Pani prezes, przyznam, ze podobaja mi sie Twoje bratki a sasanke mamy taka samą tylko czy moja wytrzyma u mnie i ze mna nie wiem, dotychczas zadna!
Milo popatrzec na wiosne w Twoim ogródku,
Witaj Świątecznie Olu!
Dziękuje za życzenia!
Tobie również przesyłam życzenia zielono - słonecznych Świąt Wielkanocnych w ogrodzie i obfitego polewania!
To poletko przebiśniegów jest na części wspólnej, kwiatki rozrastały się przez wiele lat, żyją tu w swoistym mikroklimacie w symbiozie ze starymi drzewami (kąt ogrodu jest trochę zaniedbany, ale jest to taki jakby mini park angielski)
Pozdrawiam.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
To świętowanie jest miłe ale nie do wytrzymania na dłuższą metę
Wejdziesz do kogoś i zaraz chcą czymś częstować a tu pełne żołądki
Pstrykaniem zdjęć tych kalorii się nie zrzuci
Wszystkich mile witam na mojej działce , zostały jeszcze brzoskwinie w galaretce z bitą śmietaną
Witaj _oleander_ przepiękna wiosenka u Ciebie z dnia na dziej więcej pięknych wiosennych kwiatuszków się pokazuje U mnie cudownie kwitnie ciemiernik od Ciebie, bo niestety te które kupiłam chyba nie przeżyły
_oleander_ to może ja skorzystam i wpadnę do Ciebie na ten deserek . Miłego świętowania a ja byłam dzisiaj w mojej oazie i popstrykałam parę zdjęć . Póżniej je wstawię
Olu,
śliczny ten Twój wiosenny tulipan - on chyba jest pełny?
Pozdrawiam Cię jeszcze świątecznie, ale za deserek dziękuję - święta spędziłam u rodziny i będę zrzucać zbędne kilogramy przez następny miesiąc