Ogródek AGNESS
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Różane śliczności same pokazujesz Agnieszko u mnie doniczkowy "chipek" a właściwie "chipuś" już przekwitł...ale był jedną z pierwszych kwitnących w mojej doniczkowej różance...

- Mufka

- Od: 11 lut 2009, o 20:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Agnieszko, prześliczne róże ! Szczerze podziwiam 
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Witaj,Aguś!Ostatnio tylko cichutko przemykam po ulubionych wątkach.Do ciebie też zaglądam,przystaję przy pięknie kwitnących roślinkach,zachwycam się i uciekam do rzeczywistości.Ale muszę ci powiedzieć,że różany ogród aż zachęca żeby w nim przysiąść,nacieszyć oczy barwami,powdychać różane aromaty....
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Dorotko i ja bardzo lubię to połączenie, tym bardziej, że na Andromedzie przez środek białych płatków, biegnie pasek takiej fuksji jaka jest kolorem róży
Iwonko te nasze roślinki rozrastają się błyskawicznie, szybciej niż się spodziewamy i wtedy konieczne są roszady ogrodowe. Przesadzanie, wykopywanie, przycinanie
Ale przynajmniej się nie nudzimy ...
Dziękuje za pochwałę koloru lakieru
Aniu Chippendale jest jedną z moich ulubionych odmian. W tym roku niesamowicie zachwyca mnie bujnością i długością kwitnienia
Ewuniu moja łapka, moja
Lakier skutecznie maskuje przebarwione od wiecznego grzebania w ziemi paznokcie
Chippendale to jedna z moich ukochanych róż ... jak dla mnie idealna ...
Grażynko zgadzam sie z Tobą w kwestii Chipka w całej rozciągłości. Uwielbiam tę różę
Zakwitła u mnie jako pierwsza i wciąż jest wspaniałym, pastelowym bukietem .
Co do braku miejsca.... w tym roku troszkę go zdobyłam.... z mojego ogrodu wywędrowało kilka pełnych taczek roślin... szczególnie dużo ogromnych host
Wiolu bardzo się ciesze, że tak odbierasz moje różyczki
Niektóre z nich naprawdę bajecznie pachną ...
Jagódko jeśli nie znajdziesz przetacznika, to moje propozycja wciąż jest aktualna. Szepnij tylko słówko
Jagódko takie niesztampowe kolory lakierów do paznokci bardzo lubię
Majeczko Chippendale faktycznie w tym sezonie jest bardziej różowy niż zwykle. Ja mam troszkę inaczej z barwami, bo uwielbiam gorące kolorki i najbardziej go lubię, gdy jest taki pomarańczowo-różowy. W ogóle mam kompletnego kręćka na punkcie róż w tych tonacjach, uwielbiam połączenie pomarańczu z różem i takie róże głównie sadzę
Pamiętasz nasze rozważania sprzed 2 lat na temat tych kolorów ???
Chopin jest podobnie jak Chipek jedną z moich ulubionych odmian róż.... prawdziwy kolos o klasycznym kształcie kwiatu i niesamowitej wielkości.... no i ten zapach
Maryniu mój Chipek też zakwitł jako pierwszy, uwielbiam tę różę i bardzo zastanawiam się co to by oddać, żeby posadzić jeszcze ze 2 krzaczki
Marysiu dziękuję
U mnie różyczek niezbyt dużo, ale uwielbiam je wszystkie .
Spacerek

Iwonko te nasze roślinki rozrastają się błyskawicznie, szybciej niż się spodziewamy i wtedy konieczne są roszady ogrodowe. Przesadzanie, wykopywanie, przycinanie
Ale przynajmniej się nie nudzimy ...
Dziękuje za pochwałę koloru lakieru
Aniu Chippendale jest jedną z moich ulubionych odmian. W tym roku niesamowicie zachwyca mnie bujnością i długością kwitnienia
Ewuniu moja łapka, moja
Chippendale to jedna z moich ukochanych róż ... jak dla mnie idealna ...
Grażynko zgadzam sie z Tobą w kwestii Chipka w całej rozciągłości. Uwielbiam tę różę
Zakwitła u mnie jako pierwsza i wciąż jest wspaniałym, pastelowym bukietem .
Co do braku miejsca.... w tym roku troszkę go zdobyłam.... z mojego ogrodu wywędrowało kilka pełnych taczek roślin... szczególnie dużo ogromnych host
Wiolu bardzo się ciesze, że tak odbierasz moje różyczki
Jagódko jeśli nie znajdziesz przetacznika, to moje propozycja wciąż jest aktualna. Szepnij tylko słówko
Jagódko takie niesztampowe kolory lakierów do paznokci bardzo lubię
Majeczko Chippendale faktycznie w tym sezonie jest bardziej różowy niż zwykle. Ja mam troszkę inaczej z barwami, bo uwielbiam gorące kolorki i najbardziej go lubię, gdy jest taki pomarańczowo-różowy. W ogóle mam kompletnego kręćka na punkcie róż w tych tonacjach, uwielbiam połączenie pomarańczu z różem i takie róże głównie sadzę
Pamiętasz nasze rozważania sprzed 2 lat na temat tych kolorów ???
Chopin jest podobnie jak Chipek jedną z moich ulubionych odmian róż.... prawdziwy kolos o klasycznym kształcie kwiatu i niesamowitej wielkości.... no i ten zapach
Maryniu mój Chipek też zakwitł jako pierwszy, uwielbiam tę różę i bardzo zastanawiam się co to by oddać, żeby posadzić jeszcze ze 2 krzaczki
Marysiu dziękuję
Spacerek
-
DTJ_1

- Od: 14 lis 2013, o 15:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
właśnie ten pasek zauważyłam
, za spacerek dziękuję, a teraz odpocznę przy tej studni- tu mi się teraz najbardziej spodobało
- Ellaa

- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Witaj Aguś
Przepięknie wygląda Twój ogród, różyczki bardzo ładnie go dekorują i zapewne perfumują
Spędzanie wolnego czasu w tym przytulnym zakątku, otulona ich zapachem, musi być bardzo przyjemne 
Przepięknie wygląda Twój ogród, różyczki bardzo ładnie go dekorują i zapewne perfumują
- AGNESS

Aguś jak fajnie, że odezwałaś się. Już się zastanawiałam co się dzieje, że nie zaglądasz na forum. Tak myślałam, że mnóstwo obowiązków nie pozwala na pisanie. Ale fajnie, że jesteś
Dziękuję za miłe słowa o moim różanym kąciku
Dorotko bardzo zapraszam, bardzo miło wypoczywa się na studziennym stoliku wśród róż
Eluś witaj, ależ cieszę się, że zajrzałaś
Faktycznie odpoczynek wśród róż jest bardzo miły, ślicznie pachnie i widoczki kwiatowe sprawiają prawdziwą przyjemność
W tym roku róże kwitną wyjątkowo bujnie. To chyba łagodna zima to sprawiła
Jacku bardzo dziękuję , miło mi, że tak odbierasz mój ogródek
Obrzeża znów kwalifikują się do przycięcia, bo trawa z wielkim uporem próbuje wedrzeć się na rabaty, więc ten ład jest troszkę zaburzony ... ale zaraz ją przytemperujemy

Dziękuję za miłe słowa o moim różanym kąciku
Dorotko bardzo zapraszam, bardzo miło wypoczywa się na studziennym stoliku wśród róż
Eluś witaj, ależ cieszę się, że zajrzałaś
Faktycznie odpoczynek wśród róż jest bardzo miły, ślicznie pachnie i widoczki kwiatowe sprawiają prawdziwą przyjemność
Jacku bardzo dziękuję , miło mi, że tak odbierasz mój ogródek
Obrzeża znów kwalifikują się do przycięcia, bo trawa z wielkim uporem próbuje wedrzeć się na rabaty, więc ten ład jest troszkę zaburzony ... ale zaraz ją przytemperujemy
- Ignis05

- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Świetnie masz zorganizowane miejsce na biesiady.
Musi tam pięknie pachnieć różami.
Spacerek między rabatkami
Miłego dnia
Spacerek między rabatkami
Miłego dnia
- AGNESS

Krysiu miejsce jest faktycznie bardzo przyjemnie do odpoczynku i do biesiadowania
Teraz czeka mnie wymiana blatu na studni, ponieważ ten z drewna jest już mocno zmurszały i zaczyna się kruszyć. Ale nowy blat już zamówiony, więc będzie przyjemniej
Tobie miłego wieczoru
Tobie miłego wieczoru
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
AGNESS pisze:Majeczko Chippendale faktycznie w tym sezonie jest bardziej różowy niż zwykle. Ja mam troszkę inaczej z barwami, bo uwielbiam gorące kolorki i najbardziej go lubię, gdy jest taki pomarańczowo-różowy. W ogóle mam kompletnego kręćka na punkcie róż w tych tonacjach, uwielbiam połączenie pomarańczu z różem i takie róże głównie sadzę![]()
Pamiętasz nasze rozważania sprzed 2 lat na temat tych kolorów ???![]()
Chopin jest podobnie jak Chipek jedną z moich ulubionych odmian róż.... prawdziwy kolos o klasycznym kształcie kwiatu i niesamowitej wielkości.... no i ten zapach![]()
Masz w ogrodzie ślicznie
- AGNESS

Maju bardzo zadowolona jestem z tej mody, uwielbiam te połączenia. Nawet paznokcie i czasami usta tak maluję - róż z pomarańczem
A ostatnio widziałam różę właśnie w takim intensywnym fuksjowym różu z pomarańczem, jest przecudna, to Gebruder Grimm, znasz???
Powiem szczerze, że zdjęcia w necie nie bardzo mi się podobają, ale gdy zobaczyłam ją u Ewy Różanki, to dosłownie zaniemówiłam, cudna jest 
A ostatnio widziałam różę właśnie w takim intensywnym fuksjowym różu z pomarańczem, jest przecudna, to Gebruder Grimm, znasz???
- majka411

- Od: 12 sie 2009, o 18:55
Gebruder Grimm znam ze zdjęć... jest piękna i sporo jej można pooglądać na Rosebook.
Kup koniecznie, ona idealnie pasuje do Twojego ogrodu.
Jak, to robisz, że usta malujesz na te dwa kolory
czy jednocześnie 
Kup koniecznie, ona idealnie pasuje do Twojego ogrodu.
Jak, to robisz, że usta malujesz na te dwa kolory
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Co roku porusza mnie ogrom pracy jaki wkładasz w ogród. Widać, że zostawiasz w nim nie tylko resztki sił ale i ogromne serce!
Pospacerowałam pomiędzy rabatkami , popodziwiałam różyczki , przed wyjściem przysiadłam jeszcze na ławeczce by zachłysnąc się zewsząd spływającymi zapachami .
Miło spędziłam czas , dziękuję
Miło spędziłam czas , dziękuję