Leśny ogród Moni68 cz.1
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko Dopiero skończyłem spacer po Twoim ogrodzie i..... i uszy mi opadły coś w dołku ścisnęło i nie wiem co powiedzieć. Jak Raj ma być piękny to chyba to co jest u Ciebie. Mogę sobie tylko wyobrazić poranki w takim otoczeniu zapach żywicy, śpiew ptaków, tęcza kolorowych kwiatów czy coś do szczęścia więcej trzeba. Jest to pierwszy z oglądanych przeze mnie ogrodów na tym forum i jak wszystkie inne będą podobne to wygłupiłem się pokazując mój.
Zauważyłem między innymi,że masz dość dużo funki więc pommyślałem sobie przyjemność za przyjemność. Za mile spędzony czas w Twoim ogrodzie przyjmij ode mnie funkie babkolistną o dużych intensywnie pachnących kwiatach.
Sadzonkę wyślę wiosną.
P.S. Przepraszam nie to zdjęcie róży wstawiłem ale już poprawiłem.
A jak się nazywa tego niestety nie wiem.

Zauważyłem między innymi,że masz dość dużo funki więc pommyślałem sobie przyjemność za przyjemność. Za mile spędzony czas w Twoim ogrodzie przyjmij ode mnie funkie babkolistną o dużych intensywnie pachnących kwiatach.
Sadzonkę wyślę wiosną.
P.S. Przepraszam nie to zdjęcie róży wstawiłem ale już poprawiłem.
A jak się nazywa tego niestety nie wiem.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz

- kryska
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniko, cieszę się, że jednak goście się nie wystraszyli pająka krzyżaka i w dalszym ciągu tłumnie nawiedzają Twój wątek. 

Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska

Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska

Zaskoczyłeś mnie tym prezentem, to bardzo czarujące
 Zaskoczyłeś mnie tym prezentem, to bardzo czarujące