Oczywiście że pelargonia
Marpy kwiatki i rabatki
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agulino ,Agnes,Grażko,- dzięki za odwiedziny i miłe słowa
Mariolu i Aniu- ciekawa jestem,czy zdąży ta pelargonia zakwitnąć ,była całkowicie przesuszona aż dziw ,że jeszcze żyła .Bardzo mi się spodobała i będę chciała ją rozmnożyć.
Nazw wszystkich moich host nie znam i nie chcę znowu mieć 'wpadki".
Tak jest bezpieczniej. ;:104
Maryna
Mariolu i Aniu- ciekawa jestem,czy zdąży ta pelargonia zakwitnąć ,była całkowicie przesuszona aż dziw ,że jeszcze żyła .Bardzo mi się spodobała i będę chciała ją rozmnożyć.
Nazw wszystkich moich host nie znam i nie chcę znowu mieć 'wpadki".
Maryna
- aanula

- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Maryniu, też mam taką pelargonię ... kwiatki ma dość mizerne w porównaniu z tradycyjnymi pelargoniami, bo liście są jej największą ozdobąmarpa pisze: Mariolu i Aniu- ciekawa jestem,czy zdąży ta pelargonia zakwitnąć ,była całkowicie przesuszona aż dziw ,że jeszcze żyła .Bardzo mi się spodobała i będę chciała ją rozmnożyć.
Maryna
Na pewno Ci zakwitnie ... przecież do zimy jeszcze kawał czasu
- marpa

Witajcie!Dzisiaj w moim regionie zapowiada się piękny dzień.W Rzeszowie ma być najlepsza pogoda!Wczoraj były ostrzeżenia w radio burzowo-gradowe ale na szczęście nic nie padało po południu.Już taka psychoza panuje aurowa ,że wszyscy umykali z działek za wczas a było fajne popołudnie do pracy.
Właśnie tak mi się zdawało,że u Ciebie widziałam Anulko i jak ją zobaczyłam to już musiała być moja .Pewnie bym nie zwróciła uwagi bo naprawdę nie było na co!Taka bidulka była.Jeszcze chwila i by całkiem uschła.Pani sprzedawała ją razem z malinami
Fajnie,że ją kupiłam.
Ola - jak zwykle celna rada!!!
Na razie! Muszę przygotować zdjęcia to niebawem tutaj wrócę!
Maryna.
Właśnie tak mi się zdawało,że u Ciebie widziałam Anulko i jak ją zobaczyłam to już musiała być moja .Pewnie bym nie zwróciła uwagi bo naprawdę nie było na co!Taka bidulka była.Jeszcze chwila i by całkiem uschła.Pani sprzedawała ją razem z malinami
Ola - jak zwykle celna rada!!!
Na razie! Muszę przygotować zdjęcia to niebawem tutaj wrócę!
Maryna.
- marpa

Zdjęcia gotowe , no to do dzieła!
moje "wypociny" dzisiejsze
takie cudo wypatrzyłam za miedzą sąsiedzką rośnie lat kilkanaście,nigdy nie zwracałam na nią uwagi ,chyba się jej lepiej przyjrzę i wyciacham jakieś patyki!Jest piękna chociaż nikt o nią nie dba,a jakby zadbać hmmm...

Rosarium U. -wiosenna , rynkowa,chyba przeniosę ja do siebie od syna ,bo za ładna jest a tam jej nikt nie ogląda

Loretto - pierwszy pąk ,może być niezła , parkowa jest,będzie widoczna

The Fairy się rozkręca też wiosenna młodzizna

no i jest pierwszy kwiat mojej aspery będzie takich 3 a że sadzonka to jest nieduża ,to mnie bardzo cieszy!

pierwsze floksy z synusiowego ogródka

daje po oczach ta niebieszczyzna ,sasiadka chciała mieć niebieską i podbarwiła swoją różową to ma 2 sezon żałobny fiolet jak sama mówi

mój staruszek liliowiec

ten też stareńki jest

moje "wypełniacze"- begonia "babka" popularna

tą mam od 3 lat

Starczy na dzisiaj!
MARYNA.

moje "wypociny" dzisiejsze
takie cudo wypatrzyłam za miedzą sąsiedzką rośnie lat kilkanaście,nigdy nie zwracałam na nią uwagi ,chyba się jej lepiej przyjrzę i wyciacham jakieś patyki!Jest piękna chociaż nikt o nią nie dba,a jakby zadbać hmmm...

Rosarium U. -wiosenna , rynkowa,chyba przeniosę ja do siebie od syna ,bo za ładna jest a tam jej nikt nie ogląda

Loretto - pierwszy pąk ,może być niezła , parkowa jest,będzie widoczna

The Fairy się rozkręca też wiosenna młodzizna

no i jest pierwszy kwiat mojej aspery będzie takich 3 a że sadzonka to jest nieduża ,to mnie bardzo cieszy!

pierwsze floksy z synusiowego ogródka

daje po oczach ta niebieszczyzna ,sasiadka chciała mieć niebieską i podbarwiła swoją różową to ma 2 sezon żałobny fiolet jak sama mówi

mój staruszek liliowiec

ten też stareńki jest

moje "wypełniacze"- begonia "babka" popularna

tą mam od 3 lat

Starczy na dzisiaj!
MARYNA.
-
elsi

- Od: 17 sty 2009, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kolor niebieskiej hortensji niesamowity
U nas też dziś trochę deszczem postraszyło, ale pogoda było w sunie niezła.
U nas też dziś trochę deszczem postraszyło, ale pogoda było w sunie niezła.
Pozdrawiam. Elżbieta
Ogród Elżbiety
Ogród Elżbiety
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Motylek śliczny, hee pozował;D
A kwiatki to norma, u Ciebie są same śliczne
A kwiatki to norma, u Ciebie są same śliczne
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- marpa

Porcelanka ,to straszna malizna Aniu - ładniutka ale mało widoczna i rośnie taka "rozlazła". Pewnie w donicy by się lepiej prezentowała w jakimś jeszcze towarzystwie.
Igo i Mariuszu dobrze,że wpadliście !

wspomniana hortensja barwiona na niebiesko

następny liliowiec kwitnie

carex morowii

ciekawe za ile lat tak będzie wyglądać moja ?

na dobranoc

Maryna.
Igo i Mariuszu dobrze,że wpadliście !

wspomniana hortensja barwiona na niebiesko

następny liliowiec kwitnie

carex morowii

ciekawe za ile lat tak będzie wyglądać moja ?

na dobranoc

Maryna.