Żanetkopiasek pustyni pisze: Tyle, że Ty wykazałaś się rozsądkiem, bo przynajmniej zarezerwowałaś sobie wieczór,[...]

Henryku i jak to się stało, że na żadnym forum dotychczas na to nie trafiłam a szczególnie zanim nie zrobiłam tej głupoty -zapytuję żałośniehen_s pisze:Jeśli Cię to pocieszy, to nie jest tylko Twój błąd. Kilka osób już się takimi rzeczami "chwaliło".
O tej siatce to same superlatywy były...bo nie gnije ani nie pleśnieje, wilgoci długo nie trzyma i w tym tonie podobnie...no rewelacja... psia ją mać.
Takie rzeczy"ku przestrodze przesadzającym" to powinny być trąbione na prawo i lewo.
Ale to prawda, że raźniej trochę jak się w głupocie nie jest osamotnionym

Gosia ja podobno wszystko robię za szybko - opamiętanie nie zdążyłonolina pisze:Marta ja też chciałam do doniczek włożyć siatkę ,ale w porę się opamiętałam [...]

Też mam dwa te zwykłe monvillei małe jeszcze- tylko nie wiem czy mam fotki-muszę poszukać.nolina pisze:Gymnocalycium monvillei v steineri LF 95-piękne,mam dwa ,ale ciernie mają sterczące
Leszku Ja się nie przejęłam tylko ostrzegam przed takimi racjonalizatorskimi pomysłamileszek2 pisze:Tylko się nie przejmować,na błędach człowiek się uczy całe życie
 Bo a nóż widelec komuś to pomoże...i męczyć się potem nie będzie musiał.
 Bo a nóż widelec komuś to pomoże...i męczyć się potem nie będzie musiał.

to moja mamilarka i dzięki Wam ma nazwówkę.
 to moja mamilarka i dzięki Wam ma nazwówkę.

akcja antyglonowa za pomocą wody utlenionej przeprowadzana była i mi się glina troszkę wygotowała
 akcja antyglonowa za pomocą wody utlenionej przeprowadzana była i mi się glina troszkę wygotowała 

tylko tak by mu chyba by przemówił
 tylko tak by mu chyba by przemówił 

dlaczego Ty kobieto mi to robisz
 dlaczego Ty kobieto mi to robisz  
 albo wylogowuje mnie podczas pisania albo dla odmiany nie wylogowuje w ogóle bo nie może odnaleźć strony a porządki przedświąteczne w toku i wpadam co chwilkę na chwilkę
  albo wylogowuje mnie podczas pisania albo dla odmiany nie wylogowuje w ogóle bo nie może odnaleźć strony a porządki przedświąteczne w toku i wpadam co chwilkę na chwilkę  

Marciu,robisz się ogrodnikiem kaktusowym,maluszki pierwyj sort
 Marciu,robisz się ogrodnikiem kaktusowym,maluszki pierwyj sort