Masz jeszcze tyle miejsca może byś mi trochę odstąpiła Tosiu . Na brak miejsca ciągle narzekam ,więc musiałabym zlikwidować chodniki [a jak będę chodzić między rabatkami wszystko podeptam ] No to do jutra
Ale się u ciebie pozmieniało, raptem mnie chwilę nie było a tutaj ciągle zmiany. Fajnie wymyśliłaś tą nową rabatę od strony świerka. Rozplenica ślicznie ci zakwitła, to ta ode mnie? Moja też ma w tym roku masę kwiatów - to podzielenie dobrze jej zrobiło.
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Rozplenica od Ciebie zaczyna kwitnienie. jest śliczna. Jedną wykopałam i podzieliłam. Dwie sadzonki pojechały w świat, a jedna jest u mnie i zaczyna wydawać piękne kłosy!!! Te czwartki są niesprawiedliwe dla mnie!!!! Nie mogę jechać (reh.mamy)
Dziś nie byłam na ogródku, ani w gościnie Smutno mi, bo nawet nie porobiłam fotek. Zapomiałam napisać,że powojnik Jacmani ma masę nowych pędów i pąków!!! Szok. Polecam. Polish Spiryt też cały czas kwitnie i ma nowe pąki. Też polecam.
Misiu, ten aster będzie podzielony na dwie kępy i posadzony po obu stronach Boltoni białej. To dopiero będzie widok. A ile tam jest pszczół i bąków!!!!
TOSIA żałuj dopiero co niedawno przyjechałam do domu . Tez już myślę jak moje wielkoludowe astry przesadzić ,żeby zdobiły cały ogródek . Czy one u Ciebie też mają mączniaka . Kurcze moje go dostały i muszę je popryskać moze cos pomoże bo szkoda ich ścinać