Kryzysowa Kasiu

ta odmiana to Destined To See ,mam ją drugi sezon i zachwycam się niezmiennie ,choć to żadna nówka i za nieduże pieniążki można kupić

kwiat ma piękny ,duży i w ciekawych kolorach!
Martuniu nie wiem ,czy takie orginalne ,nie kupuję najnowszych cudów po kilka stówek za sadzonkę ,raczej staram się mieć takie ,które po prostu mi się podobają i nie wymagają zimowania w szklarni

U mnie wzdłuż drogi to taka piaszczysta patelnia i lawenda świetnie tu sobie radzi ,porządkuje ten mój pstrokaty bałagan zbieraczki ,a najbardziej podoba mi się jej ażurowość ,zdobi a nie zasłania rośli rosnących za nią
Mariolu większość moich lili to wiosenne nasadzenia ,więc dorodne to jeszcze za bardzo nie są ,ale jak patrzę na te ,które mam drugi rok i dłużej ,to mam nadzieję ,że i te pięknie przezimują i za rok będą już większe i obsypane pąkami jak Album Regale i Netty's Pride

Sbinko no niby popadało konkretnie ,ale nie mogę się nadziwić w jakim tempie ta cała woda przelatuje przez moje piaski ,bez śladu

a lilia to Night Flyer

Ewuniu mam nadzieję ,że cieszysz się z mojej paczki tak samo jak ja z tej od ciebie

W tym roku jestem naprawdę zadowolona z pierwszych kwiatów liliowców,są piękne ,duże i świetnie wybarwione tak jak ta siewka od Emila ,którą zachwycałam się już rok temu ,ale dopiero teraz pokazuje na co ją stać

Amelko cieszę się ,że mnie znalazłaś ,bo ja uwielbiam do ciebie zaglądać

Dla ciebie taki staruszek ,prawie w moim wieku ,ale w tym roku też czaruje wielkimi kwiatami -Russian Rhapsody
Beciu a jak nazywa się ten twój jaśminowiec

mam hopla na punkcie tych krzewów i wcale nie uważam uporu za wadę ,tylko tak żartuję
CDN...