Mój ogród wśród łąk część 3

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk część 3

Post »

Gosiaczku - bardzo , bardzo mi przykro
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2014, o 15:56
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Piękna zima ;:138 teraz widać jak kapitalnie masz poprowadzone drzewa owocowe , starannie, pięknie ;:138
Moje Arboretum
Część 8 - zapraszam Karolina
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Podobno zima już odchodzi...Ja jeszcze się nią nie nacieszyłam. A urlop się mały zaczyna...wyskrobany, wyproszony. ;:63 ;:136
Dziękuję Wam za ciepłe słowa, za współczucie. Rudzik była ze mną od ponad 6 - ciu lat. Urodziła się w dobrej, kochającej koty rodzinie. I ponieważ urodziła się jako kaleka, miała zostać uśpiona. Że niby z litości.Miała źle ukształtowaną klatkę piersiową. Zachodziła obawa, że nie poradzi sobie z dusznościami. Zaproponowałam, że wezmę i zaryzykuję....Rudzik okazała się w pełni zdrowym kotem, długie futro zakrywało niedoskonałości jej figury. Bardzo szybko zaczęła prokreację i była cudowną matką dla swoich dzieci. Miała cztery mioty, zawsze jej kociaczki były rude i pręgowane, jak małe tygryski. I zawsze było ich sześć. :D Małe wiewióreczki.A Rudzik była cichym, spokojnym kotem, schodziła z drogi innym kotom, miała swoje klocki jak to mówi mój syn. Szkoda mi jej, jak każde zwierzę zaznaczyła swój ślad w moim życiu. I odeszła niespodziewanie....bo nic jej nie było. Nie chorowała.

Iwonko, Tulapku, Madziu, Madziu, Marysiu,Dorotko, Aniu 11, Aniu Anym, Violka, Monia, dziękuję za dobre słowo. ;:196

Miłeczko - Ja od kiedy mam te jabłonie, tnę je radykalnie i uważam, że nic im nie jest. Ja za to zawsze sięgnę. :D

Doroko DTJ - Zuza nie była zżyta z Rudą. Nawet mnie zabolała jej obojętna postawa. Jakby nic się nie stało. Mój M stwierdził, że to silna baba, ale ja uważam, że nie były ze sobą zżyte. ;:196

Karolka - Jabłonie tak radykalnie tnę, bo ja nie lubię wysokich drzew w sadzie. :D

Zima jest piękna

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

najbliższa okolica, widok za bramą...na najbliższych sąsiadów...zrobiłam zooma :D

Obrazek

Obrazek

:wit
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Małgosiu piękna jest Twoja zima,moja śnieżna dopiero dzisiaj zaczyna się,pozdrowionka :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
JagiS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 kwie 2012, o 14:10

Post »

Cześć, Pepsi!
Obie jesteśmy smutne, obie straciłyśmy swoje koty :cry:. Twoja kociczka przynajmniej odeszła spokojnie, nie wymęczona przez weterynarzy...
Wiem, że każdy kot jest niepowtarzalny i trudno go innym zastąpić, ale masz nowego kociaczka i to, o dziwo, czarnego, nie rudego...
Zima na Twoich zdjęciach prezentuje się bardzo elegancko, ale ja jej i tak nie lubię...
A jabłonie przycinasz wzorcowo ;:215. Tak się powinno robić. Moje w momencie kupna już były za stare i źle prowadzone od początku, więc na dobrą korektę już jest za późno.

Życzę zdrowia Wam i Waszym zwierzakom - ;:196 Jagi
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu darowałaś swojej kotce 6 lat szczęśliwego życia i radość macierzyństwa ;:4
Pozwoliłam sobie pożyczyć zdjęcie z wierzbami, bo jest śliczne...nie wiem co jest takiego w wierzbach, że je lubię :D
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Piękna zima :) dynie w czapeczkach :) myślałam ,że na drzewku jabłuszka, a to bombki :) śliczny ognik, jakoś u mnie czernieje :( tekst o kotku wykreśliłam , nie zrozumiałam ,że poważ nie odszedł :(
A co to za piękna dziewczyna z walizką ?
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
chalaputkowo
1000p
1000p
Od: 16 cze 2014, o 18:59

Post »

Gosiu - a ta jemioła to nie za nisko do całowania ? :heja , czy od razu pozycję horyzontalną zakładasz :;230 , jednak chyba troszku za zimno . Piękna ta zima u Ciebie oj piękna , u mnie ledwie poprószyło ;:145
Zielono mi - bo wesoło mi - bo zielono mi - Monika
Chałaputkowo,Chałaputkowo-dwa
Chałaputkowo to i owo
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Małgosiu pięknie prezentuje się Twój ogród w śnieżnej szacie ;:215 , u mnie śniegu jak na lekarstwo a tu zaczął padać deszcz i jest ślizgawka , strach wyjść na dwór no i zapowiadają ocieplenie. ;:222
Małgosiu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dużo zdrówka dla Ciebie i Twojej rodziny, no i oczywiście samych sukcesów ogrodniczych . ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu zima piękna u Ciebie, a ja już życzę Ci pięknie kwitnącej wiosny , może z nowymi kotkami oraz wszystkiego najlepszego w 2015 r ;:196 :wit
Moje Arboretum
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Jak śnieg, to od razu fajnie! i jeszcze trochę słońca! Miód. Lubię takie widoki, jak ogród śpi. Mam teraz kilka dni wolnego i chciałam wyjść na ogród i porobić zdjęć, ale śnieg właśnie topnieje, bo się ociepliło :-(
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W ostatnim dniu roku 2014 mam dla Was Kochani życzenia zdrowia i wszelkiej pomyślności. ;:196

Grażynko - Zima już odchodzi...może nie wróci :?: :wink: ;:196

Jagoda - Ja lubię zimę, bo wiesz, jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :wink: Jabłonie obcinam ostro, też nie byłam z nich zadowolona, ale cierpliwie pracowałam nad nimi z książkami o tej tematyce pod pachą. Może jeszcze spróbuj, to dość cierpliwe drzewa. Moja mama jak zobaczyła po raz pierwszy moje strzyżenie....to powiedziała, że załatwiłam je na amen. Nic z tego, działam dalej. Kot miał być rudy, ale nigdzie nie było, a Zuza niecierpliwa. Nowy kotek zaskoczył nas ogładą, ułożeniem i niezwykłą czułością. Codziennie rano ( w nocy śpi z eMem) przychodzi do mnie, wita się, mruczy...coś pięknego. Jak wracam z pracy koteczek domaga się wzięcia na ręce i całuje mnie ....serio. Takiego amanta jak on to jeszcze nie miałam. :wit

Marysiu - Ja też kocham wierzbowe widoczki. Mam ich sporo w okolicy i to mnie raduje. Nawet jadę wierzbową aleją na mojej gruntówce do pracy. Swojskie widoczki, to co tygryski lubią najbardziej. :wit

Karolka - Dziękuję za wszystko, tylko powiedz mi kochana co miałaś na myśli, pisząc, o pani z walizką :?: ;:196

Monia - Pozycje to rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje kochana ;:196

Marysiu Wy - Dziękuję ;:196 I Tobie wszystkiego dobrego.

Miłeczko - U mnie odwilż od dzisiaj, z czego się nie cieszę, bo lekki mrozik, śnieg i słoneczko zimą wskazane. A teraz chlapa...brrr nie lubię. Miłego wypoczynku Ci życzę. Ja wracam do pracy dopiero 7 stycznia. :wit
Awatar użytkownika
karolacha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

matko jedyna ! po tekście < zdjęcia sąsiadów > było zdjęcie młodej dziewczyny z walizką , czy ja oszalałam :?: :shock: już go nie ma ;:185 ;:218 :? zamiast zdjęcia domków sąsiadów , była dziewczyna :?: :?: :?:
Moje Arboretum
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karolka, spokojnie :D może jakiś błąd podczas wstawiania fotek. Ale na pewno nie było to moje zdjęcie, bo z walizką nie mam żadnego ;:196 :wit
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,czytam smutne wiadomości ,ale na pocieszenie można powiedzieć ,że może przedłużyłaś życie temu kotkowi,widoki za bramą masz super,czy to zima czy wiosna ,lato, jesień,zawsze super i nie można sie napatrzyć ,pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,dużo zdrowia i spełnienia marzeń ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”