Ewuś wiesz,że ja też na początku do jezówek nie byłam przekonana.Nie robiły na mnie wielkiego wrażenia,ot takie długie patyki,a na nich kwiat...Jednak po pewnym czasie zauważyłam,że są godne zainteresowania,choroby ich nie łapią,motyle wabią,nie są takie pospolite,odmian coraz więcej na rynku do wyboru do koloru.
Pan Marek Podstolec ma trochę w swojej ofercie ,ale ciągle się zastanawiam co kupić....wiadomo róże na pierwszym miejscu i dodatki do nich również ważne
 Jeszcze mamy trochę czasu,muszę się zastanowić czego chcę...
 Jeszcze mamy trochę czasu,muszę się zastanowić czego chcę...Gosiu i to mi sie właśnie podoba oszalałaś na punkcie jeżówek,ja chciałam zrobić kącik jeżówkowy w miejscu,gdzie słabo mi rosną róże,przymierzam się do tej decyzji...Gdzie kupowałaś swoje?
Aguś właśnie tego sie obawiam,żeby jeżówki mi nie zniknęły zwłaszcza jeśli zamówię te odmianowe,a wiadomo,że mało nie kosztują

Nie mam różowej jeżówki pełnej...może sie skuszę,na razie zamówiłam u naszej Ewci Różanki lilie

Asiu dziękuję za miłe słowa
 Oj słońca to mi potrzeba,jakaś smętna się ostatnio zrobiłam i mało na forum zaglądam,biało za oknem brrr,pocieszam się faktem,że różyczki siedzą grzecznie pod puchową kołderką
 Oj słońca to mi potrzeba,jakaś smętna się ostatnio zrobiłam i mało na forum zaglądam,biało za oknem brrr,pocieszam się faktem,że różyczki siedzą grzecznie pod puchową kołderką  Dziękuję za życzonka
 Dziękuję za życzonka  
 Maju dziękuje kochana za życzonka
 Oby ten rok był bogate w nasze zdrowe róże i roślinki
  Oby ten rok był bogate w nasze zdrowe róże i roślinki  
 Santia jeżówki mają to coś w sobie i cieszą bardzo,gdy zakwitną
 Pozdrawiam serdecznie:)
 Pozdrawiam serdecznie:)Ciekawa jestem,czy Elfe poradzi sobie z zimą?

White Meilland w towarzystwie lawendy...ładnie się komponują

Zrobiłam już zakupy u PM
 Zrobiłam już zakupy u PM 

Słonko dziś wyglądało zza chmurek
 Słonko dziś wyglądało zza chmurek  

Ania ale dałaś wejście....
 Ania ale dałaś wejście....   powojniczek przy pniu drzewa
 powojniczek przy pniu drzewa   

Uwielbiam ten zapach
 Uwielbiam ten zapach