Moje zielone nieszczęścia - anoli
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Justynko, wiesz mam cały czas dylemat moralny, że Ty się na takie poświęcenie dla mnie decydujesz. Gdyby u mojego smoka było o co walczyć, nie wiem czy bym się zdobyła - chyba że dla Was
Tymczasem smok był u mnie
Chciał mi na śmietnik pinki difci wynieść
Ale obroniłam 
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli

Aniu pisałam do Ciebie wczoraj, ale może nie doszło...Paczka doszła wczoraj właśnie,hmm...tzn. to co z niej po takim czasie zostało. Żyją 4 listki, jedna gałązka benka, i takie coś - co to nie wiem, co to jest. Okrągławe listeczki z karbowanym brzegiem
To również pierwsza paczka, która tyle czasu do mnie szła...Mamy zakłócenia na naszej linii??? :P Jak ja bym tych pocztowców....
Dzięki za radę co do benków, następnym razem ją wykorzystam
A może i teraz na tej gałązeczce - taka z ciemnymi listkami 
Dzięki za radę co do benków, następnym razem ją wykorzystam
- anoli

Lepy już wiszą, jak dotąd, na ten niżej złapał się tylko m. i pies - psa było trudniej doczyścić. Ale poszukam tego Basudinu - oby był skuteczny, droższa wersja przed świętami odpada
Dziękuję serdecznie 
Ja miałam ziemiórki w doniczce z draceną - nie chlapałam żadną chemią - wymieniłam ziemie, wymyłam doniczkę, przepłukałam korzenie - i zaczęłam kontrolować podlewanie rzeczonej draceny
- stoi na lodówce i mam zbyt wysoko - i nie widzę jak leję, a czasem ręka zadrży
Ale jak masz ich więcej, to lepiej wyeliminować zawodnika raz a porządnie 8)
Ale jak masz ich więcej, to lepiej wyeliminować zawodnika raz a porządnie 8)
Pozdrawiam - Justyna