Ja z kolei zdziwiłam się bardzo czytając wpis o konkursie "bemowo - moja ojczyzna", to o mojej dzielnicy

Fajnie by było....
 Fajnie by było.... 

Uwielbiam Waszą działkę. Zniszczeń szkoda, ale trudno się mówi. Zdjęcie werandy z byfyjem jest niesamowite. Chciałoby się mieć takie miejsce
  Uwielbiam Waszą działkę. Zniszczeń szkoda, ale trudno się mówi. Zdjęcie werandy z byfyjem jest niesamowite. Chciałoby się mieć takie miejsce  

. Zdjęcia jeszcze archiwalne ale niedługo będą świeże
 . Zdjęcia jeszcze archiwalne ale niedługo będą świeże   . Kredensik bardzo ładny ale ta nazwa śląska jakaś ciężka do zapamiętania dla mnie
 . Kredensik bardzo ładny ale ta nazwa śląska jakaś ciężka do zapamiętania dla mnie   . Czemu koty tak lubią na stoły wchodzić ?? Śpi słodko
 . Czemu koty tak lubią na stoły wchodzić ?? Śpi słodko   . Weranda to bardzo potrzebne miejsce i nie dziwię się, że jest Waszym ulubionym
 . Weranda to bardzo potrzebne miejsce i nie dziwię się, że jest Waszym ulubionym   . Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka Ci życzę   .
 .
 .Po chyba roku albo dwóch przypadkiem trafiłam do Was. Pozdrawiam Was i ściskam mocno. W tym roku może uda się posiedzieć trochę na działce ale to nie jest pewne. Moja praca w sobotę od rana do wieczora stoi na przeszkodzie a po pracy nie zawsze mam ochotę na wyjazd. Ale pożyjemy zobaczymy. Marysia już wie ,że u mnie zaszły ogromne życiowe zmiany. Latem jadę na dwa miesiące w góry, po burzliwych zmianach coś co kocham nad życie. Jeszcze raz ściskam.
 .Po chyba roku albo dwóch przypadkiem trafiłam do Was. Pozdrawiam Was i ściskam mocno. W tym roku może uda się posiedzieć trochę na działce ale to nie jest pewne. Moja praca w sobotę od rana do wieczora stoi na przeszkodzie a po pracy nie zawsze mam ochotę na wyjazd. Ale pożyjemy zobaczymy. Marysia już wie ,że u mnie zaszły ogromne życiowe zmiany. Latem jadę na dwa miesiące w góry, po burzliwych zmianach coś co kocham nad życie. Jeszcze raz ściskam.

Widać, że miastowy
 Widać, że miastowy