W Januszowym ogródku
I tak trzymaj! My czekamy na nowe zdjęcia. I nie marudź nam, że nie masz nic ciekawego do pokazania, bo już nam udowodniłeś że masz i to jeszcze jak!jancio7 pisze: Dziękuje za słowa zachęty do wklejania nowych zdjęć. Bo już myślałem że was zanudzam nowymi zdjęciami. Oglądając ogrody forumowiczów myślałem sobie że przecież ja nie mam nic ciekawego do zaprezentowania. Co nie zmienia faktu że moje rośliny mnie się podobają

A ja wychodzę z założenia, że Twój własny ogród powinien podobać się przede wszystkim Tobie - bo jest to miejsce w którym Ty najwięcej przebywasz. A jeśli do tego podoba się innym to tylko się cieszyć. Jednym słowem mogę pogratulować ogrodniczych wyczynów! 8)

Dziekuje za uznanie. Z kamieniami rzeczywiście było trochę pracy ale przecież to była praca bardzo miła.safiori pisze:Obejrzała twój ogród jest rewelacyjny a zwłaszcz podoba mi się twój kamienny ogród. Miałeś fantastyczny pomysł i dużo pracy w w niego włożyłeś.
Bo do mnie anioły wpadają bez pukania i kawę słodzą uśmiechem...
Niektórzy z Was zachęcają mnie do wklejania nowych zdjęć.
Miła jest to zachęta za którą dziękuje
A oto kolejne zdjęcia...
Ten klon jest u mnie największy, chyba za późno zacząłem go formować

a tu kolejny fragment mojego skrawka zieleni
skromna pęcherznica w towarzystwie tawułek

Miła jest to zachęta za którą dziękuje

Ten klon jest u mnie największy, chyba za późno zacząłem go formować

a tu kolejny fragment mojego skrawka zieleni

skromna pęcherznica w towarzystwie tawułek

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Bożenko z tą ręką fachowca to lekka przesadabożena170365 pisze:Janek ależ łanie skomponowałeś wszystkie te drzewka...,widać rękę fachowca...

Piterek i Krzysiek cieszę się że podoba wam się klon. Krzysiek ja jeszcze nie szukałem tego zdjęcia. Jak tylko znajdę to zaraz tu je umieszcze.