Ogród
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród
Sylwuś mnie dziś kolanka tez bolą ale co tam taki ból jak widać zmiany.Od poniedziałku ma byc pogoda to ruszamy na całego.Martwią mnie pomidorki bardzo marne sadzonki.Pozdrawiam i miłej
niedzieli.
Majówka nam się nie udała. Dobrze że chociaż dzis wróciło
. Od jutra ma być parę dni ładnych.Sylwio u Ciebie nie było najgorzej, bo zdążyłaś skosić trawę. Ja zaplanowałam sobie koszenie na jutro. Coś w tym jest ,że zwykle w weekendy pogoda się psuje , a w tygodniu poprawia.Miłego wieczoru!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Renata1962
- 1000p

- Od: 24 lut 2011, o 16:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- reniuniek

- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Sylwuś, czytam, że dałaś sobie wycisk
Fajnie, że udało ci się skosić trawe!
Moje trawa dalej rośnie.....dopiero dzisiaj jest ładna pogoda . Koszenie będzie we wtorek
jutro nie mam na to czasu......niestety
Buziaczki!
Moje trawa dalej rośnie.....dopiero dzisiaj jest ładna pogoda . Koszenie będzie we wtorek
Buziaczki!
-
koziorozec

- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sylwio,ja jeszcze ani razu nie kosiłam trawy może jutro, trochę się martwię bo ona przecież przerośnie,pozdrawiam
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Sylwuś, wpadam życzyć miłego poniedziałku, u mnie zapowiadają w drugiej części dnia burze. Może się nie sprawdzi. Dużo słońca na cały poniedziałek!

- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Witajcie dziewczyny
Madziu niedziela piękna, słoneczko świaciło aż nie chciało się wchodzic do domu, jednak grila nie zrobiliśmy, ale jeszcze wszystko przed nami
Pozdrawiam
Juliankoskosiłam ale kosiarka w błotku była. Dzisiaj pięny dzień a trzeba było iśc do pracy, Na jutro wziełam urlop i .... po południu nadają burze i deszcz. To się nazywa szczęście
Pozdrawiam
Renatko 1962 jeszcze dzisiaj czuje ból w nogach ale z każdym dniem jest coraz mniejszy. Dziękuję i pozdrawiam
Renatko reniuniek Cieszę się że się udało. Bardzo lubię jak jest trawnik skoszony
Pozdrawiam i miłego koszenia życzę
Martusiu jak przerośnie to będzie ciężko kosić ale to pierwsze koszenie po zimie więc moze być różnie. Później już będzie się jej pilnowac i nie pozwoli sie jej dużo urosnąć. Pozdrawiam i miłęgo koszenia również i Tobie życzę
Milenko dziękuję dzień w pracy a za oknem słoneczko. nie chciało sie pracować i marzyłam żeby jak najszybciej wyjśc z pracy. Pozdrawiam
Jonatanko dziękuję. Tak z samego poniedziałku ostro sie wziełaś ? Kolana już nie bola? Dzisiaj też popracowałam tylko tak lajtowo ale zrobiłam rabatkę przy dużym świrku. Pozdrawiam
Miłego wieczoru życzę a na jutrzejszy dzień dużo słoneczka a tam gdzie potrzebna woda deszczyku.
Madziu niedziela piękna, słoneczko świaciło aż nie chciało się wchodzic do domu, jednak grila nie zrobiliśmy, ale jeszcze wszystko przed nami
Juliankoskosiłam ale kosiarka w błotku była. Dzisiaj pięny dzień a trzeba było iśc do pracy, Na jutro wziełam urlop i .... po południu nadają burze i deszcz. To się nazywa szczęście
Renatko 1962 jeszcze dzisiaj czuje ból w nogach ale z każdym dniem jest coraz mniejszy. Dziękuję i pozdrawiam
Renatko reniuniek Cieszę się że się udało. Bardzo lubię jak jest trawnik skoszony
Martusiu jak przerośnie to będzie ciężko kosić ale to pierwsze koszenie po zimie więc moze być różnie. Później już będzie się jej pilnowac i nie pozwoli sie jej dużo urosnąć. Pozdrawiam i miłęgo koszenia również i Tobie życzę
Milenko dziękuję dzień w pracy a za oknem słoneczko. nie chciało sie pracować i marzyłam żeby jak najszybciej wyjśc z pracy. Pozdrawiam
Jonatanko dziękuję. Tak z samego poniedziałku ostro sie wziełaś ? Kolana już nie bola? Dzisiaj też popracowałam tylko tak lajtowo ale zrobiłam rabatkę przy dużym świrku. Pozdrawiam
Miłego wieczoru życzę a na jutrzejszy dzień dużo słoneczka a tam gdzie potrzebna woda deszczyku.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Ale macie fajnie dziewczyny że cały tydzień macie swoje ogródki. Jestem ciekawa jak tam u mnie będzie.. po tych deszczach i słonku liczę że trawa pójdzie w górę i tyle prześwitów nie będzie oraz ze dosiewka się ruszy trochę.
- Sylwia85
- 1000p

- Od: 24 lut 2013, o 16:57
Madziu jak przyjedziesz na działeczkę to jej nie poznasz
Wszystko Ci pięknie urośnie. Trawa chyba kiełkuje 10 dni tak bynajmniej słyszałam.
Ogród początki - zapraszam serdecznie
- ewa_rozalka
- 1000p

- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Sylwuś zmiany w ogrodach są z dnia na dzień ogromne ,wprost nie można się nadziwić,taką bujnością .Wszystko aż kipi . 
-
Pashmina2006

- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
No to moja kiełkuje dłużej... hm..ciekawe czy ją źle dosiałam..?
- Mandragora

- Od: 25 maja 2008, o 16:18
A ile czasu nie powinno się kosić, jeśli zrobi się dosiewkę? Mam trochę nasion i zastanawiam się, czy ma sens porozrzucać je ot tak, na to, co już mam i ile nie powinna potem wjeżdżać kosiarka.
Sylwio ja wczoraj u siebie kosiłam ,ale kosiarkę bardzo zatrzepałam, ledwo mąż doczyścił, a ile się nasłuchałam że trawa za mokra a ja koszę.Miłego wtorku Sylwio, niech Ci szybko minie czas w pracy.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown