Moja już dojrzała działka cz. 14

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moja już dojrzała działka cz. 14

Post »

Iwonko śliczny chłopczyk, widać że babcia bardzo dumna i szczęśliwa.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Iwonko gratulacje i niech dzidziuś rośnie zdrowo... Piękna ta jesień w twoim ogrodzie a trawki ślicznie splecione... a co to za trawka https://images89.fotosik.pl/278/49d96d4cbd5d8ae2med.jpg bo ja nie mam ich zbyt wiele i nie bardzo rozpoznaję... Pozdrawiam ;:168
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Iwonko, to wielkie szczęście trzymać na rękach takie słodkie maleństwo. :tan :tan :tan
Wyraźnie widać szczęście malujące się w Twoich oczach. ;:215 Niech zdrowo rośnie maleństwo na pociechę rodziców i dziadków. ;:97 ;:97 ;:97 ;:118
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Iwonko, gratulacje. ;:138
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Dziewczyny kochane bardzo, bardzo Wam dziękuję, jestem szczęśliwa, to jest wielki skarb, to nasze maleństwo, moje serce się powiększa, bo muszę te wszystkie szczęścia w nim pomieścić ;:167 ;:167 ;:167 Mała ta nasza kruszynka, ale ciągle domaga się cycucha więc szybko będzie przybierać, do lata to już będzie fajnym bobasem.
Aniu, Jadziu, Marzenko, Marysiu, Kasiu, Dorotko, Ewuniu, Lucynko, Małgosiu ;:cm
Ewuniu to Rozplenica japońska :wit
Marzenko doczekasz wnusi, ja w sumie to mam trzy wnusie i czterech chłopaków :tan
No i jeszcze pokażę Wam, wysiałam różne nasiona krzewów, drzewek, no i mialo to sobie zimować na dworze, co prawda nie są doniczki bezpośrednio na dworze ale w namiocie, jednak, Słoniszowi się pospieszyło i co ja mam mu zrobić, znaczy z nim zrobić :?:

Obrazek
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Iwonko, gratulacje dla Ciebie i dla rodziców maluszkaObrazek Widać, że Adrianek Cię uszczęśliwił.
Trawę zaplotłaś po mistrzowsku ;:63 Musiała być chyba ogromna, skoro taki grubaśny warkocz dałaś radę jej upleść.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Co to za nowość aż musiałam zerknąć do wujka co to za słonisz .Gdzie takie drzewko jeszcze zdołasz posadzić.Iwonko jesteś rzeczywiście nasionkową czarodziejką mnie nasiona nie chcą słuchać ;:174
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
stasia_ogrod
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2011, o 16:48

Post »

Witaj kochana Iwonko. ;:79
Zaglądam a tu takie radosne wieści ;:oj cieszę się razem z Tobą i gratuluję kolejnego wnusia. ;:1
Niech Adrianek ;:86 zdrowo rośnie na pociechę rodzicom i dziadkom. ;:167
Mnie już się marzy jakiś prawnuczek, ale wnuczki studiują i nie spieszno im do pieluszek.
Działeczkę nadal dozorujesz i misternie zaplatasz trawy. ;:215 Choć pogoda nadal nas rozpieszcza, to chyba zbliża się nieuchronna zimnica.
Francja i Hiszpania już pod śniegiem, lepiej teraz, niż potem zima kosztem wiosny. ;:202
Pozdrowienia i uściski dla całej rodzinki. ;:97 ;:4 ;:cm ;:cm
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Iwonko sprawdziłam jak słonisz wygląda, nie znałam tego, piękny krzew. Nie podpowiem bo nie mam doświadczenia, ale wiem że o takie cudo jak później wyrośnie musisz zadbać.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Katiusha
1000p
1000p
Od: 24 kwie 2014, o 13:09

Post »

SŁONISZ..Hmmm najbliższe skojarzenie to safari w Afryce ;:124 Wyguglałam i..jest piękny ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Mistrzyni siania, ale chyba nie wszystko da się utrzymać przy życiu, bo dawno już by Ci brakło miejsca na działce :D Coś wiem o tym jak znajduje stare zdjęcia z ogrodu albo znaczniki, którym zapis się zachował. Pozdrawiam! :wit
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Widzę, Iwonko, że jesteś w bardziej gorącej wodzie kąpana niż ja. ;:7 ;:7 Tak bardzo Ci się spieszyło z siewem, czy tak trzeba było? Słonisz faktycznie szybki Bill i teraz masz zagwozdkę. ;:223 Ponoć zima ma być mniej więcej taka jak poprzednia, to może w tunelu będzie mu dobrze. ;:218
;:196 ;:196 :wit
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochane dziewczyny :wit
Powiedzcie co dzieje się z tym czasem, tak pędzi, ledwo wstanę coś zaplanuję i już koniec dnia, a jeszcze jak ostatnio mam albo praca, to 12 godzin, to lekarze, badania, też cały dzień, no i oczywiście kontakt z dziećmi, z wnusiem najmłodszym teraz, bo było troszkę problemów, a jeszcze zajrzeć trzeba na działkę bo nie wszystko skończone było, a pogoda jest ciągle szara, smutna, mglista i jak zaplanuje posiedziec na FO trochę, to już tego czasu nie ma, jestem padnięta i marzę o łóżeczku. Dziś też niestety lekarze, badania, ale trochę później, to chwila w końcu dla mnie z rana :tan
Jak pisałam pogoda u nas ciągle taka sama, czyli mgła, deszcz, wilgoć i nieprzyjemnie, ale na działeczce byłam, podołowałam doniczki z roślinami, bo już w tym roku nic nie wsadzę, wysypałam zrębki na rośliny, bo od wiosny to się fajnie przerobiły i jeszcze tylko z beczek wodę powylewać trzeba i zamknąć sezon do wiosny.
Iwonko tak ta trawa jest już wielka, najstarsza na działeczce, za gratulacje dziękujemy ;:196
Jadziu ja nie wiem czy u mnie znajdzie się jeszcze miejsce, ale nasionka dostałam to chciałam wypróbować ;:306 no i mam ;:306
Stasiu kochana dziękujemy pięknie ;:196 , pogoda Stasiu u nas no taka własnie nijaka, mogło by troszeczkę pomrozić i słonka mi się chce, już nie pamiętam kiedy świeciło u nas ;:185
Dorotko zostawię go w namiocie, to krzew zimujący u nas więc niech sobie radzi, a jak nie to jest go wysianego więcej, może coś wiosną będzie więcej to na pewno będę się dzielić :wit
Kasiu no tak jak słonie ;:306
Marysiu tak, masz rację, nie da rady utrzymać wszystkiego przy życiu, jak przeglądam zdjęcia z innych lat, to widzę rośliny których już nie mam, ale wiesz ja to lubie, to cieszy jak coś z doniczki wyskoczy :tan
Lucynko no tak, tak własnie zrobię, zostawię w tunelu i niech tam sobie radzi, mam wysianych kilka sztuk, tamte wyrywne nie są, może wiosną dopiero wyskoczą.

Pokażę Wam różyczkę, no ta nie do zamordowania, zdjęcie z przed dwóch dni ;:215

Obrazek

I zobaczyłam kilka ślicznych koralików na młodziutkiej pięknotce :tan

Obrazek

Obrazek

Do Was zajrzę jak wrócę z wycieczki po lekarzach :wit
Awatar użytkownika
Igala
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2012, o 19:25

Post »

Cudna róża i koraliki :D Też gratuluję ci wnusia :D ; niech zdrowo rosnie i przyniesie wam dużo radości!! ;:167
Zazdroszcżę takiej ręki do siewów; tobie to i na kamieniu wyrośnie ;:138
Zapraszam serdecznie! Iga
Kontrolowana dzikość cz.2
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igo dziękuję ;:196 , a jeśli o wysiewy chodzi to je bardzo lubię, cieszy mnie jak uda sie cos z nasionka wyhodować, a jeszcze bardziej cieszy jak rośnie, nie raz tak bywa, że coś wyhoduję, potem wydam, a sama sobie nie zostawię, albo zostawię i nie utrzymam, a u innych ogladam ciekawostki i słyszę, "no przecież to od Ciebie" ;:306 ;:306 ;:306
Dziś fajny dzień, zimny ale przyjemny, spedziłam go z najmłodszym wnusiem, nie może być inaczej przecież ;:167 , ale i na działeczkę na chwilkę zajrzałam, a tam roslinkom coś sie pomieszało,m szczególnie tym wczesnowiosennym ;:oj

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”