Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
- bejka1970
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2012, o 18:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witajcie w mojej "bajce" no.....w końcu wiosna :)
Już drugi raz tej wiosny utknełam samochodem w zaspie w drodze do cywilizacji tj.miasteczka
Mieszkam tu trzy zimy i zawsze dojeżdżałam bez większych problemów ,a teraz pół kilometra od domu i łopatowanie
Bejka
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród I
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy rabatki... to jeszcze nie ogród II
https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 91&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Cześć Keete
.
Ja, jak Pati, też ślepa komenda, ale gorzej. Wątek zauważyłam, poczytałam sobie i ... poszłam dalej. Ale żeby co napisać ku pamięci, to nie
.
Miałaś pokazać te niemkinie, co to w śnieg będziesz sadzić
.
- Jagoda
PS. Amerykanom za nietrafione prognozy może wojnę wypowiedzieć, albo co...
Ja, jak Pati, też ślepa komenda, ale gorzej. Wątek zauważyłam, poczytałam sobie i ... poszłam dalej. Ale żeby co napisać ku pamięci, to nie
Miałaś pokazać te niemkinie, co to w śnieg będziesz sadzić
PS. Amerykanom za nietrafione prognozy może wojnę wypowiedzieć, albo co...
Cześć Doris!
Komuś trzeba wierzyć, nieistotne komu... ważne, że wszyscy meteorolodzy zapowiadają od połowy przyszłego tygodnia ocieplenie i tego się trzymajmy!
Komuś trzeba wierzyć, nieistotne komu... ważne, że wszyscy meteorolodzy zapowiadają od połowy przyszłego tygodnia ocieplenie i tego się trzymajmy!
-
Keetee

- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Witam kochani ...chciałam wam posłac troszke witaminek...ale cos mi fotosik szwankuje
Nie moge foteczki wstawić no...
Troche zaganiana dziisja byłam i dobrze , bo bez tego padłabym, pewnikiem jak pies Pluto
Taka sennica mnie neka od rana ,ze o matko jedyna ...lewo nogi ciagnę...
Chyba sobie machnę kawkę bo nie dam rady dłużej...
Kasiek ty to masz widoki kochana....jeden dzień i smigasz ....gdzie tym razem Robaczek pomyka
Oczywiscie jak najszybciej przeslij słoneczne foty
Ania 77 u mnie cisza z tym białym...topi sie poza tym i wsio płynie u mnie, ja mam pełno sniegu , ale jak połaziłam po mieście...to ziemie juz gdzieniegdzie widac...matko mam nadzieję ,ze to naprawde ostatnie te numery....
Nie moge wsadzic fotek....
pózniej spróbuję, ale wierz mi na słowo, fest babeczki te Niemeczki
Gosia ja juz trzci dzień pomykam w różowych kaloszkach...bo to co na dole to pływa u mnie...i jest ohydnie...ale wiesz ...cały czas sie topi, nroca niewielki mrozik...to pewnie szybko pusci...oby tylko podtopień ludzie nie mieli...ja to na góreczce jestem
Bejka no zapamietamy sobie ta zime...oj tak...my nie utknelismy...ale slizgac sie poslizgalismy niezle w niedzielę....i nie do smiechu kurka mi było
Jagi...nie no wojne może nie...juz Korea jakies cuda wyprawia , odpuśćmy ....bo nam jeszcze jakiego pociska w ogródek poślo ...
Dobrze ,ze jestes w kupie łatwiej przetrwac to badziewie
Aguniu....a mi stracha napedziłas , watek zaknełas i myslałam gdzie cie łąpać...ale nie wytrzymałas i dobrze...
Ta wiosna @ jedna w końcu musi przyjść...nastawiam się ...że od niedzieli to juz znacznie sie bedzie ocieplało ..bo dłuzej tego nie zniesę 
Nie moge foteczki wstawić no...
Troche zaganiana dziisja byłam i dobrze , bo bez tego padłabym, pewnikiem jak pies Pluto
Chyba sobie machnę kawkę bo nie dam rady dłużej...
Kasiek ty to masz widoki kochana....jeden dzień i smigasz ....gdzie tym razem Robaczek pomyka
Ania 77 u mnie cisza z tym białym...topi sie poza tym i wsio płynie u mnie, ja mam pełno sniegu , ale jak połaziłam po mieście...to ziemie juz gdzieniegdzie widac...matko mam nadzieję ,ze to naprawde ostatnie te numery....
Nie moge wsadzic fotek....
Gosia ja juz trzci dzień pomykam w różowych kaloszkach...bo to co na dole to pływa u mnie...i jest ohydnie...ale wiesz ...cały czas sie topi, nroca niewielki mrozik...to pewnie szybko pusci...oby tylko podtopień ludzie nie mieli...ja to na góreczce jestem
Bejka no zapamietamy sobie ta zime...oj tak...my nie utknelismy...ale slizgac sie poslizgalismy niezle w niedzielę....i nie do smiechu kurka mi było
Jagi...nie no wojne może nie...juz Korea jakies cuda wyprawia , odpuśćmy ....bo nam jeszcze jakiego pociska w ogródek poślo ...
Aguniu....a mi stracha napedziłas , watek zaknełas i myslałam gdzie cie łąpać...ale nie wytrzymałas i dobrze...
-
tade k
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Doti , kawka na wieczór
Masażyk na stopy i krótka drzemka postawią Cię na nogi
Może tym razem trafią z prognozą. Tyle pomyłek , niech będzie w końcu ''dziesiątka''
Tylko niech już nie pada , bo jak puści to wszystkie rzeki wyleją i znowu będzie afera. 
- ewa w

- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Dorotko a ja czekam na fotki nowych różyczek- coś masz problem z fotosikiem?

-
Keetee

Tadziu...jak jest taka pogoda to kawka mi nie zaszkodzi nawet wieczorem....jestem wypluta
Poczytalam troch prognoz i nie wyglada to ciekawie....mam nadzieje na inne wersje wydarzen
Ewcia no wsadzilabym te rozyce,.....ale wyskakuje ciagle jakis blad...moze jutro sie uda
A co tam u ciebie ...jak sie trzymasz kochana 
Poczytalam troch prognoz i nie wyglada to ciekawie....mam nadzieje na inne wersje wydarzen
Ewcia no wsadzilabym te rozyce,.....ale wyskakuje ciagle jakis blad...moze jutro sie uda
- Helios

- Od: 15 cze 2010, o 18:56
Dorotko, jestem na tych północno-wschodnich rubieżach Mazowsza, zasypana śniegiem po uszy i czytam, tylko czytam...
Śluby milczenia do wiosny...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
-
Keetee

Helenko co...
jakie sluby milczenia...
no przestan , my cie zwalniamy z wszelakich gupich slubow 
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Cześć Keetee, przestraszyłaś się wojny z Ameryką, nie pamiętasz, jak to miało być: my im wypowiadamy wojnę, oni nam urządzają okupację i mamy Amerykę w Polsce
.
Heleno, ja też protestuję
Niedobrze jest tak dusić w sobie myśli
. Kiedyś to walnie
.
Jagoda
No i gdzie te róże, się pytam
Heleno, ja też protestuję
No i gdzie te róże, się pytam
-
Keetee

Dziń dybry
Kawusia sie pyrka...komu komu
Jagódko....aaaa to tak to miało byc....jeśli tak to taaaak
A tobie działa fotosik...ja mam problem, no nie moge nic popchnąć...ani zdjeciunia
Kawusia sie pyrka...komu komu
Jagódko....aaaa to tak to miało byc....jeśli tak to taaaak
A tobie działa fotosik...ja mam problem, no nie moge nic popchnąć...ani zdjeciunia
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Dorotko a może przez inny portal cio?
-
Keetee

Aneczka fotosik jest prosty jak drut...w sam raz dla mnie
Jak tam u ciebie...jest wiosna 
- ra_barbara

- Od: 15 sty 2010, o 10:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dorotko
u mnie kopiec kreci.PIKNY
...wiosna zasuwa....od dołu...mówię Wam
Z dachu kapało wczoraj
, rowerem jechałam, z kijkami spacery długo dystansowe urządzałam (4km.) dziś odpalam skuterek
.
Wiosna idzie, ja to czuję

Z dachu kapało wczoraj
Wiosna idzie, ja to czuję
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
- anasstasia
- 500p

- Od: 27 sty 2013, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=59&t=62905" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 29&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;