Żanetkopiasek pustyni pisze: Tyle, że Ty wykazałaś się rozsądkiem, bo przynajmniej zarezerwowałaś sobie wieczór,[...]

Henryku i jak to się stało, że na żadnym forum dotychczas na to nie trafiłam a szczególnie zanim nie zrobiłam tej głupoty -zapytuję żałośniehen_s pisze:Jeśli Cię to pocieszy, to nie jest tylko Twój błąd. Kilka osób już się takimi rzeczami "chwaliło".
O tej siatce to same superlatywy były...bo nie gnije ani nie pleśnieje, wilgoci długo nie trzyma i w tym tonie podobnie...no rewelacja... psia ją mać.
Takie rzeczy"ku przestrodze przesadzającym" to powinny być trąbione na prawo i lewo.
Ale to prawda, że raźniej trochę jak się w głupocie nie jest osamotnionym

Gosia ja podobno wszystko robię za szybko - opamiętanie nie zdążyłonolina pisze:Marta ja też chciałam do doniczek włożyć siatkę ,ale w porę się opamiętałam [...]

Też mam dwa te zwykłe monvillei małe jeszcze- tylko nie wiem czy mam fotki-muszę poszukać.nolina pisze:Gymnocalycium monvillei v steineri LF 95-piękne,mam dwa ,ale ciernie mają sterczące
Leszku Ja się nie przejęłam tylko ostrzegam przed takimi racjonalizatorskimi pomysłamileszek2 pisze:Tylko się nie przejmować,na błędach człowiek się uczy całe życie![]()