Hmm ja już swoje szałwie wysiałam, ale to ze względu na to, że chce aby szybciej zakwitły ;) Za to lobelię w ubiegłym roku siałam chyba w kwietniu i nawet nie wiedziałam, ze zdąży w tak szybkim czasie zakwitnąć. Bo dwa razy kupowałam gotowe sadzonki lobelii od ogrodnika i za każdym razem po kilku dniach padały, za to swoje sadzonki idealne, nawet pierwsze jesienne mrozy przetrwałyHalina Kwak pisze:Ja planuję wysiew szałwii, ostróżki, lobelii, żagwinu i astrów igiełkowych w połowie marca, 13 - 16
W moim ogródeczku ... Halina ;-) 2009r cz.1
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- HalinaK

- Od: 12 paź 2008, o 11:27
Cynthia, dziękuję :P
Alana, to znaczy, że jednak warto wysiewać
Iduniu, miło mi
Grażynko, cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność
Alu, pocieszyłaś mnie, że męczennica może wychodzić nawet 2 miesiące ... uzbrajam sie w cierpliwość :P
Monisiu, cały tydzień deszczowy, nieeee, i w dodatku zimno ...

Dziewczyny, wydaje mi się, że coś nie tak zaczyna dziać się z naszym forum
Czytając posty obraz jakby się nakłada i faluje, nooo chyba, że to jest sprawa mojego kompa, albo coś nie tak ze mną i powinnam iść spać
Życzę wszystkim kolorowych snów
Dobranoc

Alana, to znaczy, że jednak warto wysiewać
Iduniu, miło mi
Grażynko, cieszę się, że sprawiłam Ci przyjemność
Alu, pocieszyłaś mnie, że męczennica może wychodzić nawet 2 miesiące ... uzbrajam sie w cierpliwość :P
Monisiu, cały tydzień deszczowy, nieeee, i w dodatku zimno ...
Dziewczyny, wydaje mi się, że coś nie tak zaczyna dziać się z naszym forum
Czytając posty obraz jakby się nakłada i faluje, nooo chyba, że to jest sprawa mojego kompa, albo coś nie tak ze mną i powinnam iść spać
Życzę wszystkim kolorowych snów
Dobranoc

- RomciaW

- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W moim ogródeczku Halina
Halinko jestem na forum od niiedawna i cały czas uczę się i podglądam z komputerem
jestem dopiero od pół roku i nie wiem czy bym sobie poradziła, potrzebuję chyba jeszcze
trochę czasu ale na pewno z Wami będę bo tylu tutaj wspaniałych ludzi.
Serdecznie pozdrawiam. Roma
jestem dopiero od pół roku i nie wiem czy bym sobie poradziła, potrzebuję chyba jeszcze
trochę czasu ale na pewno z Wami będę bo tylu tutaj wspaniałych ludzi.
Serdecznie pozdrawiam. Roma
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Tak się dzieje zawsze jak twój wpis ma być pierwszy na kolejnej stronie.ida74 pisze:Halinko nie tylko Tobie się to wydaje.Ja np.piszę do tess ,a wyskakuje nie ma takiego tematu ,to samo u coma95.Pewno znowu będzie awaria,a tu sezon się zaczyna![]()
Wystarczy cofnąć się na stronę poprzednią
Chodzi o coś z podziałem strom i lością wpisów.....
Na długo przed awarią też tak było - jest wyjaśnienie admina odnośnie tych stron.
- tu.ja

- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No cóż - nie wiem czy Cię to pocieszy, ale moja męczennica też jeszcze nie wzeszła
To jest drugie ( i chyba ostatnie ) podejście do tej rośliny. A jak tam Twoje domowe hiacynty? Moje już przekwitły, ale wciąż mają zielone liście - więc nadal sobie rosną. Za to cebulki narcyzów już wyjęłam do suszenia - jesienią pójdą do ogródka.
- giga45

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Halinko.
Dziękuje Ci za odwiedziny.
I ja za Izunią powiem, że moja męczennica (siana już kilka tygodni temu) nawet nie ma zamiaru wyjść. Chyba trefne nasionka, albo tak jak dziewczyny piszą trzeba sie uzbroic w cierpliwość.
A naszej Joli tak przeciez szybko wyszła. Pozdrawiam Halinko. U mnie dzisiaj bajeczna pogoda-slońce i słońce. Zaraz po pracy na działkę lecę. Buziaki :P
Dziękuje Ci za odwiedziny.
I ja za Izunią powiem, że moja męczennica (siana już kilka tygodni temu) nawet nie ma zamiaru wyjść. Chyba trefne nasionka, albo tak jak dziewczyny piszą trzeba sie uzbroic w cierpliwość.
A naszej Joli tak przeciez szybko wyszła. Pozdrawiam Halinko. U mnie dzisiaj bajeczna pogoda-slońce i słońce. Zaraz po pracy na działkę lecę. Buziaki :P
Halinko
Wielkie dzięki.
Już mi się otwiera ale przez fotosika.
Pozdrawiam cieplutko
Ewa
ps, tak piszecie o szałwiach i piszecie i ja myślalam, że o ziołach a u Ciebie oglądając zdjęcia zobaczyłam, że szałwia to kwiaty. I nawet już wiem jakie. I ja chyba też wysieję sobie chociaż tę co kwitnie na czerwono.
No cóż człowiek się uczy całe życie

Wielkie dzięki.
Już mi się otwiera ale przez fotosika.
Pozdrawiam cieplutko
Ewa
ps, tak piszecie o szałwiach i piszecie i ja myślalam, że o ziołach a u Ciebie oglądając zdjęcia zobaczyłam, że szałwia to kwiaty. I nawet już wiem jakie. I ja chyba też wysieję sobie chociaż tę co kwitnie na czerwono.
No cóż człowiek się uczy całe życie