Ogród

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród

Post »

Sylwuś mnie dziś kolanka tez bolą ale co tam taki ból jak widać zmiany.Od poniedziałku ma byc pogoda to ruszamy na całego.Martwią mnie pomidorki bardzo marne sadzonki.Pozdrawiam i miłej ;:3 niedzieli.
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Majówka nam się nie udała. Dobrze że chociaż dzis wróciło ;:3 . Od jutra ma być parę dni ładnych.Sylwio u Ciebie nie było najgorzej, bo zdążyłaś skosić trawę. Ja zaplanowałam sobie koszenie na jutro. Coś w tym jest ,że zwykle w weekendy pogoda się psuje , a w tygodniu poprawia.Miłego wieczoru!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
Renata1962
1000p
1000p
Od: 24 lut 2011, o 16:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwio dużo zdrówka życzę , ;:168
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Sylwuś, czytam, że dałaś sobie wycisk ;:168 Fajnie, że udało ci się skosić trawe!
Moje trawa dalej rośnie.....dopiero dzisiaj jest ładna pogoda . Koszenie będzie we wtorek :wink: jutro nie mam na to czasu......niestety :roll:
Buziaczki!
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Sylwio,ja jeszcze ani razu nie kosiłam trawy może jutro, trochę się martwię bo ona przecież przerośnie,pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Sylwuś, wpadam życzyć miłego poniedziałku, u mnie zapowiadają w drugiej części dnia burze. Może się nie sprawdzi. Dużo słońca na cały poniedziałek! ;:3 ;:196
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Witaj Sylwuniu dałam sobie wycisk ale warto.Życzę miłego wieczoru i słonecznego wtorku.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Witajcie dziewczyny :)
Madziu niedziela piękna, słoneczko świaciło aż nie chciało się wchodzic do domu, jednak grila nie zrobiliśmy, ale jeszcze wszystko przed nami :) Pozdrawiam ;:196
Juliankoskosiłam ale kosiarka w błotku była. Dzisiaj pięny dzień a trzeba było iśc do pracy, Na jutro wziełam urlop i .... po południu nadają burze i deszcz. To się nazywa szczęście :( Pozdrawiam ;:168
Renatko 1962 jeszcze dzisiaj czuje ból w nogach ale z każdym dniem jest coraz mniejszy. Dziękuję i pozdrawiam ;:168
Renatko reniuniek Cieszę się że się udało. Bardzo lubię jak jest trawnik skoszony :) Pozdrawiam i miłego koszenia życzę ;:168
Martusiu jak przerośnie to będzie ciężko kosić ale to pierwsze koszenie po zimie więc moze być różnie. Później już będzie się jej pilnowac i nie pozwoli sie jej dużo urosnąć. Pozdrawiam i miłęgo koszenia również i Tobie życzę ;:168
Milenko dziękuję dzień w pracy a za oknem słoneczko. nie chciało sie pracować i marzyłam żeby jak najszybciej wyjśc z pracy. Pozdrawiam ;:196
Jonatanko dziękuję. Tak z samego poniedziałku ostro sie wziełaś ? Kolana już nie bola? Dzisiaj też popracowałam tylko tak lajtowo ale zrobiłam rabatkę przy dużym świrku. Pozdrawiam ;:196

Miłego wieczoru życzę a na jutrzejszy dzień dużo słoneczka a tam gdzie potrzebna woda deszczyku.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Ale macie fajnie dziewczyny że cały tydzień macie swoje ogródki. Jestem ciekawa jak tam u mnie będzie.. po tych deszczach i słonku liczę że trawa pójdzie w górę i tyle prześwitów nie będzie oraz ze dosiewka się ruszy trochę.
Awatar użytkownika
Sylwia85
1000p
1000p
Od: 24 lut 2013, o 16:57

Post »

Madziu jak przyjedziesz na działeczkę to jej nie poznasz :) Wszystko Ci pięknie urośnie. Trawa chyba kiełkuje 10 dni tak bynajmniej słyszałam.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Sylwuś zmiany w ogrodach są z dnia na dzień ogromne ,wprost nie można się nadziwić,taką bujnością .Wszystko aż kipi . ;:196
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

No to moja kiełkuje dłużej... hm..ciekawe czy ją źle dosiałam..?
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

A ile czasu nie powinno się kosić, jeśli zrobi się dosiewkę? Mam trochę nasion i zastanawiam się, czy ma sens porozrzucać je ot tak, na to, co już mam i ile nie powinna potem wjeżdżać kosiarka.
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Sylwuś, u mnie jutro pierwsze koszenie :D Mam nadzieje, że pogoda nie sprawi mi psikusa :roll:
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Sylwio ja wczoraj u siebie kosiłam ,ale kosiarkę bardzo zatrzepałam, ledwo mąż doczyścił, a ile się nasłuchałam że trawa za mokra a ja koszę.Miłego wtorku Sylwio, niech Ci szybko minie czas w pracy.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”