Też się bałam że nie przeżyje, ale ma się dobrze...oby tak dalej.
Dziękuję...

To samo miałam napisaćchatte pisze:Takie zdjęcia nigdy sie nie przeterminowują
Ciesze się, ze znów pokazujesz swój ogród, brakowało mi go!

Beatko, jakoś ostatnio wzięło mnie na hortensje... a to za sprawą "babopielki" i "tulipanki"...Beata T pisze:Oj jaka śliczna hortensja drzewiasta i piękne widoczki ogrodu choć zieleń bardziej się przebiją z fotek nad drobno kwitnącymi kwiatkamiJak ten Twój ogród potrafi się wspaniale przebarwiać
JAKUCH pisze:No własnie Gabi slicznie masz a hortensja z lobelią i ostróżką piękne kompozycje dają po oczach . Wszystko zielone nie widać zbliżającej się jesieni
Witaj Aniu...Ann-ka72 pisze:Witaj Gabrysiu.![]()
Mam trochę zaległości i w końcu dotarła do Ciebie![]()
Ciągle kolorowo, tyle roślin,że nie wiadomo którą podziwiać![]()
Krokosmie faktycznie sie rozszalały,moich tylko kilka zakwitło-może dlatego,że późno posadziłam,o wiele lepiej wyglądają takie kwitnące w dużych grupach.
Napisz ile lat ma ta hortensja bukietowa-pięknie sie rozrosła-to Grandiflorum? Chciałabym mieć jakieś wyobrażenie, ile lat trzeba aby był taki okazały krzew.
Czy rosnące obok róży różowej kwiatki w kolorze fioletowym i jasno-różowym to przypołudniki?Pięknie sie prezentują.![]()
Lobelia prześliczna. Jak długo trzeba czekać po wysianiu nasion,aby zakwitła?
Miłego wieczoru.
chatte pisze:Takie zdjęcia nigdy sie nie przeterminowują
Ciesze się, ze znów pokazujesz swój ogród, brakowało mi go!
Izuś... liseczko.. miło mi...liska pisze:
To samo miałam napisać
Krysiu, dziękuję... wbrew temu co widać na zdjęciach, kwiatów jest coraz mniej... niestety...widać nadchodzącą jesień... a to są jej oznaki...goryczka143 pisze:WITAJ GABRYSIU
Cudownie prezentuje się Twój ogród. Ile jeszcze w nim kwitnących roślin

Haniu, ten ogólny widok to tylko część mojej działki...Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Pokazałaś piękny ogród ale coś mi się wydaje,że go w stosunku do ubiegłego roku-bardzo przerobiłaś.Nie ma oczka ?Ciekawie wkomponowałaś klomby no i kwiaty ładniutkie.