Mam nadzieję że się spotkamy na targach

Gratulacje!
  Gratulacje!
 To Ty masz już złotą kartę? Gratuluję
  To Ty masz już złotą kartę? Gratuluję   

. Pamiętajmy jednakowoż, że nie wszystko złoto co się świeci
 . Pamiętajmy jednakowoż, że nie wszystko złoto co się świeci   
  . Sucz - o tak, ona raczej nie wpuści obcego za bramę. Dotyczy to także ludzi
 . Sucz - o tak, ona raczej nie wpuści obcego za bramę. Dotyczy to także ludzi   Z tego wniosek - przychodziłyby albo nie
 Z tego wniosek - przychodziłyby albo nie  
  ....i co z tą dziesięciometrową magnolią, no i ogłowioną katalpą? Zdjęcia będą???
  ....i co z tą dziesięciometrową magnolią, no i ogłowioną katalpą? Zdjęcia będą???

) - jeszcze nie pamiętam która to. A Czynnik P'si próbuje nas powstrzymać od szkółkingu
 ) - jeszcze nie pamiętam która to. A Czynnik P'si próbuje nas powstrzymać od szkółkingu  

Może zbyt się zagęściły?. Ponieważ robię porządek w dalszej części skalniaka i je wykopałam do skrzynki to chyba po kwitnieniu je rozsadzę rzadziej. Zobaczę czy to pomoże.
 Może zbyt się zagęściły?. Ponieważ robię porządek w dalszej części skalniaka i je wykopałam do skrzynki to chyba po kwitnieniu je rozsadzę rzadziej. Zobaczę czy to pomoże. 

Psiny się bardzo starały, ale chyba to nie wystarczy żeby odwieźć od zakupów. Śliczna magnolia. I szafirki - piękny kolor!
  Psiny się bardzo starały, ale chyba to nie wystarczy żeby odwieźć od zakupów. Śliczna magnolia. I szafirki - piękny kolor!

- zawsze masz aparat przy sobie ?
 - zawsze masz aparat przy sobie ?  

Szczególnie takie jak to
  Szczególnie takie jak to 
 Tylko warzywnik trochę znam i mini zielnik
  Tylko warzywnik trochę znam i mini zielnik   
  Kunka bardzo mi się podoba
 Kunka bardzo mi się podoba   Gdyby pozostałe zwierzaki nie miały nic przeciwko temu, mogłaby się oswoić
  Gdyby pozostałe zwierzaki nie miały nic przeciwko temu, mogłaby się oswoić 
 , po pierwsze niby była 6-8-metrowa, po drugie, oczywiście nie jest taka, ale na razie zdjęcia nie zrobiłyśmy, bo była całkiem naga, bezkwiatowa i bezlistna, więc nie widać, skąd się wzięło takie moje wrażenie, niech zakwitnie albo jeszcze lepiej wypuści liście... ona naprawdę robi wrażenie, w obwodzie ma ze 4 metry, znów przesadzam?
 , po pierwsze niby była 6-8-metrowa, po drugie, oczywiście nie jest taka, ale na razie zdjęcia nie zrobiłyśmy, bo była całkiem naga, bezkwiatowa i bezlistna, więc nie widać, skąd się wzięło takie moje wrażenie, niech zakwitnie albo jeszcze lepiej wypuści liście... ona naprawdę robi wrażenie, w obwodzie ma ze 4 metry, znów przesadzam?