Tara - oaza marzeń cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Edytko, dzięki za miłe słowa, zapraszam.
W Tesco dostalam clemantisa gorskiego montana Rubens białego a ze byłam bez okularów to ucieszyłam się, ze mam tez różowego a tu okazuje sie to jest dr ruppel, była końcowka i musialam sie zadowolić 1 egz., teraz wiem gdzie szukać 14,99 zeta
wpadłam w ogrodku na tulipanki i kokorycz moja kochaną

u mnie niesmiało zaczyna kropić deszczyk, ale zachowuje sie jak dziewica i chce i boi sie, chyba nieletni!

W Tesco dostalam clemantisa gorskiego montana Rubens białego a ze byłam bez okularów to ucieszyłam się, ze mam tez różowego a tu okazuje sie to jest dr ruppel, była końcowka i musialam sie zadowolić 1 egz., teraz wiem gdzie szukać 14,99 zeta
wpadłam w ogrodku na tulipanki i kokorycz moja kochaną

u mnie niesmiało zaczyna kropić deszczyk, ale zachowuje sie jak dziewica i chce i boi sie, chyba nieletni!

Taro super zakupy. Też chcę kupić clematisy. Ponieważ nie mam doświadczenia w ich uprawie będzie to Polish Spitit.
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Taro Kupiłam moje pelargonie na giełdzie ogrodniczej po 5 zł. Na targowisku były po 10 zł a Ty piszesz o 15
O zakwaszaniu chlebem (i nie tylko) napisałam w moim wątku 

Pozdrawiam serdecznie Alina
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Taruś. Dawno u Ciebie nie pisałam, ale stale zaglądam. Widzę szaleństwo zakupowe trwa. Też mam wielką ochotę na clematisy, ale dopiero w przyszłym roku będę kupować. W tym powiedziałam szlus.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki