Fajnie że popijasz kawkę i obchód robisz z aparatem, tego zawsze mi brakuje rano, i te poranki z kawą i p..
Mój ogród wśród łąk cz.2
-
DTJ_1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój ogród wśród łąk cz.2
o matko mało ja zawału nie dostałam co to za paskuda
i bez jednego palca.
Fajnie że popijasz kawkę i obchód robisz z aparatem, tego zawsze mi brakuje rano, i te poranki z kawą i p..
na obchodzie 
-
PEPSI

- Od: 20 sty 2013, o 10:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia - ja miałam stan przedzawałowy przez chwilę....i milion myśli. Muszę Zuzę poinstruować po powrocie ze szkoły, że matka w wieku zawałowym, więc niespodzianki w trawie przypominające rekwizyty z horrorów niewskazane
Dorotko - na szczęście teraz mam pudełko rękawiczek w niebieskim kolorze....więc jak Zuzi przyjdzie do głowy zabawa z nimi, to już w niebieskie trudniej uwierzyć...
Ja tak sobie popijam kawunię i się błogo leniwię ..do przyszłego poniedziałku
Potem już ....oooo chyba dopiero we wrześniu będę mogła kilka dni wyrwać wolnych. 
Dorotko - na szczęście teraz mam pudełko rękawiczek w niebieskim kolorze....więc jak Zuzi przyjdzie do głowy zabawa z nimi, to już w niebieskie trudniej uwierzyć...
Ja tak sobie popijam kawunię i się błogo leniwię ..do przyszłego poniedziałku
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Małgosiu ależ miałaś niespodziankę
Fajnie, że masz urlopik... odpoczniesz, zregenerujesz siły wśród pięknych ogrodowych widoków.... fajnie, że pogoda dopisała, można się zrelaksować i pogrzebać w ogródku
Cudnie zieloniutko u Ciebie
Fajnie, że masz urlopik... odpoczniesz, zregenerujesz siły wśród pięknych ogrodowych widoków.... fajnie, że pogoda dopisała, można się zrelaksować i pogrzebać w ogródku
Cudnie zieloniutko u Ciebie
-
PEPSI

Aguś - fajnie, że jesteś
Mam urlop, a do tego pogoda mnie rozpieszcza. Oby taki stan trwał. 
pogoda jest idealna - ja mam plan wysadzić dziś kolejne jednoroczne do gruntu. Mam nadzieję, że przymrozków już nie będzie.
Trzymaj się ciepło i delektuj słońcem.
Trzymaj się ciepło i delektuj słońcem.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
-
PEPSI

Aguś - ja też łakomym okiem wodzę za jednorocznymi, ale...sama nie wiem. Poza tym mam dla nich miejscówkę na tarasie, który od poniedziałku przejmą we władanie panowie od remontu (
) i gdzie ja biedna się z nimi podzieję...Oj nie miała baba kłopotu.
Dzisiejszy dzień jest cudowny
Dzisiejszy dzień jest cudowny
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
No wiesz co Gosiu
nie wiem co mam chwalić bo wszystko takie śliczne u Ciebie....tulipany, kwitnące jabłonie i wszystko, wszystko....skąpane w słońcu. Przemiły spacer sobie zrobiłam po Twoim ogrodzie
Zwierzaki-słodziaki proszę wygłaskaj 
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Małgosiu ogródek ładnie wygląda , tulipany śliczne kwitną , krzewy też ....a świdośliwę to bardzo lubię, ale muszę wyjadać na wyścigi z ....nie wiem albo sarny albo ptaki. Rok temu w jeden ranek pozbawiły mnie wszystkich owoców
Pepsi mądry piesek wie że pani stale ją pokazuje, więc dzisiaj dzień dla pozostałych i głaskanko dla nich też, a jakby była ona to zebrałaby znowu wszystkie pochwały.
Rękawica
a gdzie piąty palec 
-
iga23

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Małgosiu, te Twoje kociaki słodkie
Czereśnie, zazdraszczam, uwielbiamy czereśnie
Czereśnie, zazdraszczam, uwielbiamy czereśnie
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Gosiu fajnych masz przeszkadzaczy
Zabawka bez jednego palca
Dzieci to mają pomysły...ale chociaż się nie nudzą:)
Kwitnące jabłonie to cudny widoczek
Miłego dnia:)
Kwitnące jabłonie to cudny widoczek
Miłego dnia:)
-
PEPSI

U mnie kolejny, piękny i słoneczny dzień. Wczorajszy dzień był pod znakiem siania. Posiałam mnóstwo jednorocznych kwiatków na moją groblę (
) i na rabatki. Mam nadzieję, że grobla się zakwieci .....do czasu aż posadzę na niej inne, bylinki. Zauważyłam, że wcale ziemia na niej nie należy do fajnych, jest tam glina
Twarda i sucha glina. Okropieństwo jakieś.Na początku wyglądało to całkiem znośnie, ale podstępem wdarła się rzeczywistość.
Aniu - nie musisz chwalić kochana, ważne że mnie odwiedzasz, zaglądasz. Zwierzaki oczywiście wygłaskane.
Marysiu - owoce świdośliwy uwielbiają ptaki, wiem, bo znajomy ksiądz ( zapalony ogrodnik) mi opowiadał całe historie na temat walki o owoce z ptactwem. Ja mam w planach dżem zrobić, chociaż jeden słoiczek
Iguś - jak kupiliśmy działkę, rosły na niej cztery drzewa czereśniowe. Ich wspaniałymi owocami miałam przyjemność tylko w jednym sezonie się delektować. Potem zostały wycięte, bo rosły na obecnym podjeździe. Może w tym roku uda mi się zjeść chociaż jeden owoc z mojego drzewka? Nie mogę się doczekać.
Aniu - przeszkadzacze tylko czekają, aż się pojawię w ogrodzie...nawet pielić wczoraj nie mogłam, bo Zigi pod nogami leżał,. a Lula I Rudzik pod ręce się pchały. Kochane stworki
i zostawiam kilka fotek flory i fauny , niestety, nie mojej tym razem

Miłego dnia dla wszystkich
Aniu - nie musisz chwalić kochana, ważne że mnie odwiedzasz, zaglądasz. Zwierzaki oczywiście wygłaskane.
Marysiu - owoce świdośliwy uwielbiają ptaki, wiem, bo znajomy ksiądz ( zapalony ogrodnik) mi opowiadał całe historie na temat walki o owoce z ptactwem. Ja mam w planach dżem zrobić, chociaż jeden słoiczek
Iguś - jak kupiliśmy działkę, rosły na niej cztery drzewa czereśniowe. Ich wspaniałymi owocami miałam przyjemność tylko w jednym sezonie się delektować. Potem zostały wycięte, bo rosły na obecnym podjeździe. Może w tym roku uda mi się zjeść chociaż jeden owoc z mojego drzewka? Nie mogę się doczekać.
Aniu - przeszkadzacze tylko czekają, aż się pojawię w ogrodzie...nawet pielić wczoraj nie mogłam, bo Zigi pod nogami leżał,. a Lula I Rudzik pod ręce się pchały. Kochane stworki
i zostawiam kilka fotek flory i fauny , niestety, nie mojej tym razem

Miłego dnia dla wszystkich
- majowa
- 1000p

- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Dzień dobry Gosiu
Piękne widoczki. Przeczytałam, że masz świdośliwę i wspominasz o jej owocach. Mam 3 młode krzaczki, które pewnie jeszcze nie zaowocują w tym roku (ale kto wie?) i powiedz mi coś więcej o owocach, jaki to ma smak, czy nadają się na przetwory?
Moje cały czas kwitną i nawet nie spodziewałam się, że kwiaty będą tak piękne.
Piękne widoczki. Przeczytałam, że masz świdośliwę i wspominasz o jej owocach. Mam 3 młode krzaczki, które pewnie jeszcze nie zaowocują w tym roku (ale kto wie?) i powiedz mi coś więcej o owocach, jaki to ma smak, czy nadają się na przetwory?
Moje cały czas kwitną i nawet nie spodziewałam się, że kwiaty będą tak piękne.
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,fajnie oglądać Twoich przyjaciół w pięknym ogrodzie ,wszyscy widać zrelaksowani pewnie też mają urlop
odpoczywaj i miłego dnia życzę

- Madziagos
- -Moderator Forum-.

- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Gosiu,
roślineczki cudne, Twoje przede wszystkim, ale araukaria robi wielkie wrażenie. Gumowa jest rączka dosłownie mocna; taka jakby po odgryzieniu przez rekina długo poleżała w wodzie (tak mi się to kojarzy). Ale co jak co - KOTY są po prostu fantastyczne. Marzy mi się taki długowłose futro, ale mam już cztery, piaty to byłby ten jeden, o którego byłoby za dużo. Póki co, będę podziwiać Twoje, pokazuj jak najczęściej.
roślineczki cudne, Twoje przede wszystkim, ale araukaria robi wielkie wrażenie. Gumowa jest rączka dosłownie mocna; taka jakby po odgryzieniu przez rekina długo poleżała w wodzie (tak mi się to kojarzy). Ale co jak co - KOTY są po prostu fantastyczne. Marzy mi się taki długowłose futro, ale mam już cztery, piaty to byłby ten jeden, o którego byłoby za dużo. Póki co, będę podziwiać Twoje, pokazuj jak najczęściej.
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Uwielbiam kwitnące jabłonie a i świdośliwę bardzo lubię 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...