Odrobine w ogrodzie - Beata T
Re: Odrobine w ogrodzie - Beata T
Beatko nie ma czegoś takiego jak brak nadziei...
wybij to sobie z głowy!
Nadzieja umiera ostatnia... kto tak powiedział? Halina Birenbaum...
ano właśnie...
wybij to sobie z głowy!
Nadzieja umiera ostatnia... kto tak powiedział? Halina Birenbaum...
ano właśnie...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
O witaj Beatko jak się cieszę że wreszcie się odezwałaś bądż dobrej myśli na ten nowy rok może się wszystko zmienić
życzę dużo zdrówka odezwij się czasami jeszcze pozdrawiam
życzę dużo zdrówka odezwij się czasami jeszcze pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
Do trzech razy sztuka bo coś mnie dzisiaj wyrzuca
Jest mi bardzo miło że jest tu tyle wspaniałych duszyczek dziękuje za życzenia i ja wam życzę udanego 2010 roku aby nasze kwiatki były piękne i jeszcze piękniejsze niż w ubiegłym roku
empuzo, kogro, agnieszko72, ave,lisko, pestko miło was gościć w mych skromnych progach ogrodowych to dzisiaj o różyczkach kwitły ładnie była walka z mszycą potem te deszcze och no i szybki przymrozek jesienny i jedna różowa wielokwiatowa nie zdążyła powtórzyć kwitnienia ....mam pierwszy rok pienne więc nie wiem jak mam je przyciąć na wiosnę by były zwarte i ładne to parę zdjęć

Jest mi bardzo miło że jest tu tyle wspaniałych duszyczek dziękuje za życzenia i ja wam życzę udanego 2010 roku aby nasze kwiatki były piękne i jeszcze piękniejsze niż w ubiegłym roku
empuzo, kogro, agnieszko72, ave,lisko, pestko miło was gościć w mych skromnych progach ogrodowych to dzisiaj o różyczkach kwitły ładnie była walka z mszycą potem te deszcze och no i szybki przymrozek jesienny i jedna różowa wielokwiatowa nie zdążyła powtórzyć kwitnienia ....mam pierwszy rok pienne więc nie wiem jak mam je przyciąć na wiosnę by były zwarte i ładne to parę zdjęć

- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Beatko
dużo, dużo zdrówka i głowa do góry
Śliczne te Twoje różyczki
, miejmy nadzieję że ten rok będzie dla nich łaskawszy :P
Śliczne te Twoje różyczki
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Beatko, te Twoje róże są niesamowite. Kwitną jak szalone! Co Ty mówisz o jakichś mszycach?
Tylko popatrz, co pokazałaś - aż serce rośnie!
I Ty powinnaś rozkwitnąć jak te róże!
Życzę Ci tego z całego serca! 
Tylko popatrz, co pokazałaś - aż serce rośnie!
I Ty powinnaś rozkwitnąć jak te róże!
"pojechałaś" Beatko "pojechałaś"
piękne róże...
piękne róże...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
aleb-azi

- Od: 29 gru 2009, o 18:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Mniam. Te pierwsze sześć różowych różowości zwłaszcza. Wyśmienite. Pyszne. Cieplej i milej mi się zrobiło.
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Takich pieknych bukietów róż i ja bym sobie życzyła...
Beatko, dużo zdrowia Ci życzę...
Beatko, dużo zdrowia Ci życzę...
gucia,chatte,liska,aleb-azi,Gabriela miło mi że różyczki wam się spodobały to jeszcze raz proszę wielokwiatowe uwielbiam za ilość kwiatu , żółtą za zapach ach i fiolecik uroczy no i moja ulubienica drobna coś jej miejsce nie służy po przesadzeniu i ostatnie podrygi w pączkach
Izo no mszyce odganiałam żeby mi na fotki nie wchodziła

Izo no mszyce odganiałam żeby mi na fotki nie wchodziła

-
aleb-azi

- Kontakt:
TAK, TAK, TAK
Tak nam rób Beatko 
Beatko, bardzo podoba mi się w twoim ogrodzie. Śliczna drewniana altanka, zawsze marzyłam o takiej.. Bardzo podoba mi się twój klombik i w ogóle wszystkie te kamienne murki. Widzę, że lubisz kamienie.
U mnie też jest trochę takich kamlotów. Wykorzystuję, również tak jak ty, drobne kamienie. Mam nimi wysypaną opaskę wokół domu oraz pasek oddzielający rabatę od trawnika. Troszkę to kłopotliwe przy koszeniu, ale wygląda ciekawie.
- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
No i dlaczego przestałaś Beatko? ...
-
aleb-azi

- Kontakt:
Puk puk. Czy można prosić o coś ślicznego? Może różowego, śmiem prosić 
Izo kamyczki fajna rzecz są przeurocze mokre no ja mam zakończenia wykończone kostką po której śmiga kosiarka bo tam gdzie kończyłam dużymi kamieniami to faktycznie problem a nie lubię jak stoją badylki
pestka dziękuje za różyczkę już ja dołączam do swoich
chatte Izuniu daj odetchnąć - no nic mi nie chce rosnąć teraz zawiało zasypało i nic spod tej pierzyny nie widać ja nawet z domu za wiele nie wychodzę żeby orła nie zrobić
aleb-azi I już się poprawiam i szukam różu chociaż u mnie najwięcej w tym kolorku różyczek ale one już były :P
nieśmiertelnik 1-2 pelargonie 3-6 petunie 7,8,10 -to chyba surfinia werbena 9 nemezja 11-12

pestka dziękuje za różyczkę już ja dołączam do swoich
chatte Izuniu daj odetchnąć - no nic mi nie chce rosnąć teraz zawiało zasypało i nic spod tej pierzyny nie widać ja nawet z domu za wiele nie wychodzę żeby orła nie zrobić
aleb-azi I już się poprawiam i szukam różu chociaż u mnie najwięcej w tym kolorku różyczek ale one już były :P
nieśmiertelnik 1-2 pelargonie 3-6 petunie 7,8,10 -to chyba surfinia werbena 9 nemezja 11-12