ASK_anulla Aniu dziękuję

Kochana jak już masz tylu lokatorów u siebie i tyle domków to faktycznie nie musisz myśleć o takim domku .Ja zobaczę jak ten mój domek zda egzamin ,czy jakiś lokator go zasiedli ,licze na to
vimen Kasiu ja też mam nadzieję,że aż takich strasznych przymrozków nie będzie choć to dopiero luty i cały marzec jeszcze przed nami więc może być różnie.Ale raczej jakiejś srogiej zimy to już chyba nie będzie a przymrozki mam nadzieję,że nie będą aż takie duże i groźne.
becia123 Beatko dziękuję i już po urodzinkach na szczęście.Choć jak człowiek zdaje sobie sprawę jak te latka lecą to chciał by mieć te urodzinki często ,ale z mniejszą cyferką :)Mój mąż ma cierpliwość do takich rzeczy i dłubie,wystarczy mu jakieś zdjęcie i może działać

Jeden domek idzie do koleżanki i studnia,którą też teraz zrobił .
A tak serio to chyba nie ma nic gorszego jak facet chory w domu,choć na szczęście mój mąż rzadko choruje i nie jest uciążliwy w tej kwestii,ale znam takich ,że jak chory to lepiej wynieść się z domu

A to zdjęcie studni tej najnowszej
amalia Marusiu ja już nie mogę się doczekać tej wiosny z resztą jak chyba wszyscy.Już ją widać ,oby tylko to jej wczesne przebudzenie nie zaszkodziło .Już do przodu
rafik5678 Rafale myślę,że nie będzie aż tak źle,bynajmniej ja żyję z tą świadomością i nadzieją.Trzeba myśleć pozytywnie i będzie dobrze
stasia_ogrod Stasiu chyba lepsze i solidniejsze.Jak patrzyłam na te w markecie też fajny ,ale troszkę lichawy a te to nie dość,że solidne to też masywne.Liczę ,że zameldują się w naszym ogrodzie :)Oj żebyś wiedziała cieszą nas takie widoki a jak nam dodają lepszego samopoczucia,bynajmniej ja tak mam
TerDob Tereniu wszystko będzie dobrze i u ciebie.U jednych są wcześniej u innych później.Ja jestem pewna ,że lada moment u ciebie będziemy oglądać początki nadchodzącej wiosny

Cieszę się ,że domki się podobają ,jestem dumna z mojego męża
kasia100780 Kasiu dziękuję i wzajemnie,wszystkiego dobrego w nowym tygodniu
Domki cieszą no i może owady się odwdzięczą .
Mam pytanie ,czy ktoś może wie co to za roślinka może być,ja mam całkowite zaćmienie i w ogóle nie mogę skojarzyć co to, no i jakoś też nie kojarzę żeby w tym miejscu co teraz są te pączki rosła jakaś roślinka.Nawet prześledziłam zdjęcia i nic nie znalazłam a jednak to rośnie ?
Mam to w kilku miejscach i nie wiem co to i skąd tam się wzięło ?