Ogródkowe rozkosze Hanki - cz.1
- mora1
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2006, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dawaj więcej danych o tym psie. Może na muratora go puść, ja popytam ludzi którzy zajmują się adopcjami. Pies wyjątkowy to i dom musi być wyjątkowy. Moja koleżanka jest rehabilitantką, pracuje właśnie z takimi dziećmi, a taki pies to skarb. Napisz coś o nim bliżej.
Pozdrawiam Monika
moja skarpa
moja skarpa
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Dziewczęta, to zgłoszenie z allegro, a zgodnie z regulaminem nie mogę dać linka do aukcji więc daję hiperłacze.
Kliknijcie
TU
" Maks to około 2 letni pies w typie czechosłowackiego wilczaka. Niewiele szczeka, inteligentny, przyjazny w stosunku do ludzi i zwierząt. Uwielbia pieszczoty, podaje łapę. Nie lubi być cały czas zamknięty, uwielbia bieganie. Brał udział w dogoterapii dla dorosłych i spisał się bardzo dobrze. Je suchą i mokrą karmę. Reaguje na imię Maks. W mieszkaniu ustępuje miejsca domownikom, nie jest dominantem, spokojny i zrównoważony. Gdy do hotelu z wizytą przyjechali dorośli ludzie z domu psychiatrycznego. Maks był generalnie psiakiem do głaskania , pies wykazywał dużą cierpliwość i wyrozumiałość, podchodził do osób, które stały niechętnie na uboczu i zachęcał do głaskania,
Źle czułby się w niewielkim mieszkaniu, najlepszy byłby dla niego dom z ogródkiem, przy czym mieszkanie na dworze nie przeszkadzałoby mu.
Obecnie przebywa w hoteliku dla zwierząt, jest pod opieką stowarzyszenia \'Help Animals\'. Tel. kontaktowy
798 120 528
Celem aukcji jest znalezienie temu wspaniałemu psiakowi równie wspaniałego domku. Nie licytuj, ale zadzwoń! Zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego zakończenia aukcji, jak również wyboru najlepszego domku. Licytowanie nie jest równoznaczne z kupieniem psa!"
Zgłoszenie jest z Kalisza.
Kliknijcie
TU
" Maks to około 2 letni pies w typie czechosłowackiego wilczaka. Niewiele szczeka, inteligentny, przyjazny w stosunku do ludzi i zwierząt. Uwielbia pieszczoty, podaje łapę. Nie lubi być cały czas zamknięty, uwielbia bieganie. Brał udział w dogoterapii dla dorosłych i spisał się bardzo dobrze. Je suchą i mokrą karmę. Reaguje na imię Maks. W mieszkaniu ustępuje miejsca domownikom, nie jest dominantem, spokojny i zrównoważony. Gdy do hotelu z wizytą przyjechali dorośli ludzie z domu psychiatrycznego. Maks był generalnie psiakiem do głaskania , pies wykazywał dużą cierpliwość i wyrozumiałość, podchodził do osób, które stały niechętnie na uboczu i zachęcał do głaskania,
Źle czułby się w niewielkim mieszkaniu, najlepszy byłby dla niego dom z ogródkiem, przy czym mieszkanie na dworze nie przeszkadzałoby mu.
Obecnie przebywa w hoteliku dla zwierząt, jest pod opieką stowarzyszenia \'Help Animals\'. Tel. kontaktowy
798 120 528
Celem aukcji jest znalezienie temu wspaniałemu psiakowi równie wspaniałego domku. Nie licytuj, ale zadzwoń! Zastrzegam sobie prawo do wcześniejszego zakończenia aukcji, jak również wyboru najlepszego domku. Licytowanie nie jest równoznaczne z kupieniem psa!"
Zgłoszenie jest z Kalisza.
- hanka55

- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Róze parkowe, Danusiu, czesto bujają jak pnącza.
Dlatego są uniwersalne :
mocno cięte są krzewami, a puszczone swobodnie osiągają 3 i więcej metrów
Krysiu, Moni, Dzięki piękne za zaangażowanie.
U nas też nie ma możliwości trzymania 3 psów.
Mamy tylko 2 łóżka
Ewuniu-ewkapaw, mamy chyba jakieś ekstremalne warunki,
bo podobno ciemierniki to kwiaty zimy
Rozumiem, że orientalne wypuściły nowe liście,
ale żeby Twoje białe, teraz wzięły się za kwitnienie?
Bożenko, robienie gęstwiny wcale nie jest trudne - wystarczy zakupoholizm i brak miejsca na dosadzanie.
I już masz - BUSZ.
A tak serio, międzi krzewami musi być min. 50cm, a byliny mogą rosnąc im pod nogami.
Więcej jedzenia i picia, formowanie koron, by było światło dla bylin na dole.
I to wszystko.
Izuś-lisko, klona wstawiłam, by podnieść Julię na duchu, bo ogoliła swojego,
by podpędzić zagęszczanie korony.
Mojego kupiłam 2 latat temu , jako ostatniego, poszkodowanego badyla, który miał
pędy tylko z jednej strony.
I powolutku, cięciem udaje się go skłonić do tworzenia regulatnej korony.
Jeszcze rok, dwa i nie będzie widać, że ona taki paskudny był
Tu na zdjęciu po lewej, przy samym brzegu
Na dole palik i pień, i ani jednej gałążki po prawej stronie pnia.
Sama lewizna!

Dlatego są uniwersalne :
mocno cięte są krzewami, a puszczone swobodnie osiągają 3 i więcej metrów
Krysiu, Moni, Dzięki piękne za zaangażowanie.
U nas też nie ma możliwości trzymania 3 psów.
Mamy tylko 2 łóżka
Ewuniu-ewkapaw, mamy chyba jakieś ekstremalne warunki,
bo podobno ciemierniki to kwiaty zimy
Rozumiem, że orientalne wypuściły nowe liście,
ale żeby Twoje białe, teraz wzięły się za kwitnienie?
Bożenko, robienie gęstwiny wcale nie jest trudne - wystarczy zakupoholizm i brak miejsca na dosadzanie.
I już masz - BUSZ.
A tak serio, międzi krzewami musi być min. 50cm, a byliny mogą rosnąc im pod nogami.
Więcej jedzenia i picia, formowanie koron, by było światło dla bylin na dole.
I to wszystko.
Izuś-lisko, klona wstawiłam, by podnieść Julię na duchu, bo ogoliła swojego,
by podpędzić zagęszczanie korony.
Mojego kupiłam 2 latat temu , jako ostatniego, poszkodowanego badyla, który miał
pędy tylko z jednej strony.
I powolutku, cięciem udaje się go skłonić do tworzenia regulatnej korony.
Jeszcze rok, dwa i nie będzie widać, że ona taki paskudny był
Tu na zdjęciu po lewej, przy samym brzegu
Na dole palik i pień, i ani jednej gałążki po prawej stronie pnia.
Sama lewizna!

- Wisienka
- Przyjaciel Forum

- Od: 9 lis 2006, o 11:45
;:13 Aleś mi narobiła smaku Haneczko!
Na razie podziwiałam Twoją wielgachną!!! hostę (o matko kochana! chyba w końcu przerzucę się
na giganty, to bardziej będzie je widać na moich arach i szybciej zrobi się jakaś masa zieleni!
)
Poczytałam porady z serii "Pomysłowy Dobromir" , kapustkę zrobię w najbliższym czasie, zachwyciłam
się liliami Twings, dowiedziałam o polskiej gunnerze i ... niestety to wszystko na ten moment.
Pocieszam się, że mój ulubiony ciąg dalszy nastąpi ...
Na razie podziwiałam Twoją wielgachną!!! hostę (o matko kochana! chyba w końcu przerzucę się
na giganty, to bardziej będzie je widać na moich arach i szybciej zrobi się jakaś masa zieleni!
Poczytałam porady z serii "Pomysłowy Dobromir" , kapustkę zrobię w najbliższym czasie, zachwyciłam
się liliami Twings, dowiedziałam o polskiej gunnerze i ... niestety to wszystko na ten moment.
Pocieszam się, że mój ulubiony ciąg dalszy nastąpi ...
Pozdrawiam serdecznie
Namówiłaś mnie ... miałam te cudnie bergenie oglądać po cichutku, zeby mnie nik nie widział ... ale nie da rady przejść obok karkówki!
Marchewkę Wam zostawię :P
To "namówiłaś mnie" zaczęrpnęłam z kawału
Marchewkę Wam zostawię :P
To "namówiłaś mnie" zaczęrpnęłam z kawału
z uśmiechami Iza
u liski
u liski