ElzbietaaG witam cię bardzo serdecznie
Miło, że zawitałaś. Zapraszam częściej.
Lubię takie rośliny z babcinych ogródków, ale i ich nowe wersje
Ja też lubię spacerować po pięknych ogrodach w realu i nie tylko. Podziwiam piękne ogrody na forum.
Pryzmy kompstowo - obornikowej pozytywnie zazdroszczę. Takie naturalne nawozy biją na głowę wszelką chemię. Tylko skąd je brać? Kompostownik jest, ale obornik?
Jule też staram się, żeby było dla wszystkich. Z tym, że kwitnące to trochę inaczej. Stąd wszystkie z kwiatami dostały dla żarłoków-róż. Spodobało im się. Mi też

naprawdę fajnie kwitną. Chyba im dzisiaj poprawię, bo oczywiście pada
aagaaz Dziękuję. Mi tez się podoba. Wyszła przypadkowo. A wszystko pod złotokapem. Teraz to już wspomnienie. Szykują się marcinki, żurawki i firletka czarują listeczkami. W przyszłości będzie żółty clemek-obecnie maleństwo. Ale pokaże na co go stać
Jagódko Firmy, które podajesz są mi znane. Mają szeroki asortyment, szczególnie S. Ceny niestety też dosyć dosyć. Magiczną siłę stosowałam do iglaków i hortensji. Używałam też tych do drzew owocowych i grzybo- i owadobójczych. Byłam zadowolona.
"Maja..." w dużej mierze sponsorowana prze z S.
Ewo, każda z nas ma swój sprawdzony sposób, taka wymiana pozwala rozszerzyć wiedzę i spróbować czegoś innego. Jeżeli skuteczne to ważne żeby też korzystne cenowo. Nie ma , co się oszukiwać. To nie są jakieś niewielkie kwoty nawet przy niedużym areale działki. Kiedyś chciałam podliczyć cały ogrodniczy sezon. Zabrakło konsekwencji. W tym wypadku to chyba dobrze

Może bym inaczej spojrzała na ogród