Dziewczyny no troszeczkę sie waham ,ale klamka zapadła . Nie mogę być gorsza od mojej Mamy ona sie niczego nie boi .
GRAZYNKO to tylko tak napisane . Smialiśmy się z bratem ,że jade zobaczyć czy roslink nie pomarzły . Piękne te bodziszki od Taruni mają fajny kolor te od Ewuni równiez . Widziałam bodziszki na łące ,ale ten ich kolor jakiś taki wyprany
KRYSIU no tak trochę się boję . Mój M tyle lat zjezdzał i się nie bał teraz jest na emeryturze smiał się ze mnie ,że sie wahałam
To fajnie Danusiu będzie jeszcze mnie cieszyła i w ogrodzie ,a w pokoju jest na oknie a tam chłodno . Nie dam jej się zmarnować gdyż to od wnuków
BASIU dzięki za Bodziszka i pozdrowienia dla Mamy i odwiedzinki . Jak wysieję ten mix to na pewno coś kwiatków przekwitnie i się rozsieje . Zobaczymy co to w ogóle będą za kwiatki w tym mixie
JADZIU fajnie go uchwyciłaś na tej gałązce tak one mają ładny kolorek albo kwestia ustawienia aparatu
Dumnie kroczy wesoły Piątek dzien jest wazny weekendu początek
Łobuz od rana cos kombinuje od wszelkiej pracy się wymiguje
Więc zyczę wam moi mili byście ten weekend na lenistwie spedzili
Dziękuję wszystkim miłym gościom za odwiedziny a to zdjęcia z wrzesniowej wystawy w Chorzowie