Pozdrawiam.
Moja młoda działeczka - aanula cz.1
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum

- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aneczko, jesień masz piękną
jeszcze tyle kwiatów...róże cudne
...pozazdrościłam i kupiłam pierwsze dwie. Ta jedna też jest różowa, jutro zrobię zdjęcia to się pochwalę. Wykopałaś już kanny? U mnie ta pierwsza w donicy jeszcze kwitnie :P
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- HalinaK
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Aniu, zrobiłam sobie spacerek po Twoim ogródku. Jest naprawdę bardzo piękny, super urządzony i zadbany. Masz tyle pięknych i ciekawych okazów roślin. Urzeczona jestem trawnikiem, robi on taką sympatyczną przestrzeń. Dobrze, że jest taki duży, w tym jego cały urok. W Twoim ogrodzie pierwszy raz zobaczyłam żółtą budleję, jest piękna. W ogóle, wszystko masz piękne. Gratuluję !
Serdecznie pozdrawiam, Halina
Serdecznie pozdrawiam, Halina
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniczko, Jolu, Agnieszko, Iwonko, Halinko, Irenko, Juleczko
dziękuję ślicznie za wizytę w moim ogródku i za miłe słowa 
Zawsze jest mi niezmiernie miło gościć u siebie takie wspaniałe towarzystwo
Elżuniu , słoneczniczek znalazł się u mnie w tym roku całkiem przypadkowo. Sąsiadka miała go w doniczce i nie miała gdzie posadzić, więc szybko go przechwyciłam i przesadziłam tylko w większą doniczkę, bo też nie miałam gdzie posadzić na rabatę. Myślałam, że nie poradzi sobie w donicy, ale dzielny był i ładnie rósł
Dwa lata temu miałam takie na rabacie i powiem szczerze, wtedy lepiej rosły niż w donicy. Co do specjalnych wymagań to nie wiem
Traktowałam go tak jak inne moje kwiatuszki
Dokarmiałam, podlewałam i pogadałam z nim czasami
Guciu, część Kann już wykopałam, bo musiałam przecież gdzieś posadzić cebulowe
Jeszcze kilka Kann siedzi w ziemi, bo pogoda deszczowa u nas i nie mam kiedy zająć się nimi. W donicach też moje jeszcze siedzą
Ech... doba za krótka na wszystkie roboty
i te domowe i te ogródkowe
Guciu, zrobiłaś zdjęcie dla tej n/n roślinki...??
Jolciu, dobrze, że już doszła Mahonia
Miałam już pisać do Ciebie ...
Ona rosła u mnie w doniczce, więc jest już ukorzeniona. Do wysłania ją tylko wyjęłam ...
Tess, tak, to Krokosmia
Powinnam już ją wykopać
ale tak ładnie jeszcze kwitnie, że szkoda mi ...
Mam nadzieję, że nie zmarnuję jej tak późnym wykopywaniem 8)
Zawsze jest mi niezmiernie miło gościć u siebie takie wspaniałe towarzystwo

Elżuniu , słoneczniczek znalazł się u mnie w tym roku całkiem przypadkowo. Sąsiadka miała go w doniczce i nie miała gdzie posadzić, więc szybko go przechwyciłam i przesadziłam tylko w większą doniczkę, bo też nie miałam gdzie posadzić na rabatę. Myślałam, że nie poradzi sobie w donicy, ale dzielny był i ładnie rósł
Dwa lata temu miałam takie na rabacie i powiem szczerze, wtedy lepiej rosły niż w donicy. Co do specjalnych wymagań to nie wiem
Guciu, część Kann już wykopałam, bo musiałam przecież gdzieś posadzić cebulowe
Guciu, zrobiłaś zdjęcie dla tej n/n roślinki...??
Jolciu, dobrze, że już doszła Mahonia
Miałam już pisać do Ciebie ...
Ona rosła u mnie w doniczce, więc jest już ukorzeniona. Do wysłania ją tylko wyjęłam ...
Tess, tak, to Krokosmia
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Gratulacje !!!
Aniu, Twój ogród jest tak piękny, że zasługuje aby go pokazywać we wszystkich gazetach świata. Ślicznie został zaprezentowany w gazecie w Wilnie. Cudnie go zaprojektowałaś. Bardzo mi się podobają opływowe kształty rabatek oraz sadzenie roślinek na tle iglaków.
Pozdrawiam cieplutko i życzę dalszych sukcesów

Pozdrawiam cieplutko i życzę dalszych sukcesów
- aanula

Kobietki
baaardzo dziękuję
Gabi, ja nawet do tej gazety nie dawałam zdjęć, tylko Czesia jak była w Białymstoku, a przy okazji tez u mnie, to uparła się, że zrobi kilka zdjęć do swojej gazety
i napisze artykuł
Jak powiedziała tak zrobiła ...

Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecie
Jest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ... 
Gabi, ja nawet do tej gazety nie dawałam zdjęć, tylko Czesia jak była w Białymstoku, a przy okazji tez u mnie, to uparła się, że zrobi kilka zdjęć do swojej gazety
Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecie
- Gabriela

- Od: 18 gru 2007, o 17:22
I błąd...aanula pisze: Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecieJest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ...
Dlaczego ?
A widziałaś ogród Eukomis ?
Też był w czasopiśmie Mój Piękny Ogród.
Uważam że Twojemu niczego nie brakuje.
- aanula

Gabi, widziałam ...Gabriela pisze:I błąd...aanula pisze: Nigdy w życiu nie myślałam żeby pokazywać swoją działkę w jakiejś gazecieJest tyle pięknych ogrodów w porównaniu do mojego, że nawet wstydziła bym się sama gdzieś coś wysyłać ...
Dlaczego ?
A widziałaś ogród Eukomis ?
Też był w czasopiśmie Mój Piękny Ogród.
Uważam że Twojemu niczego nie brakuje.
Halinki ogród jest jak z bajki!!! Oczy mi na wierzch wylazły ze zdumienia jak go oglądałam
Mój jest normalny