Ja też się przyłączam do pochwał schodków - śliczne
 Ja też się przyłączam do pochwał schodków - śliczne   i to sama zrobiłaś ??? zdolniacha jesteś
 i to sama zrobiłaś ??? zdolniacha jesteś   
 Miłego dnia

Ja też się przyłączam do pochwał schodków - śliczne
 Ja też się przyłączam do pochwał schodków - śliczne   i to sama zrobiłaś ??? zdolniacha jesteś
 i to sama zrobiłaś ??? zdolniacha jesteś   

schody masz cudne to prawda, a trawniczek Twój jest duży to jak chcesz nowy to będziesz miała co kopać
 schody masz cudne to prawda, a trawniczek Twój jest duży to jak chcesz nowy to będziesz miała co kopać  

Ciekawe jak to bedzie wyglądało. Ja też już w sumie nie mam co pokazywać. To była ostatnia sesja. Jeszcze pokażę wieczorem inną konstrukcję z kamini. Potem już tylko będą wspomnienia.
  Ciekawe jak to bedzie wyglądało. Ja też już w sumie nie mam co pokazywać. To była ostatnia sesja. Jeszcze pokażę wieczorem inną konstrukcję z kamini. Potem już tylko będą wspomnienia.

Jednak w zeszłym roku nie było aż tak mokro, woda latem nie stała na rabacie.
 Jednak w zeszłym roku nie było aż tak mokro, woda latem nie stała na rabacie.

Stare metody to chyba kurzakMargo2 pisze: A tak w ogóle po obejrzeniu zdjęc z zeszłego roku to jestem załamana. Miałam naprawde rewelacyjnie wyglądające rośliny. W tym roku były marne
To chyba złe nawożenie. W tym roku inne niż zawsze. Muszę wrócić do starych metod.
 . Zdradź proszę gdzie go kupowałaś i jak stosowałaś.
 . Zdradź proszę gdzie go kupowałaś i jak stosowałaś.  lepiej by się sprawdził ?
 lepiej by się sprawdził ?

Jakbym siebie słyszała....edulkot pisze:Gosiu te schodki i ten murek to jest taki charakterystyczny akcent Twojego ogrodu i wyglądają rewelacyjnie
Też jestem ciekawa Twoich starych metod w ogrodzie
Ja tam lubię jesienią pracować nawet jak zimno, wolę to niż letnie upały nie do wytrzymania.

mój kwitł praktycznie cały czas. Jak na doniczkowca nieźle sobie radziła. Mam zamiar ją przetrzymac przez zimę na tarasie. jeśli mi się uda, bedzie więcej róż w doniczkach
 mój kwitł praktycznie cały czas. Jak na doniczkowca nieźle sobie radziła. Mam zamiar ją przetrzymac przez zimę na tarasie. jeśli mi się uda, bedzie więcej róż w doniczkach  

I jakos ogolnie ten sezon strasznie szybko mi zlecial, ciach i juz po
  I jakos ogolnie ten sezon strasznie szybko mi zlecial, ciach i juz po   moze dlatego, ze w tym roku dosc sporo padalo i czlek sie sloncem i pogoda nie nacieszyl.
  moze dlatego, ze w tym roku dosc sporo padalo i czlek sie sloncem i pogoda nie nacieszyl.