anabuko1 Aniu witaj
My byliśmy pierwszy raz we Wrocławiu i bardzo nam się spodobał.Co prawda nie zdążyliśmy wszystkiego zwiedzić ,ale i tak sporo zobaczyliśmy.Jest piękny i warty odwiedzenia .
Co do makleji to sieją się jak szalone i rosną gdzie popadnie.Ja sporo wyrwałam bo inaczej zagaiły by mi wszystko.Chyba dobrze im tu bo duże rosną .
Dziękuję ,że wpadłaś ,pozdrawiam
Bazyla Beatko witaj
Kochana tak zleciało i leci,że nie wiadomo kiedy .Jak by to było wczoraj a tu już tyle czasu minęło od wizyty we Wrocławiu,od pierwszego dnia wakacji a tu już się wrzesień kończy .Kurcze troch e za szybko .
Ogród jakoś sobie radzi ,ta susza daje się we znaki ,ale już ponoć ochłodzenie i deszcz w końcu więc jest szansa,że wszystko odżyje bo klapnięte jak nie wiem co .Podlewanie wężem mało efektu daje nie ma to jak deszcz ,oby polało porządnie
Pozdrawiam,miłego weekendu życzę
maniolek Mariuszu witaj
Mariuszu u mnie też nie jest najlepiej,choć też nie najgorzej z roślinami.Nie podlewałam często ,ale od czasu do czasu uruchomiłam węża i może to je troszkę podratowało.Mam nadzieję ,że w końcu sprawdzi się ta pogoda co zapowiadają i podleje nam porządnie bo wszystko klapie i marnie wygląda.Najgorzej cierpią języczki i hortensje u mnie .Derenie też troszkę ucierpiały,ale one na wiosnę się powinny dobrze odbić.No cóż lato trwa długo i gorąco.Teraz odpoczniemy od tego a pewnie jeszcze szybciej zatęsknimy mimo wszystko za ciepełkiem .
Dziękuję i cieszę się ,że podoba ci się mój ogród,pozdrawiam