Witam w piękną słoneczną i bardzo ciepłą niedzielę ,dla mnie to ciągle dziwne zjawisko,bo jest przecież kwiecień .w ogrodzie jest tak cudnie trawkę mam wykoszoną ,rabatom trochę brakuje ,ale nie widać

.
Marysiu,dziękuję ,słońce zamówiłam i było super tylko mało,chyba chciałabym mieć codziennie wolne

,pozdrawiam i dziękuję ,ze byłaś,pozdrawiam
Aguś,ja też lubię takie leśne zakątki i ja je zostawiam w spokoju ,niech sobie radzą same ,najwyżej wygrabię liście na wiosnę ,grzybki uwielbiam zbierać i cieszę się ,że rosną mi też w ogrodzie ,fiołki te w kropki i one są ciut większe to kwitną później czyli teraz ,a tamte maleńkie pachnące kwitną wcześniej ,pozdrawiam
Lodziu,miło,że jesteś znowu i zapraszam na dalsze spacerki ,dzisiaj jest tai cudny dzień ,wiec i Tobie życzę miłego wypoczynku,pozdrawiam
Aniu,te wilczomlecze super zimują ,i na wiosnę pięknie świecą ,ja je uwielbiam ,pierwiosnki też teraz dają popisy ,przyroda jest bardzo bogata i ciągle nas czymś nowym zaskakuje ,pozdrawiam
Marysiu,mówisz,że egzamin zdany no dobrze,że były łatwe pytania

,kurczaczki nie się klują i rosną ,piwonie niedługo zakwitną ,więc będziemy podziwiać .myślę ,ze sytuacja się rozwiąże ,pozdrawiam
Ewciu ewarost,myślałam ,że zapomniałaś o mnie zupełnie

ale się odnalazłaś z czego sie bardzo cieszę ,ogród rozkwita codziennie inaczej ,ta gorąca wiosna przyspiesza wszystko,mnie też czasem wszystko boli ,ale zjem jakąś tabletkę i lecę dalej ,moze to nierozumne ,ale czasem nie ma innego wyjścia ,pozdrawiam
Ewciu Pashmina ,ja jeszcze nigdy takiego smardza nie jadłam jakoś nie mam odwagi

miło,że podoba się ogród,pozdrawiam
Maryniu,dziękuję za miłe słowa i miło ,ze taki ogród się podoba ,pozdrawiam