Mój taras - ogródek
-
- 200p
- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ElzbietaaG
- MariaTeresa
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Elżbieto
Jałowiec "Stricta nie wyrasta na wysokie drzewo, natomiast cyprysiki tak, ale możesz je lekko formować jak będą większe, a tak jak to sobie wymarzyłaś i nam pokazałaś na fotkach str. chyba 1 to łatwiej uzyskać z żywotnika zachodniego lub z cyprysika Chamaecyparis pisifera "Squarrosa" lub "Boulevard"

Jałowiec "Stricta nie wyrasta na wysokie drzewo, natomiast cyprysiki tak, ale możesz je lekko formować jak będą większe, a tak jak to sobie wymarzyłaś i nam pokazałaś na fotkach str. chyba 1 to łatwiej uzyskać z żywotnika zachodniego lub z cyprysika Chamaecyparis pisifera "Squarrosa" lub "Boulevard"
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- ElzbietaaG
Ewo Janino dobrze , że nie posiadam żadnej zwierzyny łownej ... tylko M się zasadza na moje roślinki ale on tylko tak straszy
Mario - Tereso dziękuję za instrukcje odnośnie iglaków, z czasem metodą prób i błędów, z pomocą życzliwych mi i doświadczonych osób ... może będę miała się czym pochwalić

Mój hibiskus mnie zaskakuje, bo kwiaty ma przez kilka dni a drugi ani drgnie tylko zrzuca pąki pomimo, że stoją obok siebie

Mario - Tereso dziękuję za instrukcje odnośnie iglaków, z czasem metodą prób i błędów, z pomocą życzliwych mi i doświadczonych osób ... może będę miała się czym pochwalić

Mój hibiskus mnie zaskakuje, bo kwiaty ma przez kilka dni a drugi ani drgnie tylko zrzuca pąki pomimo, że stoją obok siebie

-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ElzbietaaG
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przecież jeszcze nie ma zimy?Moja znosi 12 stopni w pokoju i wyrosła na ni to krzak ni to drzewo, bo główny pęd kocisko złamało.Nie winię Konstantego, właził na takie drzewo jakie w domu miał.Powinnam ją obciąc, ale mi jakoś żal i drugi rok taka rozwidlona rośnie. Moja kwitnie na ciemno różowo.I pijaczka z niej straszna, jak ma sucho to zaraz liście zwija,ze niby więdnie, usycha, juz po niej...