Na początku wyglądało to całkiem znośnie, ale podstępem wdarła się rzeczywistość.

Aniu - nie musisz chwalić kochana, ważne że mnie odwiedzasz, zaglądasz. Zwierzaki oczywiście wygłaskane.

Marysiu - owoce świdośliwy uwielbiają ptaki, wiem, bo znajomy ksiądz ( zapalony ogrodnik) mi opowiadał całe historie na temat walki o owoce z ptactwem. Ja mam w planach dżem zrobić, chociaż jeden słoiczek :wink:

Iguś - jak kupiliśmy działkę, rosły na niej cztery drzewa czereśniowe. Ich wspaniałymi owocami miałam przyjemność tylko w jednym sezonie się delektować. Potem zostały wycięte, bo rosły na obecnym podjeździe. Może w tym roku uda mi się zjeść chociaż jeden owoc z mojego drzewka? Nie mogę się doczekać.

Aniu - przeszkadzacze tylko czekają, aż się pojawię w ogrodzie...nawet pielić wczoraj nie mogłam, bo Zigi pod nogami leżał,. a Lula I Rudzik pod ręce się pchały. Kochane stworki :D

i zostawiam kilka fotek flory i fauny , niestety, nie mojej tym razem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego dnia dla wszystkich :wit
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Dzień dobry Gosiu :wit
Piękne widoczki. Przeczytałam, że masz świdośliwę i wspominasz o jej owocach. Mam 3 młode krzaczki, które pewnie jeszcze nie zaowocują w tym roku (ale kto wie?) i powiedz mi coś więcej o owocach, jaki to ma smak, czy nadają się na przetwory?
Moje cały czas kwitną i nawet nie spodziewałam się, że kwiaty będą tak piękne.
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,fajnie oglądać Twoich przyjaciół w pięknym ogrodzie ,wszyscy widać zrelaksowani pewnie też mają urlop ;:306 odpoczywaj i miłego dnia życzę :wit ;:196
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44

Post »

Gosiu,

roślineczki cudne, Twoje przede wszystkim, ale araukaria robi wielkie wrażenie. Gumowa jest rączka dosłownie mocna; taka jakby po odgryzieniu przez rekina długo poleżała w wodzie (tak mi się to kojarzy). Ale co jak co - KOTY są po prostu fantastyczne. Marzy mi się taki długowłose futro, ale mam już cztery, piaty to byłby ten jeden, o którego byłoby za dużo. Póki co, będę podziwiać Twoje, pokazuj jak najczęściej.
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Awatar użytkownika
baasik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 sie 2013, o 16:23

Post »

Uwielbiam kwitnące jabłonie a i świdośliwę bardzo lubię :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”