No chyba tak jest Krysiu jak piszesz Iza troszkę im zazdrości no bo kto by nie zazdrościł takiej żywotności jak za oknem minusowe temperatury i taki krótki dzień,ale dzisiaj u nas świeci dawno już go nie było wreszcie się przebiło przez te wstrętne ciemne humory,oj jak jak ja nie cierpię tej pory roku a wy dziewczyny jak znosicie te zimowe klimaty
Proszę zwracać baczniejszą uwagę na poprawną pisownię. Poprawiłam.
/Zgredo
Tomaszu - mistrzu suspensu masz wspaniałe hojki
i nie ukrywam, że zazdroszczę tak okazałej kolekcji
na pewno będę tu częstym gościem, pozdrawiam z krainy Białych Niedźwiedzi - Podlasia.
Witaj Qentor . Miło mi . Fajnie , że mężczyzna jest na forum . Ładne są Twoje wszystkie rośliny . Dobrze dbasz o nie wszystkie . Ja hoduję sobie fiołki afrykańskie . Zobacz sobie moją kolekcję . Ja jestem początkującym użytkownikiem na forum . Pozdrawiam Cię serdecznie .
Witaj Tomasz . Czy Hoje pachną ? Ile kosztują Hoje ?
Połączyłam posty. Zachęcam do używania opcji "edycja".
/Zgredo
Witam,tak kwiaty hoi pachną bardzo intensywnie zwłaszcza wieczorem w upalnym letnim okresie roku.Hoye to stosunkowo drogie rośliny i trudno dostępne,mogą osiągnąć naprawdę niebotyczne sumy zwłaszcza mało dostępne odmiany nawet do kilku set złotych ale są też tańsze bardziej popularne odmiany w granicach od20 do 50zł.
Agnezja pisze:Tomaszu - mistrzu suspensu masz wspaniałe hojki
i nie ukrywam, że zazdroszczę tak okazałej kolekcji
na pewno będę tu częstym gościem, pozdrawiam z krainy Białych Niedźwiedzi - Podlasia.
Witaj Agnezjo naprawdę niema czego zazdrościć bo czasem to mam takie nerwy żebym wszystko wyciął z powodu braku miejsca a hoye to pnącza nie znające granic w swoich zapędach,również pozdrawiam i oczywiście zawsze zapraszam na moje stronki.
Proszę zwracać baczniejszą uwagę na poprawną pisownię. Poprawiłam. Połączyłam posty (zachęcam do używania opcji "edytuj").
/Zgredo
Witaj Tomek . Czy sprzedajesz Hoje ? Jaka cena ? Czy Hoje są łatwe w hodowli ? Masz dużą kolekcję . Masz przepiękne wszystkie okazy . Czym nawozisz Hoje ? Jaka firma nawozów ? Pozdrawiam Cię serdecznie .
riki pisze:Witaj Tomek . Czy sprzedajesz Hoje ? Jaka cena ? Czy Hoje są łatwe w hodowli ? Masz dużą kolekcję . Masz przepiękne wszystkie okazy . Czym nawozisz Hoje ? Jaka firma nawozów ? Pozdrawiam Cię serdecznie .
Witaj Tomku .Musze powiedzieć ze zachwyciły mnie twoje hoje a już od 2 miesięcy bez rejestrowania chodzę od forum do forum o hojach i miedzy innymi twoje mnie urzekły.Powiedz jak to robisz? Ja dopiero raczkuje a moje początki to szczepka hoji carnosy i zamówiłam na all hoje pubicalyx(szczepke ukorzenioną) i mam smak na carnoski kolorowe i lisią ale pomału licze na wiosnę.Poradż mi jak postępować z moimi hojami aby je nie stracić po posadzeniu do doniczki.Dzięki za pomoc
qentor pisze:Moja to już puśćiła,teraz to ja czekam aż coś z ziemi jej wyskoczy ale mamy pogode deszcz leje jak z cebra coza paskudne lato na osłode pokaże wam kuleżanki moje kolejne listeczkowe bobaski,nazw nie będe wpisywał bo każdy je zna
I chciałem wam wszystkim jeszcze powiedzieć że jadnak marzenia śię spełniają bo dzisiaj przyszło do mnie właśnie takie śliczne serduszko hoyki kerii,i jak tu nie wierzyc że istnieją dobrzy czarodzieje/ki slicznie dziękuję za serducho takie cudne aż śię prośi by je głaskać i miziać .
Ja poluję na serduszko Hoja . Serduszka Hoje są do zakupienia sobie w ŁODZI w budowlanym sklepie Leroy Merlin w cenie : 14 , 77 ZŁ . Serduszka Hoje posadzone są w czerwonych doniczkach . Pozdrawiam Cię Tomku serdecznie .
Byłem wczoraj riki w tym sklepie i nie widziałem serduszek.Ja moje serduszko dostałem w prezencie dlatego dlamnie jest ono wyjątkowe i bezcenne i przedstawia zupełnie inną wartość niż by było kupione przeze mnie w sklepie.
Tomku , ja byłem wczoraj wieczorem o godzinie 17 w Leyor Merlin i były serduszka Hoje . Serduszka Hoje są posadzone w doniczkach białych i czerwonych . Doniczki nie mają dziurek od spodu . Czy wypuści listki serduszko Hoja ?