Ciekawe co to za cudo na 1 fotce. U mnie jest podobna. Poczekam, może ktoś rozpozna.
 Ciekawe co to za cudo na 1 fotce. U mnie jest podobna. Poczekam, może ktoś rozpozna.  

Ta róża mnie zaskakuje!
 Ta róża mnie zaskakuje! 

Aniu ale za tojeścią masz chyba wielką fantastyczną róże jak dobrze dojrzałam?
 Aniu ale za tojeścią masz chyba wielką fantastyczną róże jak dobrze dojrzałam?
 nie umiem tego zrozumieć:
  nie umiem tego zrozumieć: nie mogą ich ukarać a jedynie prosić, tak ich proszą a oni wczoraj kolejną pryzmę dowalili....................
 nie mogą ich ukarać a jedynie prosić, tak ich proszą a oni wczoraj kolejną pryzmę dowalili.................... 

Wirtualnie przytulam i wręczam nalewkę z płatków różanych, 70 % v/v. Może przestraszą sie policji. Odszkodowania za zniszczony płot i zalaną działkę możecie dochodzić w sadzie administracyjnym, policja może wlepić tylko mandat.
 Wirtualnie przytulam i wręczam nalewkę z płatków różanych, 70 % v/v. Może przestraszą sie policji. Odszkodowania za zniszczony płot i zalaną działkę możecie dochodzić w sadzie administracyjnym, policja może wlepić tylko mandat.

Na szczęście fachowcy szybko zlokalizowali i usunęli awarię, ale kieliszeczek nie zaszkodzi
  Na szczęście fachowcy szybko zlokalizowali i usunęli awarię, ale kieliszeczek nie zaszkodzi 

Aniu, a jakie lilie są godne uwagi? Ale z tych pachnących?
 Aniu, a jakie lilie są godne uwagi? Ale z tych pachnących?

a mnie nic nie zalało ale kieliszeczek naleweczki napiję się....
 a mnie nic nie zalało ale kieliszeczek naleweczki napiję się....

CHORE.
 CHORE.