bo działkę mam od marca.Ale jak skończę walkę z kopaniem grządek,wycinką gałęzi itp to spróbuję sił w założeniu własnego wątku. Mój kawałek ziemi w ROD
- eliszka60
- 200p

- Od: 3 paź 2011, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój kawałek ziemi w ROD
Remi,ja to się dopiero uczę!!!
bo działkę mam od marca.Ale jak skończę walkę z kopaniem grządek,wycinką gałęzi itp to spróbuję sił w założeniu własnego wątku. 
bo działkę mam od marca.Ale jak skończę walkę z kopaniem grządek,wycinką gałęzi itp to spróbuję sił w założeniu własnego wątku. - imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Ech jak to mówią: jak nie urok to.....
W niedzielę niespodziewanie wylądowałem w szpitalu.. w poniedziałek troszkę mnie tam pocięli, w związku z czym co najmniej najbliższe 2 tygodnie wykluczają jakąkolwiek pracę fizyczną...
Wyszło w bardzo złym okresie, przekopać można to co zostało na wiosnę, ale boję się o moje dalie, które trzeba by wykopać.. trzeba mieć tylko nadzieję, że mrozy nie przyjdą jeszcze. Został czosnek do posadzenia, ale to nawet w listopadzie będzie można.
Ola (Bufo-Bufo) - wybacz ale, gdzieś mi się zapodziała odpowiedź, na Twoje pytanie, teraz dopiero zauważyłem że jej nie ma. Ten kwiat o który pytasz to... słonecznik, zwykły jednoroczny słonecznik ozdobny, większość była "normalna" zółta, jednak parę właśnie takich jak ten, albo i bardziej bordowych.
W niedzielę niespodziewanie wylądowałem w szpitalu.. w poniedziałek troszkę mnie tam pocięli, w związku z czym co najmniej najbliższe 2 tygodnie wykluczają jakąkolwiek pracę fizyczną...
Wyszło w bardzo złym okresie, przekopać można to co zostało na wiosnę, ale boję się o moje dalie, które trzeba by wykopać.. trzeba mieć tylko nadzieję, że mrozy nie przyjdą jeszcze. Został czosnek do posadzenia, ale to nawet w listopadzie będzie można.
Ola (Bufo-Bufo) - wybacz ale, gdzieś mi się zapodziała odpowiedź, na Twoje pytanie, teraz dopiero zauważyłem że jej nie ma. Ten kwiat o który pytasz to... słonecznik, zwykły jednoroczny słonecznik ozdobny, większość była "normalna" zółta, jednak parę właśnie takich jak ten, albo i bardziej bordowych.
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wracaj do zdrowia i trzymaj się ciepło bo to teraz najważniejsze.
U mnie w Bojanie dzisiaj było -1 stopnia szron na trawie brrrr.
U mnie w Bojanie dzisiaj było -1 stopnia szron na trawie brrrr.
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- Jagusia
- 1000p

- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy... wiem jak to jest jak za oknem tyle pracy a człowiek nie ma siły się schylić nawet... nie próbuj za wcześnie ruszać do wykopków.. lepiej się podkurować niż wrócić do szpitala. Może się znajdzie jakaś dobra dusza, co pod dyktando ci te dalie wykopie i schowa w bezpieczne miejsce...a poza tym przymrozki zmrożą tylko naziemną część. Trzeba sporego mrozu żeby zmarzły same karpy, więc spokojnie i bez nerw...
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- dorcia7
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Zdrówka i
powrotu do formy jak najszybciej
- wielkakulka

- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Oj chory bidulko, teraz nadgonisz wszystkie zaległosci na forum, będziesz pisał, pisał, pisał i oczywiście dbał o siebie. Będzie dobrze, trzymamy kciuki - a Ty zdrowiej szybko.
Jak mogli coś Ci wykroić przed zimą, to nie ludzkie 
- zwkwiat

- Od: 12 lut 2011, o 09:30
Też życzę szybkiego powrotu do zdrowia, o resztę się nie martw, zdrowie najważniejsze, bo co Ci z dalii jak pokpisz zdrowie?
Bądź dobrej myśli, że wszystko się ułoży i będziesz miał więcej czasu na teorię i rozmowy z nami.
Bądź dobrej myśli, że wszystko się ułoży i będziesz miał więcej czasu na teorię i rozmowy z nami.
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Remiku leż i odpoczywaj,działka nie zając..............jeszcze wszystko powoli zrobisz.Słuchaj starszych!Zdrówka.
- slila1

- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Remi daliami się nie martw, wykopuje się je dopiero po pierwszych przymrozkach, a nawet później. Jak napisała Jagusia, nic im się nie stanie.
Odpoczywaj i kuruj się tak, jak lekarze zalecają.
Życzę dużo zdrówka
Odpoczywaj i kuruj się tak, jak lekarze zalecają.
Życzę dużo zdrówka
- Tosia1

- Od: 13 mar 2010, o 16:48
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- eliszka60
- 200p

- Od: 3 paź 2011, o 16:59
Chłopie,dziewczyny mają rację.Siedź w domu bo może się to skończyć powtórką i po co Ci to.Posłuchaj "Piguły" z długoletnim stażem pracy. 
- wielkakulka

On grzecznie siedzi w domu, nie ważyłby się Nam wszystkim narazić - i to jednocześnie - NO NIE !!!!
- imer
- 1000p

- Od: 29 lip 2011, o 15:51
- Kontakt:
Dziękuję Wam wszystkim za ciepło i życzenia
Oczywiście zdrowie najważniejsze, a z działką się zdąży, jeśli nie to trudno.
Także sobie parę dni odpoczywam, na szczęście mogę chodzić, tylko unikać wysiłku, także jeden z "plusów" to dziecię się cieszy, że tato odbiera ją ze szkoły
Aniu - nie wykroili nic, a wręcz przeciwnie ;) i wyszło tak, że nie można było czekać, w pierwszej chwili miało być nawet robione w niedzielę w nocy, ale w końcu wyszło że mimo wszystko pewniej będzie w poniedziałek rano.
Oczywiście zdrowie najważniejsze, a z działką się zdąży, jeśli nie to trudno.
Także sobie parę dni odpoczywam, na szczęście mogę chodzić, tylko unikać wysiłku, także jeden z "plusów" to dziecię się cieszy, że tato odbiera ją ze szkoły
Aniu - nie wykroili nic, a wręcz przeciwnie ;) i wyszło tak, że nie można było czekać, w pierwszej chwili miało być nawet robione w niedzielę w nocy, ale w końcu wyszło że mimo wszystko pewniej będzie w poniedziałek rano.
- Ruda2011

- Od: 19 mar 2011, o 10:29
Nie gadajimer pisze: Aniu - nie wykroili nic, a wręcz przeciwnie ;) i wyszło tak, że nie można było czekać, w pierwszej chwili miało być nawet robione w niedzielę w nocy, ale w końcu wyszło że mimo wszystko pewniej będzie w poniedziałek rano.
Skoro nie wykroili a wręcz przeciwnie - to znaczy, że coś Ci przymocowali
A poważnie - wracaj chorowitku do zdrowia. Nie wiem, jak Ty ale ja bym się nie martwiła, że omija mnie jesienna praca na działce. Wiosna jest o niebo fajniejsza
- wielkakulka

Teraz Mariola będzie zazdrościć, bo też coś chce, żeby jej doszyli - trzymaj się cieplutko