.......to możesz się nią spokojnie dalej zachwycać

Szkoda, że nie masz jak zrobić fotek, może jutro się uda.

i nadal sypie. Ale temperatura plusowa. Zima chyba obrzydła wszystkim, wiec nie żałujmy braku fotek z czasu jej mam nadzieję ostatnich podrygów.
 i nadal sypie. Ale temperatura plusowa. Zima chyba obrzydła wszystkim, wiec nie żałujmy braku fotek z czasu jej mam nadzieję ostatnich podrygów. 

i życzenia
 i życzenia  

U Magdy i Wioli tez. Faktycznie, zima normalne jaja z nas sobie robi
 U Magdy i Wioli tez. Faktycznie, zima normalne jaja z nas sobie robi  Na szczęście u mnie żadnych opadów śniegu nie ma ...(tfu tfu ;))
 Na szczęście u mnie żadnych opadów śniegu nie ma ...(tfu tfu ;)) 

to mnie nowa zima zastanie
 to mnie nowa zima zastanie  
  nie ma gdzie nogi postawić
 nie ma gdzie nogi postawić 

Wcześniejsza zima była łagodna i nas z leksia rozpieściła. W ubiegłym roku w lutym sadziłam tulipany
 Wcześniejsza zima była łagodna i nas z leksia rozpieściła. W ubiegłym roku w lutym sadziłam tulipany  a w marcu o tej porze coś tam już było wysiane w warzywniaku. No nic, zweryfikuję plany wiosennych prac i przeczekam nawrót zimy.
 a w marcu o tej porze coś tam już było wysiane w warzywniaku. No nic, zweryfikuję plany wiosennych prac i przeczekam nawrót zimy. !!? następne kwiaty doniczkowe dostaną eksmisję z parapetów i mam nadzieję, że zima na tyle odpuści, że pozwoli na wykorzystanie parapetów "zimnych"(nieogrzewanych) pomieszczeń
 !!? następne kwiaty doniczkowe dostaną eksmisję z parapetów i mam nadzieję, że zima na tyle odpuści, że pozwoli na wykorzystanie parapetów "zimnych"(nieogrzewanych) pomieszczeń