Moja skromna działka Ada.kj cz.1
- tara
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witaj Aduś, piękne rzeczywiscie wygladaja szafirki, aja przyznam że nie doceniłam tych kwiatuszków, pozbywałam sie a teraz szukam gdzie jeszcze zostały.
Magnolia to taka dostojna dama jak kwitnie, tych chciejstw to mamy co rusz u kazdego cos w ogrodku nam sie podoba tylko gdzie to sadzić n o i kasssssssssa!
pozdrawiam i miłego dnia
Magnolia to taka dostojna dama jak kwitnie, tych chciejstw to mamy co rusz u kazdego cos w ogrodku nam sie podoba tylko gdzie to sadzić n o i kasssssssssa!
pozdrawiam i miłego dnia
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dziękuję kochane za wizyty. Szafirki faktycznie strasznie mi się porozrastały, a mam je w innych jeszcze miejscach, więc kto chętny bardzo chętnie się podzielę, gdyż rosną u mnie jak głupie i juz mi zaczynają przeszkadzać. Giguś za to masz inne kwiatki których ja nie mam.
A dziś pojechałam do Kwiatonu, gdyż Grzesik dał wczoraj znać, że kupił tam przylaszczkę.
Dobrze, że poradził aby wziąć ze sobą mercedesa. Kupiłam przylaszczkę, dwie sasanki, ułudkę wiosenną niebieską, smagliczkę skalną, gęsiówkę kaukaską w ciemno-różowym kolorze, gożdzik skalny różowy pełny,i szałwię dwubarwną. A pojechałam tylko po przylaszczki.

A dziś pojechałam do Kwiatonu, gdyż Grzesik dał wczoraj znać, że kupił tam przylaszczkę.
Dobrze, że poradził aby wziąć ze sobą mercedesa. Kupiłam przylaszczkę, dwie sasanki, ułudkę wiosenną niebieską, smagliczkę skalną, gęsiówkę kaukaską w ciemno-różowym kolorze, gożdzik skalny różowy pełny,i szałwię dwubarwną. A pojechałam tylko po przylaszczki.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oczywiście. Udało mi się kupić taką postrzępioną sasankę jak Grzesika, ale w jasno-fioletowym kolorze.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.