Storczyki Callanthe :)

Zablokowany
Darka89

Re: Storczyki Callanthe :)

Post »

Tak, tak - znamy :;230

Mi doszła wymiana akumulatora w aucie i tak się wściekłam dzisiaj, że jak wracałam od mechanika to na poprawę humoru wstąpiłam do LM ;:306
No i same wiecie jak to się u mnie skończyło :;230
Callanthe
1000p
1000p
Od: 19 mar 2013, o 17:07
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nie no, a tak na poważnie to jeśli trochę zastopuję to kupię tego Liodoro, a jeśli będę szaleć w kwiatach to przyjdzie mi naprawdę czekać, aż Martusia się zlituje ;:173
Pozdrawiam, Pati :wit
Moje storczyki: cz. I II
sprzedam
Lolivette
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 17:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ja tez na niego czekam ;:303

TZ nie rozumie czemu chce jechac za Rotterdam po kwiatki tam gdzie marta :roll: To tylko 100 km...wy mnie rozumiecie prawda? :(
Awatar użytkownika
Ewka0124
200p
200p
Od: 4 cze 2013, o 18:03
Kontakt:

Post »

Współczuję smutnych wieści. Ja miesiąc temu pożegnałam 18-letnią suczkę. Ehhhh
Prawie się poryczałam, przez tego płaczącego psa, o którym mówiłaś.

Jak ty mogłaś nie kupić takiej ślicznej mini?? No jak ;:202 Ja bym nie dała rady hahahah ;:124 Tego pierwszego z rąk bym już nie wypuściła.
Awatar użytkownika
marta325
1000p
1000p
Od: 15 lip 2012, o 14:30

Post »

Lolivette ja znow chce jechac te 100 km, ale w Twoja strone. Nikomu w domu nie mowie, bo by chyba popadali ze smiechu. Sama sobie kiedys pojade ;:172
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Lolivette pisze:Ja tez na niego czekam ;:303

TZ nie rozumie czemu chce jechac za Rotterdam po kwiatki tam gdzie marta :roll: To tylko 100 km...wy mnie rozumiecie prawda? :(
Oczywiście! Gdybym mieszkała w Twojej okolicy i rzuciłabyś hasło to ja już bym siedziała w samochodzie ;:306
Ewka0124 pisze:Współczuję smutnych wieści. Ja miesiąc temu pożegnałam 18-letnią suczkę. Ehhhh
Prawie się poryczałam, przez tego płaczącego psa, o którym mówiłaś.

Jak ty mogłaś nie kupić takiej ślicznej mini?? No jak ;:202 Ja bym nie dała rady hahahah ;:124 Tego pierwszego z rąk bym już nie wypuściła.
Mi też tylko to mama powiedziała, a płakałam przez to jak bóbr. Ja jestem taka, że jak człowiekowi coś się stanie to eee tam, ale zwierzak ;:185 Za miękka jestem na zwierzęta. Bo cżłowiek w 90% procentach jest winny sam sobie, a zwierzak? Zwierzakowi szkodzi człowiek i zwierze nie odpowiada samo za siebie :(
marta325 pisze:Lolivette ja znow chce jechac te 100 km, ale w Twoja strone. Nikomu w domu nie mowie, bo by chyba popadali ze smiechu. Sama sobie kiedys pojade ;:172
O! Też sobie sama kiedyś pojadę! A tymczasem na każde moje zawołanie o kwiatki to TŻ mnie wozi, cierpliwy jest ;:306 Chyba mnie kocha ;:306
sprzedam
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

Lolivette pisze:Ja tez na niego czekam ;:303

Ja to doskonale rozumiem :D A że 100 km to co z tego? Aż miło się gdzieś przejechać w sobotnie czy niedzielne popołudnie a przynajmniej jest pretekst, że za kwiatkiem :D
Callanthe pisze:Ja jestem taka, że jak człowiekowi coś się stanie to eee tam, ale zwierzak ;:185 Za miękka jestem na zwierzęta. Bo cżłowiek w 90% procentach jest winny sam sobie, a zwierzak?

zawsze byłam tego samego zdania ;:224 Nawet chyba wstyd o tym pisać. Ale jak w wiadomościach podawali jakieś info o tym ile osób zginęło a później o tym jak są np. traktowane zwierzęta tu czy tam, to bardziej mnie ta informacja poruszała. Doszło do tego, że przez 11 lat nie jadłam mięsa bo było mi szkoda zwierzaków :D Teraz uznałam, że to tylko ewolucja, wygrywa silniejszy ;:131 Lew nie ma wyrzutów sumienia, ze zjada sarnę, ma to drapieżnictwo we krwi, to czemu ja mam sobie odmawiać? ;:306
Callanthe pisze:O! Też sobie sama kiedyś pojadę! A tymczasem na każde moje zawołanie o kwiatki to TŻ mnie wozi, cierpliwy jest ;:306 Chyba mnie kocha ;:306
Tak.. obawiam się, że istnieje dość duże ryzyko,że wpadł po uszy :lol: Tylko nie wykorzystuj tego za bardzo! ;:306

A Ty wiesz, że jest taki storczyk jak Calanthe ? ;:224
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

Dufin pisze: A Ty wiesz, że jest taki storczyk jak Calanthe ? ;:224
ano jest, całkiem ciekawy :D ale Callanthe to też postać z Wiedźmina :D
Pati ja dalej cierpliwie czekam i liczę na dobre serce MArty jeśli chodzi o tego liodorka :roll: cierpliwa jestem mogę czekać i na roślinkę i na kwitnienie ;:138
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Dufin pisze: zawsze byłam tego samego zdania ;:224 Nawet chyba wstyd o tym pisać. Ale jak w wiadomościach podawali jakieś info o tym ile osób zginęło a później o tym jak są np. traktowane zwierzęta tu czy tam, to bardziej mnie ta informacja poruszała. Doszło do tego, że przez 11 lat nie jadłam mięsa bo było mi szkoda zwierzaków :D Teraz uznałam, że to tylko ewolucja, wygrywa silniejszy ;:131 Lew nie ma wyrzutów sumienia, ze zjada sarnę, ma to drapieżnictwo we krwi, to czemu ja mam sobie odmawiać? ;:306
Teraz tyle w tych wiadomościach, prawie codziennie jakiemuś człowiekowi coś się stało :roll: To mnie to w ogólne nie rusza. Ale jak kiedyś było w wiadomościach, że jakiś idiota przywiązał psa za samochodem, wdusił gaz i pies biegł za tym samochodem aż padł z wycieńczenia, to aż chce mi się płakać jak to piszę.
Takich ludzi powinna czekać taka sama kara, za samochód go i niech biegnie. A nie 2 lata w zawieszeniu...

A jaki to jest storczyk? Nie mogę znaleźć, a chętnie obejrzę ;:oj
Dusiaaa pisze: ano jest, całkiem ciekawy :D ale Callanthe to też postać z Wiedźmina :D
Pati ja dalej cierpliwie czekam i liczę na dobre serce MArty jeśli chodzi o tego liodorka :roll: cierpliwa jestem mogę czekać i na roślinkę i na kwitnienie ;:138
To akurat racja i właśnie stąd ten nick, jakoś przypadło mi to do gustu :)
No ja też mogę czekać, ale czy to wszystko na poważnie jest to ja właśnie nie wiem ;:306
sprzedam
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

Callanthe pisze: To akurat racja i właśnie stąd ten nick, jakoś przypadło mi to do gustu :)
No ja też mogę czekać, ale czy to wszystko na poważnie jest to ja właśnie nie wiem ;:306
też nie wiem, ale wmawiam sobie że tak bo przynajmniej nie rozglądam się za liodorkiem i nie próbuję go kupić więc budżet domowy nie cierpi ;:306 a co do postaci z wiedźmina też mi się podoba Callanthe i jakoś tak się z nią utożsamiałam jak czytałam ;:224 ;:306

Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

wiem Dusia, dlatego ciekawa byłam czy wie, że jest tez taki storczyk, bo to dość ciekawy zbieg okoliczności :D
Calanthe np. TU :wit
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
Callanthe
1000p
1000p

Post »

A to gatunki są nawet ;:oj O proszę, chyba jakiegoś kupię ;:306
sprzedam
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

no teraz nie masz wyjścia ;:306

Lolivette
500p
500p
Od: 21 cze 2013, o 17:05

Post »

Ja nawet nie czytam o takich przypadkach maltretowania zwierzat bo za kazdym razem spac pozniej nie moge i placze tak to przezywam... Obejrzalam kiedys filmik jak w chinach traktuja zwierzeta. szczegolnie psy zanim je zjedza... na zywca obdzieraja ze skory :shock: Po tamtym filmiku odpuscilam sobie jakiekolwiek filmniki, artykuly itd...
Callanthe
1000p
1000p

Post »

Ja zawsze przełączam, nie czytam, nie słucham, bo mam 2 dni z głowy, ale za to w smarkach.
sprzedam
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”