Moje hoje i nie tylko one.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Moje hoje i nie tylko one.

Post »

Izuś,czy ty im czasem nie zazdrościsz? Chyba tak kapinkę,co? :;230 :;230 :;230
qentor
200p
200p
Od: 28 mar 2009, o 20:41

Post »

No chyba tak jest Krysiu jak piszesz Iza troszkę im zazdrości no bo kto by nie zazdrościł takiej żywotności jak za oknem minusowe temperatury i taki krótki dzień,ale dzisiaj u nas ;:3 świeci dawno już go nie było ;:63 wreszcie się przebiło przez te wstrętne ciemne humory,oj jak jak ja nie cierpię tej pory roku :( a wy dziewczyny jak znosicie te zimowe klimaty :?:

Proszę zwracać baczniejszą uwagę na poprawną pisownię. Poprawiłam.
/Zgredo
Awatar użytkownika
adamanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 23:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Nawet nie pytaj zima jest okropna i juz zaczyna zbierać żniwo w moich hojkach i nie tylko :( :( :(
Krystyna.F
ZBANOWANY
Od: 30 kwie 2009, o 20:40

Post »

Nie cierpię zimy!!! Jak dla mnie,to mogłaby zima w ogóle nie istnieć. Jestem totalnie ciepłolubnym stworzeniem. ;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Agnezja
200p
200p
Od: 7 lis 2009, o 11:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Tomaszu - mistrzu suspensu ;:138 masz wspaniałe hojki
i nie ukrywam, że zazdroszczę tak okazałej kolekcji
na pewno będę tu częstym gościem, pozdrawiam z krainy Białych Niedźwiedzi - Podlasia.
Awatar użytkownika
riki
200p
200p
Od: 22 sty 2010, o 12:29
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Qentor . Miło mi . Fajnie , że mężczyzna jest na forum . Ładne są Twoje wszystkie rośliny . Dobrze dbasz o nie wszystkie . Ja hoduję sobie fiołki afrykańskie . Zobacz sobie moją kolekcję . Ja jestem początkującym użytkownikiem na forum . Pozdrawiam Cię serdecznie .

Witaj Tomasz . Czy Hoje pachną ? Ile kosztują Hoje ?

Połączyłam posty. Zachęcam do używania opcji "edycja".
/Zgredo
qentor
200p
200p

Post »

Witam,tak kwiaty hoi pachną bardzo intensywnie zwłaszcza wieczorem w upalnym letnim okresie roku.Hoye to stosunkowo drogie rośliny i trudno dostępne,mogą osiągnąć naprawdę niebotyczne sumy zwłaszcza mało dostępne odmiany nawet do kilku set złotych ale są też tańsze bardziej popularne odmiany w granicach od20 do 50zł.
Agnezja pisze:Tomaszu - mistrzu suspensu ;:138 masz wspaniałe hojki
i nie ukrywam, że zazdroszczę tak okazałej kolekcji
na pewno będę tu częstym gościem, pozdrawiam z krainy Białych Niedźwiedzi - Podlasia.
Witaj Agnezjo naprawdę niema czego zazdrościć bo czasem to mam takie nerwy żebym wszystko wyciął z powodu braku miejsca a hoye to pnącza nie znające granic w swoich zapędach,również pozdrawiam i oczywiście zawsze zapraszam na moje stronki.

Proszę zwracać baczniejszą uwagę na poprawną pisownię. Poprawiłam. Połączyłam posty (zachęcam do używania opcji "edytuj").
/Zgredo
Awatar użytkownika
riki
200p
200p

Post »

Witaj Tomek . Czy sprzedajesz Hoje ? Jaka cena ? Czy Hoje są łatwe w hodowli ? Masz dużą kolekcję . Masz przepiękne wszystkie okazy . Czym nawozisz Hoje ? Jaka firma nawozów ? Pozdrawiam Cię serdecznie .
qentor
200p
200p

Post »

riki pisze:Witaj Tomek . Czy sprzedajesz Hoje ? Jaka cena ? Czy Hoje są łatwe w hodowli ? Masz dużą kolekcję . Masz przepiękne wszystkie okazy . Czym nawozisz Hoje ? Jaka firma nawozów ? Pozdrawiam Cię serdecznie .
Witaj Ryszard,lukni na pw tam Ci odpisałem.
Awatar użytkownika
Betina
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 12 lut 2010, o 10:19

Post »

Witaj Tomku .Musze powiedzieć ze zachwyciły mnie twoje hoje a już od 2 miesięcy bez rejestrowania chodzę od forum do forum o hojach i miedzy innymi twoje mnie urzekły.Powiedz jak to robisz? ;:63 Ja dopiero raczkuje a moje początki to szczepka hoji carnosy i zamówiłam na all hoje pubicalyx(szczepke ukorzenioną) i mam smak na carnoski kolorowe i lisią ale pomału licze na wiosnę.Poradż mi jak postępować z moimi hojami aby je nie stracić po posadzeniu do doniczki.Dzięki za pomoc ;:180
Pozdrawiam wszystkich Betina!
Awatar użytkownika
riki
200p
200p

Re:

Post »

qentor pisze:Moja to już puśćiła,teraz to ja czekam aż coś z ziemi jej wyskoczy :lol: ale mamy pogode deszcz leje jak z cebra :cry: coza paskudne lato :evil: na osłode pokaże wam kuleżanki moje kolejne listeczkowe bobaski,nazw nie będe wpisywał bo każdy je zna :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
I chciałem wam wszystkim jeszcze powiedzieć że jadnak marzenia śię spełniają bo dzisiaj przyszło do mnie właśnie takie śliczne serduszko hoyki kerii,i jak tu nie wierzyc że istnieją dobrzy czarodzieje/ki :lol: slicznie dziękuję za serducho takie cudne aż śię prośi by je głaskać i miziać . ;:79

Ja poluję na serduszko Hoja . Serduszka Hoje są do zakupienia sobie w ŁODZI w budowlanym sklepie Leroy Merlin w cenie : 14 , 77 ZŁ . Serduszka Hoje posadzone są w czerwonych doniczkach . Pozdrawiam Cię Tomku serdecznie .
qentor
200p
200p

Post »

Byłem wczoraj riki w tym sklepie i nie widziałem serduszek.Ja moje serduszko dostałem w prezencie dlatego dlamnie jest ono wyjątkowe i bezcenne i przedstawia zupełnie inną wartość niż by było kupione przeze mnie w sklepie.
Awatar użytkownika
riki
200p
200p

Post »

Tomku , ja byłem wczoraj wieczorem o godzinie 17 w Leyor Merlin i były serduszka Hoje . Serduszka Hoje są posadzone w doniczkach białych i czerwonych . Doniczki nie mają dziurek od spodu . Czy wypuści listki serduszko Hoja ?
Awatar użytkownika
katarzyneczka
1000p
1000p
Od: 1 mar 2009, o 17:41

Post »

Ryszardzie, z takiego listka nigdy nic nie wyrośnie. Musi być łodyga, żeby rosło, a to jest sam liść, dla ozdoby. Tylko laik to kupi :?
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Awatar użytkownika
riki
200p
200p

Post »

katarzyneczka , seruszka dla Ciebie .

;:167 ;:167 ;:167