Zdjęcia sobie spaceru niesamowite....zima to nie najmilsza pora roku, ale jaka piękna
Sezon twórczy u kochammmkwiaty
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Sezon twórczy u kochammmkwiaty
Agusiu czytałam relację z Waszego spotkania i zazdroszczę
cudownie się spotkać w realu i spędzić razem trochę czasu
Zdjęcia sobie spaceru niesamowite....zima to nie najmilsza pora roku, ale jaka piękna
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Od: 25 maja 2012, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tak jak mówisz Aguś - spotkanie w realu jeszcze lepsze niż za monitorem - dobrze, że wszyscy są na tyle zmotywowani by chcieć i nie zasłaniać się obowiązkami - czasami warto je przestawić i spotkać się dla siebie.
Tak spacer zimowy był cudowny....
Tak spacer zimowy był cudowny....
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
- asma

- Od: 19 wrz 2011, o 12:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Może jakieś spotkanko w tym tygodniu? 
-
Grazia

- Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Asiu nabrałaś ochoty "na widzenia".
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Asiu nie ma problemu - napisz na pw kiedy Ci pasuje jestem chętna

- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, super spotkanie mieliście i to w jakim dużym gronie
Bardzo lubię spędzać czas na rozmowach o zielskach, temat nigdy się nie kończy
U mnie słoneczko i temperatura na plusie. Wczoraj udało mi się na chwilkę wyskoczyć na ogród, żadnych strat wyżądzonych ostatnimi przymrozkami nie zauważyłam
Spokojnego tygodnia ci życzę
U mnie słoneczko i temperatura na plusie. Wczoraj udało mi się na chwilkę wyskoczyć na ogród, żadnych strat wyżądzonych ostatnimi przymrozkami nie zauważyłam
Spokojnego tygodnia ci życzę
ale fajne spotkanko mieliście ! a nad morzem widok niesamowity 
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguniu witam w nowym tygodniu
U mnie po mrozach zostało tylko wspomnienie, piękne słonko przyświeca z przerwani od soboty, ptaki śpiewają jakby wiosna miała nastać za chwilę
Zdjęcia z nadmorskiego spaceru, boski...dla takich widoków mogłabym się ubrać na cebulkę i spacerować bez końca
wiesz że uwielbiam spacery brzegiem morza. Muszę kiedyś zobaczyć morze zimą, no muszę.
Ściskam mocno
U mnie po mrozach zostało tylko wspomnienie, piękne słonko przyświeca z przerwani od soboty, ptaki śpiewają jakby wiosna miała nastać za chwilę
Zdjęcia z nadmorskiego spaceru, boski...dla takich widoków mogłabym się ubrać na cebulkę i spacerować bez końca
Ściskam mocno
- bwoj54

- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aguniu!witam serdecznie...za miłą niespodziankę w imieniu własnym i mojej wnusi...dziękujemy! 
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
-
123katex
- 1000p

- Od: 22 maja 2013, o 20:16
Piękny widok tych kamieni okrytych soplami. chętnie korzystam z tego spaceru i oglądam widoki morza, bo tak mam daleko .. 
- anym

- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Aguś przesyłam pozdrowionka życząc dużo słoneczka
Wiosenka coraz bliżej
Wiosenka coraz bliżej
- Kochammmkwiaty
- 1000p

- Kontakt:
Witajcie
Oj rozleniwiłam się ...bardzo ...aż za bardzo .
Z depresyjnego stycznia przechodzę na rozleniwiony luty i tak załączam swój motor na wiosnę.3
Dzisiaj jakiś ciężki dzień bo nic mi się nie chcę - aż mi wstyd o tym mówić i pisać.
Ale nic mi się nie chcę jakaś niemoc.
Na inny temat wczoraj w prezencie dostałam swoją ukochaną i wymarzoną książkę z serii psycho....
LOGODYDAKTYKA
ciesze się jak małe dziecko.To najnowsza pozycja mojej ulubionej pisarki.
Dla Was kilka kolorków letnich

Aniu
dziękuję bardzo potrzebne - słońce za oknem świeci więc chyba zostały wysłuchane Twoje życzenia
Kasiu
zapraszam na moim blogu jest więcej zdjęć z mojego spaceru nad morzem. Morze też ma swój urok o tej porze roku, może nie emanuje ciepłem i wakacyjnym gwarem, ale można pospacerować, pomyśleć i odpoczać.
Bogusiu
Bardzo się cieszę - myślałam, że coś się nie udało - bo wysyłałam na nie swojej poczcie i tak i tak inne paczki pomylili, ale ważne, że wszystko dotarło
Aguś
witaj tak spacery i ja mogę spacerować i spacerować tylko morze mi potrzebne i moja połówka
Stwierdziłam, że dość często nie doceniam bliskości tego pięknego naturalistycznego żywiołu. Zapraszam na bloga tam jest więcej zdjęć.
Gosiaczku
Tak spotkania są niezapomniane i długo zapadają w sercu - zeszły rok obfitował cudownymi spotkaniami nie tylko w większych gronach , ale mniejszych , mam nadzieję, że w tym roku będzie powtórka - bo pomorskie forumki mają bardzo ładne ogrody
oczywiście nie tylko pomorskie
reniu
tak też się cieszę, niestety pozytywnie zakręconych ludzi ogrodowo w moim przypadku można spo'tkać tylko za ekranem laptopa, wkoło nie mam takich duszyczek (mówię o miejscu mojego zamieszkania) a czasami chciałoby się z kimś "pofargolić" o tym i o tamtym w ogrodzie.
Reniu czekam z utęsknienie na Twój wątek
kiedy w marcu ???
No to ja uciekam do pracy a Wam życzę słonecznego dnia bo ja go mam

Oj rozleniwiłam się ...bardzo ...aż za bardzo .
Z depresyjnego stycznia przechodzę na rozleniwiony luty i tak załączam swój motor na wiosnę.3
Dzisiaj jakiś ciężki dzień bo nic mi się nie chcę - aż mi wstyd o tym mówić i pisać.
Ale nic mi się nie chcę jakaś niemoc.
Na inny temat wczoraj w prezencie dostałam swoją ukochaną i wymarzoną książkę z serii psycho....
LOGODYDAKTYKA
Dla Was kilka kolorków letnich

Aniu
dziękuję bardzo potrzebne - słońce za oknem świeci więc chyba zostały wysłuchane Twoje życzenia
Kasiu
zapraszam na moim blogu jest więcej zdjęć z mojego spaceru nad morzem. Morze też ma swój urok o tej porze roku, może nie emanuje ciepłem i wakacyjnym gwarem, ale można pospacerować, pomyśleć i odpoczać.
Bogusiu
Bardzo się cieszę - myślałam, że coś się nie udało - bo wysyłałam na nie swojej poczcie i tak i tak inne paczki pomylili, ale ważne, że wszystko dotarło
Aguś
witaj tak spacery i ja mogę spacerować i spacerować tylko morze mi potrzebne i moja połówka
Gosiaczku
Tak spotkania są niezapomniane i długo zapadają w sercu - zeszły rok obfitował cudownymi spotkaniami nie tylko w większych gronach , ale mniejszych , mam nadzieję, że w tym roku będzie powtórka - bo pomorskie forumki mają bardzo ładne ogrody
reniu
tak też się cieszę, niestety pozytywnie zakręconych ludzi ogrodowo w moim przypadku można spo'tkać tylko za ekranem laptopa, wkoło nie mam takich duszyczek (mówię o miejscu mojego zamieszkania) a czasami chciałoby się z kimś "pofargolić" o tym i o tamtym w ogrodzie.
Reniu czekam z utęsknienie na Twój wątek
No to ja uciekam do pracy a Wam życzę słonecznego dnia bo ja go mam
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ależ cudne ogromne pęcherznice...... bardzo je lubię i mimo, że u mnie strasznie ciasno posadziłam 2 różne krzaczki....... będę musiała je mocna ciąć i nie dopuścić do dużych rozmiarów..... odbije się to niestety na kwitnieniu.....ale trudno.... są tak piękne, że muszę je mieć
Aguniu ależ poważne książki czytasz
czy to zgodne z kierunkiem Twojego wykształcenia, czy po prostu zainteresowania???
Aguniu ależ poważne książki czytasz
- aage

- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguniu i czasem odczuwamy taki stan rozleniwienia...to normalnie i nie masz się czym wstydzić...przecież jesteśmy tylko ludźmi.
Zdjęcia na blogu zobaczyłam, chciałabym się przenieść na taki spacer chociażby już.
Faktycznie zgadzam się z Tobą, że cudze chwalimy a swego nie doceniamy
Zdjęcia na blogu zobaczyłam, chciałabym się przenieść na taki spacer chociażby już.
Faktycznie zgadzam się z Tobą, że cudze chwalimy a swego nie doceniamy