Ogród Marty - Cz. XII

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XII

Post »

Martus Witam poświatecznie :wit
Hmmm łatwo się skrzaty robi.. to ja poproszę o jakiś szczegółowy instruktaż. Bo bardzo mi się one podobają ;:108
Ja jednego dostałam. I chętnie dorobilabym mu rodzinkę na drugi rok. :D
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Martuś stroiki pierwsza klasa. ;:138
Bardzo mi się podobają też figurki, które postawiłaś na podłodze no i koniecznie muszę pochwalić obrus.
To istne arcydzieło.
Martuś DO SIEGO ROKU i zdrówka. ;:167
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam Was kochani serdecznie ,już po świętach ,przebiegły spokojnie i rodzinnie ,ja się pochorowałam na zatoki,dopadła mnie gorączka i mam antybiotyki ,trudno ,i to trzeba przetrwać,na pole mało wychodzę ,więc róże dalej nie obsypane ,ale to nic ,przed nami Nowy Rok więc życzę wszystkim wszelkiej pomyślności,zdrowia,obfitości Łask Bożych ,radości i spokoju,oby spełniły się wszystkie marzenia ;:196

Marysiu,po wigilii pojechaliśmy na Pasterkę i właśnie z niej wróciłam ze złym samopoczuciem ,wcześniej nic nie odczułam ,że coś się złego dzieje ,ale już jest lepiej ,dużo teraz odpoczywam ,bo jedzenia mamy pod dostatkiem ,więc spokojnie sobie radzę ,dzisiaj ksiądz i ministranci byli u nas po kolędzie i zjedli z nami obiadek ,było nas dużo w domu przy stole ,a ja tak lubię ,pozdrawiam ;:196

Ewciu,dziękuję i też życzę ,żeby Twoje zdrowie dopisało ,żebyś od wiosny mogła siedzieć w swoim pięknym ogródku troszkę pracować i napawać się kwiatami i ich zapachami ,pozdrawiam ;:196

Iwonko,czasem nie śpię ,żeby zrobić co sobie wymyślę ,ja taka sowa jestem ,jak będziesz zbierała szyszeczki , żołędzie i buczynę ,to nazbieraj też sobie kawałków kory bo skrzaty super wyglądają na korze ,las masz przecież w zasięgu ręki a na brody materiał to mogę Ci kupić u mnie w hurtowni materiałów ,są takie sztuczne futerka o długim włosie białe i biało czarne ,po 20 cm wystarczy na duużo skrzatów,pozdrawiam , szczęśliwego Nowego Roku,zdrowia i pięknych widoków ogrodowych ;:196

Aniu,witaj,zrobię takie skrzaty i sfotografuję czynności po kolei ,może będzie mnie łatwiej to wyjaśnić,pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku,aby marzenia się spełniły ;:168

Elżuniu,te figurki to aniołki ,które dostałam od znajomych ,miały być do ogrodu ,ale jakoś żal mi je tam wynosić ,że sie zniszczą i zostały w domku,obrusiki w ilości 2 sztuki też dostałam od mojej wychowawczyni z liceum,bardzo się lubimy i często się spotykamy na herbatce u mnie w lecie jak jest ciepło lub u niej w zimowe miesiące,od czasu jak mi je podarowała nic innego nie leży już na tej ławie tak lubię te obrusiki i one bardzo pasują do mojego pokoiku,pozdrawiam i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku życzę ;:196
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu, a ja miałam mieć wizytę księdza we czwartek i przyszły dziewczynki z wiadomością, że wizyta odwołana bo ksiądz chory. Jakaś epidemia :wink: Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej?
Zdrowiej, bo Sylwester przed Tobą :tan
Pogoda fatalna to siedzimy w domach i odpoczywamy, już niedługo wiosna :D
Pozdrawiam i życzę dużo zdrowia Obrazek
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Martus :wit
To fajnie będę czekała na te zdjęcia z pracami skrzatow.
Dziękuję za życzenia.
I tobie życzę lepszego Nowego Roku
Pełnego radości ,miłości i zdrowia !! ;:196
Hmm.
Plany ja juz mam . Nawet poczynione i przedstawione . Lista długa. Ile udaj się zrealizować?
Zobaczymy. ;:108
Awatar użytkownika
lanceta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 wrz 2010, o 19:39

Post »

Marto,mam nadzieję,że już wyzdrowiałaś, w domowym ciepełku przy poświątecznych zapasach i "ogrodowej apteczce" z sokiem malinowym i rozgrzewającymi nalewkami.
My się trzymamy,mimo,że dzień przed Świętami ,padł nam gazowy piec do c.o.- i do tej pory ogrzewamy się kominkiem i farelką.Pan specjalista,załatwi sprawę dopiero po Nowym Roku.Jedyne,co nas ratuje,to dodatnia temper. na dworze....
Niech przyszły rok będzie lepszy,pod każdym względem,czego życzę bardzo serdecznie ! ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich w Starym Roku,minął szybciutko ,teraz mamy tylko wspomnienia ,mam nadzieję ,że Nowy Rok wkroczy z fajną atmosferą ,że będzie to dobry rok dla nas wszystkich ,czego gorąco życzę .

Marysiu,Sylwestra spędzę na kanapce ,więc będzie dobrze,a już czuję się dużo lepiej ,jest 5 dni jak zażywam antybiotyki ,ale jeszcze muszę parę dni zjeść ,żeby dobrze się wyleczyć i żeby się nie wróciło ,bo zatoki są upierdliwe ,ale już mnie głowa nie boli zwłaszcza przy schyleniu nic nie pulsuje i gorączka minęła,pogoda u mnie też wstrętna ,padało przez dzień ,a teraz sypie bardzo mokry śnieg ,na drodze robi się breja ,wróciłam do domu po 20 ,ale lepiej nosa nie wychylać z domu,pozdrawiam i buziaczki noworoczne dla całej rodzinkiObrazek

Aniu,właśnie byłam u Ciebie i przeczytałam listę marzeń ,nie powiem ,jest bardzo długa ale jakże się cieszę ,że taką masz i na pewno się spełnią te marzenia bo energii i siły Wam nie brakuje ,pozdrawiam i szczęśliwego Nowego Roku życzę ;:168

Lodziu,ja już czuję się prawie dobrze ,ale jeszcze uważam na siebie ,nie wchodzę nagrzana do zimna ,a właśnie tak robiłam przed świętami,ależ się Wam przydarzyło z tym piecem ,samo życie ,dobrze,że nie ma bardzo niskich temperatur na polu i dało się spokojnie wytrzymać ,gdyby były wielkie mrozy to musielibyście dużo dogrzewać prądem ,ale teraz po świętach bedzie naprawiony ,no i do naszej wyczekiwanej wiosny już coraz bliżej ,pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku pełnego radości i szczęścia ;:168
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Na pewno bedzie to dobry rok
Na razie zimy nie widać, więc zdążysz jeszcze obsypać róże.
A może nie trzeba będzie?
Ja też cały czas czekam
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Marto w tym Nowym Roku dużo zdrówka i pogody ducha oraz spełnienia marzeń ;:168
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto zdrowie najważniejsze, róże poczekają nic im nie będzie. Jak wydobrzejesz na dobre to je obsypiesz.
Ja podobnie spędzę dzisiejszą noc, także witaj w klubie kanapowców ;:306
Dzisiaj wspominałam nasze super spotkania z nikim w tym roku nie uśmiałam się tak mocno jak z Wami ;:215 :;230 W nadchodzącym roku musimy to powtórzyć.
Życzę zdrowia, aby ono dopisywało cały czas, aby Twój ogród był dopieszczony w 100% ( zawsze dla mnie jest na tip top :!: :!: :!: to wzór dla innych).
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam w ostatnim dniu Starego Roku ,jeszcze trwa ,jeszcze się bawimy,ja przed telewizorem ;:306 ,ale jest miło i spokojnie ,wszystkim życzę w Nowym Roku samych szczęśliwych dni i dużo zdrowia ,a ogrody nasze będą piękne jak wkroczymy w nie w zdrowiu i z wielką energią ,a teraz wszystkim życzę pięknej zabawy Obrazek i szczęśliwego Nowego RokuObrazek

Gosiu,dzisiaj widziałam styczeń i wszystkie prognozy temperatur ,to rzeczywiście jest ciepło,więc myślę ,że zdążę zrobić z różami,fajnie by było,żeby ten rok był dla nas dobry i w zdrowiu i żeby nasze marzenia się spełniły,czego i Tobie życzę ,pozdrawiam ;:168

Teresa,dziękuję i też życzę wszelkiej pomyślności w Nowym Roku,żeby zdrowie było w nas i naszych ogrodach,pozdrawiamObrazek

Dorota,to prawda,bez zdrowia nic nie będzie dobrze ,ja chwalę sobie taką formę sylwestrową ,jest mi dobrze w moim domciu przy fajnej muzyce i z wami na forum, ten Stary Rok to już same wspomnienia i fajnie tak wspominać nasze spotkania wesołe ,szczere i przyjazne ,ja też zyczę zdrowia ,żebyśmy miały dużo siły do realizacji naszych marzeń ,pozdrawiamObrazek
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45

Post »

Marto dla Ciebie również wszystkiego dobrego w Nowym Roku :) czy już powoli zaczynasz plany wiosenne na ogrodzie? :) jakieś nowości czy inne zmiany planujesz? :)
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21

Post »

Martuniu , nie wyleczone zatoki potrafią wracać latami , więc wygrzej się w domowych pieleszach ile tylko możesz , no i ciepła czapka na czoło przez całą zimę też by się zdała .Ja się cieszę , że to już po świętach bo cały czas byłam i jeszcze jestem mocno zajęta przy zwierzakach .Rodzina i znajomi powyjeżdżali na święta a mnie zostawili codzienną opieką nad pupilami , więc codziennie niezależnie od pogody , a była wyjątkowo paskudna , jeżdżę do czworonogów żeby nakarmić , na szczęście jeszcze tylko do soboty .Jak poczujesz się lepiej to koniecznie obsyp róże bo idzie zimno .Ten miniony rok był bardzo pracowity również dla Ciebie , więc życzę Ci , żebyś w nowym miała więcej czasu dla siebie , na swoje przyjemności te małe i te duże i żeby spełniły się Twoje marzenia a otaczający Cię ludzie byli przyjaźni , szczerzy i dobrzy . Niech Ci się darzy w domu i w ogrodzie .Martuniu ,życzę Ci wszystkiego co najlepsze w tym Nowym Roku . ;:196
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16

Post »

Martuś i wszyscy Ciebie odwiedzający ,Niech się Wam darzy w Nowym Roku. W domu , oborze , w komorze i w ogrodzie .... !!!
;:3 ;:3 ;:3
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu zdrówka na Nowy Rok, żeby Cię siły i chęci nie opuszczały! :D Dzisiaj ktoś na FB pokazał prawdziwka pod śniegiem i zaraz przybiegłam do Ciebie, bo za każdym prawdziweczkiem stoisz TY ;:196
Nowy Rok przyszedł tak szybko i już zap...bo mamy 3! My już po wizycie księdza, ogród zasypany śniegiem, drogi białe że kuligiem da się do nas dojechać. Zaraz będziemy siać i czas szybko przeleci. Pozdrawiam Cię i mocno ściskam noworocznie na razie tak ;:306 Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”