Moje początki - giga45
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
bożena170365
- 500p

- Od: 17 lut 2008, o 22:48
- ZosiaM

- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Giguś co ja tu słyszę wszyscy się żegnają a ja spiesze sie ciebie na jutro do mnie na dożynki zaprosić .a te ala małe pomidorki mienchówka czy jak tam się nazywają to są pyszne miałam je w zeszłym roku a w tym nie dostałam nigdzie nasion szczęśliwej podróży i nie zapomnij o mnie chociaż żadko jestem to bardzo cię lubię 
Zofio, zainstaluj sobie Firefoxa, sam ci podkreśli na czerwono błędy i będziesz je mogła poprawić PRZED wysłaniem postu. Pilnuj, proszę swoich tekstów samodzielnie. Nalewka
Zofio, zainstaluj sobie Firefoxa, sam ci podkreśli na czerwono błędy i będziesz je mogła poprawić PRZED wysłaniem postu. Pilnuj, proszę swoich tekstów samodzielnie. Nalewka
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale przynajmniej będziesz pracować wśród roślin - tak przynajmniej wywnioskowałem
Wracaj z nową energią i pomysłami
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie wzyscy kochani moi forumowicze. Bardzo przepraszam, że wczoraj nie odpowiedziałam na wasze posty, ale oto co wczoraj robiłam

i nie bardzo miałam czas zajrzec. Bardzo wam wszystkim dziekuje za tak mile słowa otychy i ze będziecie czekac. jeszcze troszke jestem tu na miejscu, wie na pewno popiszemy.
Buziaki dla wszystkich :P

i nie bardzo miałam czas zajrzec. Bardzo wam wszystkim dziekuje za tak mile słowa otychy i ze będziecie czekac. jeszcze troszke jestem tu na miejscu, wie na pewno popiszemy.
Buziaki dla wszystkich :P