Witaj Halinko.eukomis pisze:Witaj Gabi dużo masz tych lili pachnących,a mnie zakwitły tylko trzy pachnące,a reszta w pąkach ale nie wiem jakie i tak dużo lili mi nie wyszło z ziemi a i te co mam to mają nie zadużo kwiatow i jakieś chore liście.Chyba w tym roku nie ma urodzaju na lilie, było za mokro i za zimno.Cieszę się liliowcami bo zaczynają rozkwitać.
Faktycznie mam sporo lilii i pachnących i nie pachnących.
Wszystkie są piękne...
Mnie też sporo nie wyszło z ziemi, a kwitną różnie.

Bożenko, nie robiłam jeszcze zdjęć goryczce... jeszcze nie kwitnie.Babopielka pisze:Gabi - hosta rewelacyjna ,chociaż ja też za nimi nie
przepadam ,ale ta jest śliczna![]()
Masz może zdjęcie goryczki trojeściowej![]()
No i zobacz u mnie języczkę The Rocket ,zaczyna kwitnąć
A języczkę widziałam... śliczna jest.
Nelu, to nie jest aż tak dużo... ale kilka się powtarza...już to widzę.Alionuszka pisze:Gabrysiu liczba 45 i hasło ...liliowce ...robi wrażenie...ale nie dziwię Ci się ,że myślisz o kolejnych ,bo jest ich tyle odmian,a co jedne to ładniejsze...To tak jak z różami,wciąż jest niedosyt...
![]()
Zdjęcie Grahama jest po prostu rewelacyjne...Tawułki ślicznie się prezentują
Róże też mi się powtarzają i zastanawiam się co z tym fantem zrobić...
Grzesiu, Ty też przeciwko mnie ?Grzesiu pisze:Eeee...mnie też się wydaje że to nie grahamek......
mam i kwitł pierwszy raz w tym roku...ale kupiłem jako nn....
No... moja jest inna...to fakt...
Grażynko, mój to też dzieciak... z wiosny... ciekawe jaki będzie w przyszłym roku.kogra pisze:Gabi czekam na dalsze liliowce.Twój Century trochę inny, ale moze on dorosły a mój dzieciak niewykształcony jeszcze.
A może etykieta była nie ta.....![]()
Ale i tak mnie się podoba.
Może to zależy od miejsca w którym rośnie.

Rusian Rapsody

NN