Marzenko, to szałwia trójbarwna.marzenaF pisze:Co to za kwiatki na tym ostatanim zdjęciu /fioletowe pomięzy liliami?/ pieknie sie to komponuje
Pozdrawiam. Marta.
Marzenko, to szałwia trójbarwna.marzenaF pisze:Co to za kwiatki na tym ostatanim zdjęciu /fioletowe pomięzy liliami?/ pieknie sie to komponuje
Witaj Marto. Dziękuję za odwiedziny .artam pisze:Fajnie, że powracasz ze swoim ogrodem i jego pięknościamiPamiętasz naszą wymianę pw, dalej wspieram Twoją pasję i zmagania z rzeczywistością, która, jak wiadomo, czasem skrzeczy
Na szczęście radość ogrodnicza wiele rekompensuje
Liczę na więcej pięknych roślin
Witaj Jadziu - u mnie ta wiosna coś się ociągaJAKUCH pisze:MARTO piękna kolorowa wiosna .Ten żonkilek z pomarańczowym środeczkiem bardzo łady .Też takiego miałam w ubieglym roku ,ale jakoś go nie widzę
tu.ja pisze:Nareszcie! Witaj Marto! Wielki powrót w pięknym stylu. Cieszę się bardzo, że jednak pozwolisz nam podziwiać swój ogród. Same piękności pokazałaś. Czy na przedostatnim zdjęciu to jakiś narcyz?
Iwonko - jasne , że nigdy u Ciebie nie będzie tak pięknie , bo... będzie jeszcze piękniej :P :Ponka37 pisze:ale zapodałaś piękne zdjęcia, to ja też czekam.... zwłaszcza że dziś pizga strasznie brrrr
choć u mnie tak pięknie nigdy nie będzie
JAKUCH pisze:MARTO u Ciebie tak pięknie kolorowo a u mnie za oknem prruszy śnieg. Oj przyjdzie nam jeszcze sporo poczekać na tak piękne widoczki