Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moje królestwo- uczta dla oczu i balsam ...na wszelkie zło .

Post »

Jagódko witaj kochana ;:196
Nadrabiam zaległości, przeczytałam kilka zaległych stron..... pozachwycałam się dekoracjami świątecznymi..... śliczne.... piękna, w oryginalnym kolorku gwiazda betlejemska.... prezent dostałaś wspaniały...... syn rewelacyjnie utrafił i spełnił Twoje marzenie .... bardzo się cieszę ;:167 Zachwyciłam się kartką przez Ciebie zrobioną..... jest wspaniała ;:180
Z prawdziwą przyjemnością pospacerowałam po Twoim zimowo-wiosennym ogródku :D
Bardzo Ciebie pozdrawiam, życzę cudownej, miłej niedzieli i przesyłam buziaki ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja na razie nic nie sprzątam z rabatek tylko wczoraj pozbierałam trochę różanych liści .Niech to wszystko na razie sobie leży .Chryzantemy i inne też maja suche łodyżki ,ale może będzie im cieplej :wink: ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Miałam dzisiaj wyjść i sprawdzić, czy u mnie ciemerniki nie kwitną i zapomniałam.
Taka byłam rozleniwiona, że nic mi się nie chciało robić.
stokrotka1805
200p
200p
Od: 24 lut 2013, o 22:22

Post »

Witaj Jagódko!
Czy robiłaś już kiedyś zakupy w "Ogrodzie marzeń" w Szczecinie?
Pozdrawiam Lidka
Zobacz PW
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Jagódko, z przyjemnością obejrzałam Twój ogród i - jeszcze wcześniej - świąteczne dekoracje. A zegarek prezentowy super, zresztą bardzo w moim guście :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja dzisiaj wyszłam i sprawdziłam ciemierniki, mają pączki, zaskoczyły mnie Biedronkowe i one będa kwitły, radość ogromna.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

Jagódko :wit Właśnie weszłam na forum po wojażach świątecznych i widzę ,że życzenia świąteczne na pw. do Ciebie w pośpiechu wysłałam do kogoś innego . Wiadomość na pw.
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Ewiczka52...Ewuś ...znów nie wpadłaś ...zapewne przejeżdżałaś blisko mojej miejscowości ?
Na PW nic nie ma ;:185 ...bo usunęłaś , zanim przeczytałam ;:145 ...
Pozdrowionka poświąteczne i noworoczne ...oby się nam działo ...tak w domu , w zdrowiu , jak i w ogrodzie ;:196

Dorotko ...widziałam w tym roku ... właśnie w biedronce białe , kwitnące ciemierniki , a mój M skutecznie mnie od nich odciągał i ...kupił róże ( obie zdechły , po przesadzeniu ich do ogrodu ).
Jak tam po świętach , a przed Sylwestrem ...nogi wysmarowane , wymoczone ...wszak ...Niech żyje ...bal .......
Buziaki ;:196 .

Gajowa- Ewciu ...witam , witam , jakoś dawno Cię nie gościłam - tym nie mniej jest mi miło , ze wpadłaś ...oj , tak ...prezent wspaniale się prezentuje ....prosty , a zarazem elegancki - też lubię takie bez zbędnej " jarmarczności ".
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku ;:196

Lideczko ...serdecznie ;:180 ...witam Cię w moim skromnym ...ale moim " Królestwie ..."
Nie robiłam tam zakupów , po tym , gdy weszłam na tę stronę ...coś mnie odpycha od tego " Fanatyka " ...
Nie powiem , ma ładne ciemierniki ...ale cena mnie odstrasza ...
Wysłałam Ci PW ....
Pozdrawiam ...serdecznie i cieplutko ;:168 ...

Gosiu , Ja , prawdę mówiąc to przypadkiem rozgrzebałam liście klonowe leżące na ciemierniku i ...widok mnie bardzo ucieszył , bo czerwony zakwitnie po roku od otrzymania , z wymiany .
I ja wczoraj byłam jak w letargu ... ;:209 ( chyba ta wiosenna aura tak na mnie wpływa )....albo też jestem zwyczajnie zmęczona ...cóż , lata lecą , a w głowie tylko ...maj ;:224
Serdeczności ;:196

Jadzieńko ...co popatrzę przez okno , albo wejdę w ogród to nasuwa mi się jedna myśl ...tak zostawionego ogrodu na zimę jeszcze nie miałam ...badyle suche irysów syberyjskich , liliowców , jeżówek, omanu , etc...doprowadzają mnie do szału ...ale z drugiej strony to ...będzie frajdą rozgrzebywać te suche patyki , tudzież liście , w poszukiwaniu kokoryczy , krokusów , przebiśniegów , zawilców gajowych - nieprawdaż ?
Buziaki rozmyślające ;:196

Agusiu...tyle miłych słów - czym sobie zasłużyłam , że mnie tak hołubisz ?Ja nazywam to "prace ręczne " ...po polsku , bo jakoś Hand made brzmi obco ...podobnie i skrapbooking . Mam przy tym super zabawę ...ale czasu za mało ...oj , żeby się jeszcze nie czepiał po co to , albo tamto robię ...przecież nie tylko dla przyjemności , to było by super .
Dziękuję ślicznie za pozdrowienia i ...nawzajem - w tym dla Gabi ;:196 :wit
Awatar użytkownika
Ewiczka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2012, o 14:52

Post »

JAGÓDKO :wit Serdeczne dziękuję -oby wszystko dobrze było i czasu nie brakowało ;:168 Niestety czasem jestem szybka ,pewnie tam gdzie nie potrzeba - a z tego tylko problemy :;230 Osłodziłaś życie tymi pięknymi kwiatami na fotkach :D U mnie nóżki przygotowują się do Sylwestra aby tylko był udany :D
Pozdrawiam Ewula
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Jagódko kupując w zeszłym roku 2 ciemierniki w Biedronce miałam szalone wątpliwości, pojechałam do mamy a tam czekały na mnie 3 następne. Wiosną posadziłam na rabatce, długo musiały się ukorzeniać co dzień to marniejsze. A teraz jak zobaczyłam, że żyją do tego mają kwiaty radość ogromna.
Po świętach spokojnie, spędziliśmy je tylko we własnym gronie, rodzina powoli się kruszy, szkoda gadać.
Teraz szykuję się na zabawę, właśnie mąż skończył prasować, zaraz trzeba nogi moczyć ;:306 ......i niech żyje Bal...

Życzę Ci aby ten rok był spokojniejszy, nie przyniósł tyle niepotrzebnych trosk i zmartwień. aby Twój ogród rozkwitał pięknymi kolorami przynosząc radość Wam i nam w wirtualnej prezentacji. Ściskam mocno, szczególnie Janusza ;:196
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

JAGÓDKO.......Tobie to zdrówka i wytrwałości a, że masz dużo siły i zaparcia w sobie więc na pewno wszystko będzie po Twojej myśli...... ;:196 ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

Szczęśliwego nowego roku i udanego Sylwestra! :D
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Jagódko, mijający rok był swoistą sinusoidą wydarzeń dobrych przeplatających się z tymi gorszymi... Życzę Ci, by Nowy 2014 Rok spełnił wszystkie Twoje oczekiwania i nie szczędził zdrowia i uśmiechu Tobie oraz Twojej rodzinie. Najlepszego! ;:196
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Wczoraj sprzątając suche różane liście też miałam parę odkryć .Miłe to jak znajdujesz młodzieniaszka który sie wysiał czy cebulowa roślinkę .Inne będą miały ciepełko pod okrywą z liści także owady oby tylko te pożyteczne .Zdróweczka i tylko samych miłych dni w nadchodzącym roku ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Teniak
200p
200p
Od: 13 sty 2013, o 14:09

Post »

Jagódko najlepszego Wam życzymy. ;:167
Teresa
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”