. Deszczyk się przydał aczkolwiek z działki nici a dla mnie każdy dzień bez działki..
 . Deszczyk się przydał aczkolwiek z działki nici a dla mnie każdy dzień bez działki..  
 Pati dziękuję że do mnie zajrzałaś.
 . To włochate to laurowiśnia bo pewnie o nią pytasz.
 . To włochate to laurowiśnia bo pewnie o nią pytasz.   
 Janeczko..moja laurowiśnia wcale nie rośnie w pełnym słońcu. Słońca ma raczej mało ale jak jej tam dobrze to nie tykam.

Krysiu...ja na kloniki choruję już od jakiegoś czasu, na różne różniste.
 . Najbardziej przypadły mi do gustu japońskie.  Miałam już 5. Parę dni temu jeden mi się złamał w miejscu szczepienia , jesionolistny.
 . Najbardziej przypadły mi do gustu japońskie.  Miałam już 5. Parę dni temu jeden mi się złamał w miejscu szczepienia , jesionolistny.   
 Iwonko, oczywiście że o serduszce mówię poważnie.
 . Niech tylko jeszcze troszkę się rozrośnie.
 . Niech tylko jeszcze troszkę się rozrośnie.   
 Bogusiu....ślicznie dziękuję za pochwały. Jestem cała w skowronkach aż się

Iguś witaj.
 Bardzo się cieszę że zaglądasz.
  Bardzo się cieszę że zaglądasz.   . Chcę ci powiedzieć że biały irys od ciebie będzie kwitł. Ma ogromne dwa pąki.
 . Chcę ci powiedzieć że biały irys od ciebie będzie kwitł. Ma ogromne dwa pąki.   
 Mireczko...czy jestem w pełni sił.
 . Ręce mam zdrowe, gorzej z nogami.
 . Ręce mam zdrowe, gorzej z nogami.   Na razie w większości pieli M, ja jestem na etapie wymyślania odpowiedniej pozycji abym mogła pielić.
 Na razie w większości pieli M, ja jestem na etapie wymyślania odpowiedniej pozycji abym mogła pielić.   
 Moja trzmielina gdybym jej nie przycinała urosła by chyba do nieba.

. Niemniej mi bardzo przypasowała. Bardzo ładnie wygląda i jest osłoną przed wcibskimi sąsiadami.
 . Niemniej mi bardzo przypasowała. Bardzo ładnie wygląda i jest osłoną przed wcibskimi sąsiadami.  

Zeniu, u mnie wieje okropnie i niestety susza. Co mogę, to podlewam, ale wszystkiego i tak nie zdołam. Trawniki muszą sobie radzić same. Moje białe irysy są  bardzo wysokie i pięknie kwitną. Nie wiem, czy Twój już rozkwitł. Jak rozkwitnie to zwróć uwagę na jego zapach. To jedyne moje irysy, które tak cudnie pachną, a że mam ich dużo, to zapach rozchodzi się w promieniu kilku metrów.
 Zeniu, u mnie wieje okropnie i niestety susza. Co mogę, to podlewam, ale wszystkiego i tak nie zdołam. Trawniki muszą sobie radzić same. Moje białe irysy są  bardzo wysokie i pięknie kwitną. Nie wiem, czy Twój już rozkwitł. Jak rozkwitnie to zwróć uwagę na jego zapach. To jedyne moje irysy, które tak cudnie pachną, a że mam ich dużo, to zapach rozchodzi się w promieniu kilku metrów. 

Ja dziękuje za odwiedziny.
  Ja dziękuje za odwiedziny.