Witajcie kochani
Byłam dzisiaj znowu na działeczce
Skoro pogoda marcowa to posiałam rzodkiewkę w namiocie, posiałam też sałatę, ale i okryłam lekko kartonami roślinki wrażliwce
M przyciął jabłonkę, fajnie było, pogoda też była fajna
Pozdrawiam Was wszystkich i życzę aby już silnych mrozów nie było, bo rośliny nam ucierpią
Sebastianie moja pomarańcza to dwuletnie drzewko, znaczy teraz trzeci rok, ma się dobrze, rośnie zacisznym miejscu, sezon właśnie dzisiaj rozpoczęłam
Natalko koleżanka ma już ze trzymetrowe drzewo, pięknie jej rośnie, kwitnie i owocuje

moja to siewka zaczyna trzeci rok życia.
Lucynko jeśli zima nadal taka będzie to rozpoczniemy wcześniej sezon, tylko martwią mnie zapowiedzi chłodnego lata

Pozdrawiam również cieplutko i zdrówka życzę
Jadziu u nas w Szczecinie kwitną krokusy, kwitną wiśnie ozdobne, ranniki, chyba to właśnie przyspieszona wiosna, a przynajmiej wiosna marcowa, pozdrawiam
Maryniu kiedyś, dawno temu słyszałam, że u nas banany będzie można uprawiać, wtedy się z tego śmiałam, dziś zaczynam się zastanawiać czy to aby nie stanie się prawdą
Zdjęcia, choć dziś niewiele, bo czasu mało było
Słyszałam, że u nas w okolicach ludzie zbierają grzyby, to nie jest normalne, ale byliśmy z M w lesie, chcieliśmy sprawdzić jak to jest i proszę