Ty nie wrzucaj w wyszukiwarkę, tylko jutrobasow@ pisze:Grażynko , jesteś 3 osobą , która w b.krótkim czasie tak ją chwali!Tą w doniczce u Ciebie widziałam - śliczna!
Wrzucam w wyszukiwarkę i poczytam o niej! Dzięki! :P
Mały ogródek basowej cz.2
3 szt
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=336 porównaj plamki
-
gloriadei
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Na pierwszym zdjęciu:
-raczej nie c.. p.. ale oprysk na choroby grzybowe wskazany!!! Bravo, Amistar, Dithane , Score itd.
-kolejny problem to widoczne białe kropeczki- objaw wysysania soku przez skoczki - dodaj do powyższego oprysk owadobójczy np. Karate, Confidor, Mospilan.
Można zmieszać razem w jednej wodzie
Rózyczki piękniste!
I czekam na relacje z zakupów!
Dzięki , Doktor Ewo za diagnozę!
Dzisiaj nie kupiłam żadnych środków , bo jechałam z "ogonem" czyt. z Karolinką , nie miałam ani rąk ,ani głowy do zakupu środka ...Pojutrze kupię ,albo poszperam w swoich zapasach - pewnie coś znajdę .
Gabrysiu, sama rozumiesz ,że musimy się spotkać ,żebym nadrobiła zaległości i się podszkoliła
W Auch.... nie kupiłam Nic!
Po pięknej róży została tylko karteczka ze zdjęciem....
Poszłam do LM.I Kupiłam King Arthur.
Humor poprawiła mi przesyłka z Rosarium.
.Jako gratis - mszyce. Na szczęście pojedyncze egzemplarze
Ale za to Rhapsody z pączkami!

Dzisiaj nie kupiłam żadnych środków , bo jechałam z "ogonem" czyt. z Karolinką , nie miałam ani rąk ,ani głowy do zakupu środka ...Pojutrze kupię ,albo poszperam w swoich zapasach - pewnie coś znajdę .
Gabrysiu, sama rozumiesz ,że musimy się spotkać ,żebym nadrobiła zaległości i się podszkoliła
W Auch.... nie kupiłam Nic!
Poszłam do LM.I Kupiłam King Arthur.
Humor poprawiła mi przesyłka z Rosarium.
.Jako gratis - mszyce. Na szczęście pojedyncze egzemplarze
Ale za to Rhapsody z pączkami!

Pozdrawiam,Małgorzata