W.o...Kotach - 3cz.(07.01-08.06)
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pokażę Wam moja menażerią w całości

Proszę zrócić uwage na Fioneczkę jak pięknie gada z Pafnucym jeszcze raz takim dużym kotem jak ona
Czyli ksywa jak najbardziej Predator do niej pasuje.
koniczynka na rujkę najlepsza jest kastracja koteczki. Nie jest to taki straszny zabieg jak się wydaje. Moje wszystkie są ciachnięte i wcale z tego powodu nie są gorszymi kotami. Ja mam spokój z rujkami a one są zadowolene bo ich ta rujkowa przypadłość już nie obchodzi.

Proszę zrócić uwage na Fioneczkę jak pięknie gada z Pafnucym jeszcze raz takim dużym kotem jak ona

koniczynka na rujkę najlepsza jest kastracja koteczki. Nie jest to taki straszny zabieg jak się wydaje. Moje wszystkie są ciachnięte i wcale z tego powodu nie są gorszymi kotami. Ja mam spokój z rujkami a one są zadowolene bo ich ta rujkowa przypadłość już nie obchodzi.

- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
do czasu Agnieszko, na poczatku tak jest, ale to się zmienia z czasem
Pamietaj, kiedyś Ci przypomnę.
Właściciele psów dzielą się na tych co spią razem z pupilami i na tych co się do tego nie przyznają.

Pamietaj, kiedyś Ci przypomnę.
Właściciele psów dzielą się na tych co spią razem z pupilami i na tych co się do tego nie przyznają.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nie udowodnie i nie zamierzam udowadniać
tak samo jak nie mam nic przeciwko ludziom którzy wpuszczają psy do łóżka
Szirek może wszystko, czasem jestem o to na sienbie zła że go rozpuszczam, ale w tej jednej kwesti nigdy przy żadnym psie nie odpuściłam i nie odpuszcze....
moze gdyby to była malutka puszysta kulka to bym inaczej "śpiewała" hi hi hi
póki co łóżko za małe dla mnie i dla psa...
tak samo jak nie mam nic przeciwko ludziom którzy wpuszczają psy do łóżka
Szirek może wszystko, czasem jestem o to na sienbie zła że go rozpuszczam, ale w tej jednej kwesti nigdy przy żadnym psie nie odpuściłam i nie odpuszcze....
moze gdyby to była malutka puszysta kulka to bym inaczej "śpiewała" hi hi hi
póki co łóżko za małe dla mnie i dla psa...