Ewiczka52...
Ewuś ...znów nie wpadłaś ...zapewne przejeżdżałaś blisko mojej miejscowości ?
Na PW nic nie ma

...bo usunęłaś , zanim przeczytałam

...
Pozdrowionka poświąteczne i noworoczne ...oby się nam działo ...tak w domu , w zdrowiu , jak i w ogrodzie
Dorotko ...widziałam w tym roku ... właśnie w biedronce białe , kwitnące ciemierniki , a mój M skutecznie mnie od nich odciągał i ...kupił róże ( obie zdechły , po przesadzeniu ich do ogrodu ).
Jak tam po świętach , a przed Sylwestrem ...nogi wysmarowane , wymoczone ...wszak ...Niech żyje ...
bal .......
Buziaki

.
Gajowa- Ewciu ...witam , witam , jakoś dawno Cię nie gościłam - tym nie mniej jest mi miło , ze wpadłaś ...oj , tak ...prezent wspaniale się prezentuje ....prosty , a zarazem elegancki - też lubię takie bez zbędnej " jarmarczności ".
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Lideczko ...serdecznie

...witam Cię w moim skromnym ...ale moim " Królestwie ..."
Nie robiłam tam zakupów , po tym , gdy weszłam na tę stronę ...coś mnie odpycha od tego " Fanatyka " ...
Nie powiem , ma ładne ciemierniki ...ale cena mnie odstrasza ...
Wysłałam Ci PW ....
Pozdrawiam ...serdecznie i cieplutko

...
Gosiu , Ja , prawdę mówiąc to przypadkiem rozgrzebałam liście klonowe leżące na ciemierniku i ...widok mnie bardzo ucieszył , bo czerwony zakwitnie po roku od otrzymania , z wymiany .
I ja wczoraj byłam jak w letargu ...

( chyba ta wiosenna aura tak na mnie wpływa )....albo też jestem zwyczajnie zmęczona ...cóż , lata lecą , a w głowie tylko ...maj
Serdeczności
Jadzieńko ...co popatrzę przez okno , albo wejdę w ogród to nasuwa mi się jedna myśl ...tak zostawionego ogrodu na zimę jeszcze nie miałam ...badyle suche irysów syberyjskich , liliowców , jeżówek, omanu , etc...doprowadzają mnie do szału ...ale z drugiej strony to ...będzie frajdą rozgrzebywać te suche patyki , tudzież liście , w poszukiwaniu kokoryczy , krokusów , przebiśniegów , zawilców gajowych - nieprawdaż ?
Buziaki rozmyślające
Agusiu...tyle miłych słów - czym sobie zasłużyłam , że mnie tak hołubisz ?Ja nazywam to "prace ręczne " ...po polsku , bo jakoś Hand made brzmi obco ...podobnie i skrapbooking . Mam przy tym super zabawę ...ale czasu za mało ...oj , żeby się jeszcze nie czepiał po co to , albo tamto robię ...przecież nie tylko dla przyjemności , to było by super .
Dziękuję ślicznie za pozdrowienia i ...nawzajem - w tym dla Gabi